ضامنی.عاکفه
اثر تیمارهای حرارتی بر ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان
[
دوره12,
شماره
4
- پاییزسال
1394]
ضیاءالدین حسینی مظهری.سید
بررسی میزان ضایعات و زائدات در واحدهای تصفیه روغن خام استان تهران
[
دوره9,
شماره
3
- تابستانسال
1391]
ضیاءالدین حسینی مظهری.سید
بررسی تولید روغن میکروبی به وسیله Mortierella alpina
[
دوره9,
شماره
3
- تابستانسال
1391]
ضیابخش دیلمی.مهسا
بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن
[
دوره8,
شماره
2
- بهارسال
1390]
ضیائی فر.امان محمد
بهینهسازی شرایط برشتهکردن مغز بادامزمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
ضیائی فر.امان محمد
تولید امولسیونهای لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با بهکارگیری روش سطح پاسخ
[
دوره12,
شماره
4
- پاییزسال
1394]
ضیائی فر.امان محمد
مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
ضیائی فر.امان محمد
مدلسازی فرآیند برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از سامانه ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
ضیائیان نوربخش.هانیه
تعیین پروفیل اسیدهای چرب و ترکیبات غذایی موجود در گوشت ماهی شوریده (Otolithes ruber)
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]