ض

  • ضامنی.عاکفه اثر تیمارهای حرارتی بر ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • ضیاءالدین حسینی مظهری.سید بررسی میزان ضایعات و زائدات در واحدهای تصفیه روغن خام استان تهران [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]
  • ضیاءالدین حسینی مظهری.سید بررسی تولید روغن میکروبی به وسیله Mortierella alpina [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]
  • ضیابخش دیلمی.مهسا بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • ضیائی فر.امان محمد بهینه‌سازی شرایط برشته‌کردن مغز بادام‌زمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • ضیائی فر.امان محمد تولید امولسیون‌های لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با به‌کارگیری روش سطح پاسخ [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • ضیائی فر.امان محمد مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • ضیائی فر.امان محمد مدل‌سازی فرآیند برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از سامانه ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • ضیائیان نوربخش.هانیه تعیین پروفیل اسیدهای چرب و ترکیبات غذایی موجود در گوشت ماهی شوریده (Otolithes ruber) [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]