ع

  • عابدی.الهه تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتی‎اکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوه‌ای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • عادلی میلانی.مرتضی تأثیر پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/هیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترین حاوی نانو امولسیون گزنه بر ماندگاری گوشت بوقلمون [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]
  • عارف حسینی.سید رفیع بررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی [ دوره14, شماره 4 - پاییز سال 1396]
  • عالی پور.راحله بررسی ویژگی‌های ضد اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره اناریجه (Froriepia subpinnata) درون‌پوشانی شده با مالتودکسترین-کنسانتره آب پنیر [ دوره21, شماره 2 - بهار سال 1403]
  • عالی.فرانک سنجش اثرات ضدسرطانی و ضدمیکروبی عصاره های زنجبیل بر رده سلول های سرطانی معده ( AGS)و برخی باکتریهای پاتوژن [ دوره19, شماره 4 - پاییز سال 1401]
  • عباسی اصل.سمیه ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پری بیوتیک حاوی اینولین، پلی دکستروز و کربوکسی متیل سلولز [ دوره19, شماره 3 - تابستان سال 1401]
  • عباسی.سعید تاثیر دما، سرعت جابجایی هوا و روش آماده‌سازی بر خواص کیفی کشمش حاصله از انگور بیدانه [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • عباسی.متین ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی شیرشتر در رتهای آلوده به سالمونلا تیفی موریوم [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]
  • عباسی.هاجر بررسی محتوی نشاسته، آمیلوز و آمیلوپکتین سه واریته گندم ایرانی (الوند، بک‌کراس روشن، سیروان) و تأثیر اعمال تیمار اصلاحی فیزیکی (امواج اولتراسوند) و شیمیایی (اپی کلروهیدرین) بر ویژگی های کیفی آنها [ دوره17, شماره 2 - بهار سال 1399]
  • عباسی.هاجر بررسی تاثیر مخلوط کنجاله کنجد و آرد سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • عباسیان راد.امیرحسام تاثیر استفاده از برگ گیاه بامبو و اسانس پونه کوهی بر کاهش میزان اکریل آمید و ویژگیهای کیفی نان سوخاری [ دوره18, شماره 2 - بهار سال 1400]
  • عبدالرحیمی.شیوا بررسی توزیع‌پذیری آنزیم آلفا آمیلاز در سیستم دوفازی آبی حاوی پلی‌اتیلن گلیکول و تری سدیم سیترات [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • عبدالعلی زاده.احسان تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (ارقام بومی قزوین) [ دوره11, شماره 3 - تابستان سال 1393]
  • عبدالعلی زاده.احسان تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • عبداللهی.فاطمه سنجش اثرات ضدسرطانی و ضدمیکروبی عصاره های زنجبیل بر رده سلول های سرطانی معده ( AGS)و برخی باکتریهای پاتوژن [ دوره19, شماره 4 - پاییز سال 1401]
  • عبداله زاده.اسماعیل اثر استفاده از فیلم های سدیم کازئینات حاوی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر کنترل باکتری لیستریا منوسایتوژنز تلقیح شده در فیله ماهی فیتوفاگ [ دوره14, شماره 4 - پاییز سال 1396]
  • عبدالهی.آتوسا مقایسه مقاومت حرارتی روغن سرخ‌کردنی و آفتابگردان با کمک روش مؤلفه‌های اصلی کمومتریس [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • عبدالهی.آذین استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن [ دوره19, شماره 2 - بهار سال 1401]
  • عبدوسی.وحید ارزیابی اثر محلول‌پاشی نانو کلات آهن، پتاسیم و روی بر فعالیت آنزیمی و ارزش غذایی برخی سبزی‌های برگی [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • عبدوسی.وحید بررسی تاثیر فرم‌های مختلف روی بر خصوصیات میوه و آب میوه انار رقم ملس تبریزی (Punica granatum cv. Malas Tabrizi) [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • عبدوسی.وحید ارزیابی برخی از ارقام محلی انار ایران جهت فرآوری و صنایع تبدیلی [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • عبدوسی.وحید اثر کاربرد پلی آمین‌ها برسفتی بافت و فیزیولوژی پس از برداشت گیلاس رقم تک دانه مشهد [ دوره11, شماره 4 - پاییز سال 1393]
  • عبدی.احمد تاثیر تمرین ترکیبی و مکمل کافئین بر گیرنده‏های شبه گذرگاهی 2 و4 و دکتین-1 در مردان چاق [ دوره19, شماره 2 - بهار سال 1401]
  • عبدی.احمد اثر محافظتی تمرین هوازی و ژل رویال بر شاخص‌های پروفیبروژنیک بافت کبدی و مقاومت به انسولین در موش‌های چاق [ دوره19, شماره 3 - تابستان سال 1401]
  • عبدی.خسرو اندازه‌گیری فلزات کادمیوم، سرب، روی، آهن، آلومینیوم و مس در نمونه های چای وارداتی و داخلی موجود در بازار ایران با استفاده از روش هایICP-OES و CP-MS [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • عرب زاده حسینی.مرجان سادات مدلسازی استخراج فوق بحرانی اسانس پوست پرتقال [ دوره11, شماره 1 - زمستان سال 1392]
  • عزت پناه.حمید تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی [ دوره10, شماره 4 - پاییز سال 1392]
  • عزت پناه.حمید تأثیر دوره شیردهی بر ترکیب شیمیایی و برخی خواص فیزیکی دوغ کره سنتی ایرانی [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • عزت پناه.حمید بررسی میزان آلودگی E.coli O157:H7 در محصولات گوشتی فرآوری شده حاصل از دو کارخانه در شیراز و تهران [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • عزت پناه.حمید تاثیر سطوح مختلف سلولهای سوماتیک بر میزان اسیدی شدن شیر ماست سازی در دوره گرمخانه گذاری [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • عزت پناه.حمید انتخاب بهترین نمک کلسیم دار برای غنی سازی شیر پاستوریزه معمولی [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • عزت پناه.حمید تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • عزت پناه.حمید ارزیابی مقادیر سرب و کادمیوم در شیرخام گاوهای مناطق مختلف استان یزد [ دوره7, شماره 3 - تابستان سال 1389]
  • عزت پناه.حمید تخمیر لاکتیکی شیر شتر به‌وسیله برخی باکتری‌های مولد اگزوپلی‌ساکارید و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی آن [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • عزت پناه.حمید تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی [ دوره10, شماره 4 - پاییز سال 1392]
  • عزت پناه.حمید ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی پنیر سفید آب‌نمکی (پنیر گلپایگان) طی دوره رسیدن [ دوره11, شماره 3 - تابستان سال 1393]
  • عزتی.سیده طیبه ارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده [ دوره15, شماره 4 - پاییز سال 1397]
  • عزیزبیگی.کمال تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت عصاره شاه توت (Blackberry Extract) بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسما و شاخص راکسیداسیون لیپیدی مردان چاق متعاقب یک جلسه فعالیت مقاومتی [ دوره11, شماره 2 - بهار سال 1393]
  • عزیزبیگی.کمال تاثیر تمرین هوازی و مکمل اکتاپامین بر عوامل آنتی اکسیدانی و آدیپونکتین متعاقب رژیم غذایی با روغن های حرارت دیده عمیق در رت های سالم [ دوره18, شماره 2 - بهار سال 1400]
  • عزیزخانی.مریم تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پر چرب [ دوره14, شماره 4 - پاییز سال 1396]
  • عزیزی خصال.مونا بهینه‏ سازی فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی در فشار کاهش ‏یافته ناپیوسته – خشک‏ کردن با هوای داغ برش ‏های پرتقال با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره10, شماره 3 - تابستان سال 1392]
  • عزیزی نژاد.رضا بررسی ارزش تغذیه ‏ای برش‏های سیب‏ زمینی و پیاز سرخ شده در روغن‏های کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن [ دوره19, شماره 1 - زمستان سال 1400]
  • عزیزی نژاد.رضا بهینه سازی فرایند برشته کردن دانه کنجد جهت تولید روغن با کیفیت بهتر [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • عزیزی نژاد.رضا ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف [ دوره7, شماره 2 - بهار سال 1389]
  • عزیزی نژاد.رضا مقایسه کیفیت نان های بربری تهیه شده با استفاده ازدانه های کفیر و مخمر نانوایی [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]
  • عزیزی نژاد.رضا بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و چی‌لیت‌کنندگی عصاره زنجبیل [ دوره11, شماره 3 - تابستان سال 1393]
  • عزیزی.پریا بررسی اثر افزودن اینولین و میکرو‌کریستالین سلولز در میزان جذب روغن، بافت و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پری‌بیوتیک [ دوره18, شماره 1 - زمستان سال 1399]
  • عزیزی.رضا فرمولاسیون روغن سرخ کردنی بر پایه تالو اولئین و پالم اولئین [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • عزیزی.عطیه ردیابی و شناسایی افتراقی گوجه ‏فرنگی تراریخته Solanum Lycopersicum با تکنیک Multiplex PCR در شهر تهران [ دوره19, شماره 1 - زمستان سال 1400]
  • عزیزی.محمد حسین تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • عزیزی.محمد حسین فیلم کامپوزیت آلژینات سدیم کیتوزان جهت بسته بندی فیله مرغ: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن [ دوره21, شماره 3 - تابستان سال 1403]
  • عزیزیان شرمه.امید مطالعه اثر ضدمیکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff.) علیه برخی از میکروب‌های بیماری‌زا با منشأ غذایی [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]
  • عسکری.بیژن ارزیابی بهترین مدل سینتیکی در خشک کردن لایه‌ای نازک کدوی سبز به روش جابجایی با هوای داغ [ دوره11, شماره 2 - بهار سال 1393]
  • عطای صالحی.اسماعیل بررسی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس دارچین و میخک بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]
  • عطایی صالحی.اسماعیل کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب [ دوره7, شماره 3 - تابستان سال 1389]
  • عطایی.داوود بررسی میزان آلودگی E.coli O157:H7 در محصولات گوشتی فرآوری شده حاصل از دو کارخانه در شیراز و تهران [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • عظیمی.محمد اثر مکمل یاری سلنیوم بر سطوح سرمی کراتین کیناز، لاکتات دهیدروژناز و قدرت عضلانی در وضعیت استراحت و متعاقب یک مسابقه فوتبال در بازیکنان فوتبال جوان [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • عقیلی.سیده اعظم اندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت [ دوره18, شماره 2 - بهار سال 1400]
  • علامه.آمنه بررسی تاثیر پوشش کیتوزان- اسانس لیمو بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای (آگاریکوس بیسپوروس) کامل [ دوره13, شماره 1 - زمستان سال 1394]
  • علائی روزبهانی.زهرا تاثیر تیمار فراصوت برروی رنگ، محتوی فنلی، فلاونوئیدها و پروفایل قند آب لیمو ترش جهرمی [ دوره18, شماره 1 - زمستان سال 1399]
  • علویان.راحله ترکیب اسیدهای چرب و اسیدچرب اشباع در موقعیت 2 تری آسیل گلیسرول روغن زیتون فرابکر ایرانی [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • علی اصغر معقولی.علی اصغر اثر محافظتی تمرین هوازی و ژل رویال بر شاخص‌های پروفیبروژنیک بافت کبدی و مقاومت به انسولین در موش‌های چاق [ دوره19, شماره 3 - تابستان سال 1401]
  • علی خسروی زنجانی.محمد بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده در کرم مغزی کیک بر پایه آب [ دوره10, شماره 3 - تابستان سال 1392]
  • علی قاسمی.ایوب ارزیابی برخی از ارقام محلی انار ایران جهت فرآوری و صنایع تبدیلی [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • علی گودرزی.محمد مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های کمپیلوباکتر جدا شده از گوشت مرغ، بوقلمون، بلدرچین، کبک، شترمرغ، گاو، گوسفند، بز، و شتر عرضه شده در شهرستان شهرکرد [ دوره10, شماره 3 - تابستان سال 1392]
  • علیپور نجمی.محمد مدل‌سازی و بهینه‌سازی استخراج روغن شاهدانه به کمک اولتراسونیک و با روش سطح پاسخ [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • علیجانی.فرزاد کنترل کیفیت فرآیند چند مرحله ای تصفیه شکرخام [ دوره10, شماره 3 - تابستان سال 1392]
  • علیزاده خالد آباد.محمد تهیه و ارزیابی شاخص‌های رنگی نانوکمپلکس‌های کورکومین [ دوره13, شماره 3 - تابستان سال 1395]
  • علیزاده خالد آباد.محمد بررسی مقادیر 5- هیدروکسی متیل فورفورال در خشکبارهای پرمصرف ایران [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • علیزاده.آیناز تأثیر پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/هیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترین حاوی نانو امولسیون گزنه بر ماندگاری گوشت بوقلمون [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]
  • علیزاده.عبداله بررسی ویژگی‌های ضد اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره اناریجه (Froriepia subpinnata) درون‌پوشانی شده با مالتودکسترین-کنسانتره آب پنیر [ دوره21, شماره 2 - بهار سال 1403]
  • علیمی.مزدک بررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز [ دوره11, شماره 1 - زمستان سال 1392]
  • علیمی.مزدک بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • علیمی.مزدک بررسی تاثیر هیدروکلوئیدهای ثعلب و کربوکسی متیل سلولز بر روی خواص کیفی سس کچاپ [ دوره13, شماره 1 - زمستان سال 1394]
  • علیمی.مزدک تأثیر کاربرد تؤام صمغ کتیرای پولکی و کیتوزان بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • علیمی.مزدک بررسی عملکرد پراکسید هیدروژن قلیایی بر روی ویژگی های فیزیکی فیبر رژیمی تولید شده از سبوس گندم [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • علیمی.مزدک بررسی امکان استفاده از نایسین و دی استات سدیم به عنوان نگهدارنده های طبیعی در نگهداری سس فرانسوی [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]
  • عمادزاده.بهاره ارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه [ دوره14, شماره 2 - بهار سال 1396]
  • عوض صوفیان.عبدالستار بررسی اثر صمغ‌های گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش [ دوره15, شماره 1 - زمستان سال 1396]
  • عیسی زاده رازلیقی.سمیرا بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • عین افشار.سودابه بررسی شرایط مناسب فرآیند استخراج آنزیمی و تاثیرآن برخصوصیات کمی و کیفی روغن کلزا [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • عیوض زاده.اورنگ اثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین موجود در بلغور ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata) [ دوره18, شماره 3 - تابستان سال 1400]
  • عیوض زاده.اورنگ بررسی ترکیب اسیدهای چرب و پایداری روغن هستۀ نسترن وحشی [ دوره7, شماره 2 - بهار سال 1389]
  • عیوقی پور تفتی.سمیه مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آسکوربات سدیم، استات سدیم و سیترات سدیم بر ماندگاری گوشت گوساله چرخ شده [ دوره18, شماره 3 - تابستان سال 1400]