عابدی.الهه
تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوهای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
عارف حسینی.سید رفیع
بررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی
[
دوره14,
شماره
4
- پاییزسال
1396]
عالی پور.راحله
بررسی ویژگیهای ضد اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره اناریجه (Froriepia subpinnata) درونپوشانی شده با مالتودکسترین-کنسانتره آب پنیر
[
دوره21,
شماره
2
- بهارسال
1403]
عالی.فرانک
سنجش اثرات ضدسرطانی و ضدمیکروبی عصاره های زنجبیل بر رده سلول های سرطانی معده ( AGS)و برخی باکتریهای پاتوژن
[
دوره19,
شماره
4
- پاییزسال
1401]
عباسی اصل.سمیه
ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پری بیوتیک حاوی اینولین، پلی دکستروز و کربوکسی متیل سلولز
[
دوره19,
شماره
3
- تابستانسال
1401]
عباسی.سعید
تاثیر دما، سرعت جابجایی هوا و روش آمادهسازی بر خواص کیفی کشمش حاصله از انگور بیدانه
[
دوره8,
شماره
3
- تابستانسال
1390]
عباسی.متین
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی شیرشتر در رتهای آلوده به سالمونلا تیفی موریوم
[
دوره17,
شماره
4
- پاییزسال
1399]
عباسی.هاجر
بررسی محتوی نشاسته، آمیلوز و آمیلوپکتین سه واریته گندم ایرانی (الوند، بککراس روشن، سیروان) و تأثیر اعمال تیمار اصلاحی فیزیکی (امواج اولتراسوند) و شیمیایی (اپی کلروهیدرین) بر ویژگی های کیفی آنها
[
دوره17,
شماره
2
- بهارسال
1399]
عباسی.هاجر
بررسی تاثیر مخلوط کنجاله کنجد و آرد سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
عباسیان راد.امیرحسام
تاثیر استفاده از برگ گیاه بامبو و اسانس پونه کوهی بر کاهش میزان اکریل آمید و ویژگیهای کیفی نان سوخاری
[
دوره18,
شماره
2
- بهارسال
1400]
عبدالرحیمی.شیوا
بررسی توزیعپذیری آنزیم آلفا آمیلاز در سیستم دوفازی آبی حاوی پلیاتیلن گلیکول و تری سدیم سیترات
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
عبدالعلی زاده.احسان
تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (ارقام بومی قزوین)
[
دوره11,
شماره
3
- تابستانسال
1393]
عبدالعلی زاده.احسان
تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع
[
دوره13,
شماره
2
- بهارسال
1395]
عبداللهی.فاطمه
سنجش اثرات ضدسرطانی و ضدمیکروبی عصاره های زنجبیل بر رده سلول های سرطانی معده ( AGS)و برخی باکتریهای پاتوژن
[
دوره19,
شماره
4
- پاییزسال
1401]
عبداله زاده.اسماعیل
اثر استفاده از فیلم های سدیم کازئینات حاوی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر کنترل باکتری لیستریا منوسایتوژنز تلقیح شده در فیله ماهی فیتوفاگ
[
دوره14,
شماره
4
- پاییزسال
1396]
عبدالهی.آتوسا
مقایسه مقاومت حرارتی روغن سرخکردنی و آفتابگردان با کمک روش مؤلفههای اصلی کمومتریس
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
عبدالهی.آذین
استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن
[
دوره19,
شماره
2
- بهارسال
1401]
عبدوسی.وحید
ارزیابی اثر محلولپاشی نانو کلات آهن، پتاسیم و روی بر فعالیت آنزیمی و ارزش غذایی برخی سبزیهای برگی
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
عبدوسی.وحید
بررسی تاثیر فرمهای مختلف روی بر خصوصیات میوه و آب میوه انار رقم ملس تبریزی (Punica granatum cv. Malas Tabrizi)
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
عبدوسی.وحید
ارزیابی برخی از ارقام محلی انار ایران جهت فرآوری و صنایع تبدیلی
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]
عبدوسی.وحید
اثر کاربرد پلی آمینها برسفتی بافت و فیزیولوژی پس از برداشت گیلاس رقم تک دانه مشهد
[
دوره11,
شماره
4
- پاییزسال
1393]
عبدی.احمد
تاثیر تمرین ترکیبی و مکمل کافئین بر گیرندههای شبه گذرگاهی 2 و4 و دکتین-1 در مردان چاق
[
دوره19,
شماره
2
- بهارسال
1401]
عبدی.احمد
اثر محافظتی تمرین هوازی و ژل رویال بر شاخصهای پروفیبروژنیک بافت کبدی و مقاومت به انسولین در موشهای چاق
[
دوره19,
شماره
3
- تابستانسال
1401]
عبدی.خسرو
اندازهگیری فلزات کادمیوم، سرب، روی، آهن، آلومینیوم و مس در نمونه های چای وارداتی و داخلی موجود در بازار ایران با استفاده از روش هایICP-OES و CP-MS
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
عزت پناه.حمید
تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی
[
دوره10,
شماره
4
- پاییزسال
1392]
عزت پناه.حمید
تأثیر دوره شیردهی بر ترکیب شیمیایی و برخی خواص فیزیکی دوغ کره سنتی ایرانی
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
عزت پناه.حمید
بررسی میزان آلودگی E.coli O157:H7 در محصولات گوشتی فرآوری شده حاصل از دو کارخانه در شیراز و تهران
[
دوره8,
شماره
3
- تابستانسال
1390]
عزت پناه.حمید
تاثیر سطوح مختلف سلولهای سوماتیک بر میزان اسیدی شدن شیر ماست سازی در دوره گرمخانه گذاری
[
دوره8,
شماره
2
- بهارسال
1390]
عزت پناه.حمید
انتخاب بهترین نمک کلسیم دار برای غنی سازی شیر پاستوریزه معمولی
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
عزت پناه.حمید
تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
عزت پناه.حمید
ارزیابی مقادیر سرب و کادمیوم در شیرخام گاوهای مناطق مختلف استان یزد
[
دوره7,
شماره
3
- تابستانسال
1389]
عزت پناه.حمید
تخمیر لاکتیکی شیر شتر بهوسیله برخی باکتریهای مولد اگزوپلیساکارید و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی آن
[
دوره13,
شماره
2
- بهارسال
1395]
عزت پناه.حمید
تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی
[
دوره10,
شماره
4
- پاییزسال
1392]
عزت پناه.حمید
ارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی پنیر سفید آبنمکی (پنیر گلپایگان) طی دوره رسیدن
[
دوره11,
شماره
3
- تابستانسال
1393]
عزتی.سیده طیبه
ارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده
[
دوره15,
شماره
4
- پاییزسال
1397]
عزیزبیگی.کمال
تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت عصاره شاه توت (Blackberry Extract) بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسما و شاخص راکسیداسیون لیپیدی مردان چاق متعاقب یک جلسه فعالیت مقاومتی
[
دوره11,
شماره
2
- بهارسال
1393]
عزیزبیگی.کمال
تاثیر تمرین هوازی و مکمل اکتاپامین بر عوامل آنتی اکسیدانی و آدیپونکتین متعاقب رژیم غذایی با روغن های حرارت دیده عمیق در رت های سالم
[
دوره18,
شماره
2
- بهارسال
1400]
عزیزخانی.مریم
تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پر چرب
[
دوره14,
شماره
4
- پاییزسال
1396]
عزیزی خصال.مونا
بهینه سازی فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی در فشار کاهش یافته ناپیوسته – خشک کردن با هوای داغ برش های پرتقال با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره10,
شماره
3
- تابستانسال
1392]
عزیزی نژاد.رضا
بررسی ارزش تغذیه ای برشهای سیب زمینی و پیاز سرخ شده در روغنهای کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن
[
دوره19,
شماره
1
- زمستانسال
1400]
عزیزی نژاد.رضا
بهینه سازی فرایند برشته کردن دانه کنجد جهت تولید روغن با کیفیت بهتر
[
دوره12,
شماره
4
- پاییزسال
1394]
عزیزی نژاد.رضا
ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف
[
دوره7,
شماره
2
- بهارسال
1389]
عزیزی نژاد.رضا
مقایسه کیفیت نان های بربری تهیه شده با استفاده ازدانه های کفیر و مخمر نانوایی
[
دوره9,
شماره
3
- تابستانسال
1391]
عزیزی نژاد.رضا
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و چیلیتکنندگی عصاره زنجبیل
[
دوره11,
شماره
3
- تابستانسال
1393]
عزیزی.پریا
بررسی اثر افزودن اینولین و میکروکریستالین سلولز در میزان جذب روغن، بافت و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پریبیوتیک
[
دوره18,
شماره
1
- زمستانسال
1399]
عزیزی.رضا
فرمولاسیون روغن سرخ کردنی بر پایه تالو اولئین و پالم اولئین
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
عزیزی.عطیه
ردیابی و شناسایی افتراقی گوجه فرنگی تراریخته Solanum Lycopersicum با تکنیک Multiplex PCR در شهر تهران
[
دوره19,
شماره
1
- زمستانسال
1400]
عزیزی.محمد حسین
تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال
[
دوره20,
شماره
4
- پاییزسال
1402]
عزیزی.محمد حسین
فیلم کامپوزیت آلژینات سدیم کیتوزان جهت بسته بندی فیله مرغ: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن
[
دوره21,
شماره
3
- تابستانسال
1403]
عزیزیان شرمه.امید
مطالعه اثر ضدمیکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff.) علیه برخی از میکروبهای بیماریزا با منشأ غذایی
[
دوره16,
شماره
1
- زمستانسال
1397]
عسکری.بیژن
ارزیابی بهترین مدل سینتیکی در خشک کردن لایهای نازک کدوی سبز به روش جابجایی با هوای داغ
[
دوره11,
شماره
2
- بهارسال
1393]
عطای صالحی.اسماعیل
بررسی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس دارچین و میخک بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال
[
دوره16,
شماره
3
- تابستانسال
1398]
عطایی صالحی.اسماعیل
کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب
[
دوره7,
شماره
3
- تابستانسال
1389]
عطایی.داوود
بررسی میزان آلودگی E.coli O157:H7 در محصولات گوشتی فرآوری شده حاصل از دو کارخانه در شیراز و تهران
[
دوره8,
شماره
3
- تابستانسال
1390]
عظیمی.محمد
اثر مکمل یاری سلنیوم بر سطوح سرمی کراتین کیناز، لاکتات دهیدروژناز و قدرت عضلانی در وضعیت استراحت و متعاقب یک مسابقه فوتبال در بازیکنان فوتبال جوان
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
عقیلی.سیده اعظم
اندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت
[
دوره18,
شماره
2
- بهارسال
1400]
علامه.آمنه
بررسی تاثیر پوشش کیتوزان- اسانس لیمو بر ماندگاری قارچ دکمهای (آگاریکوس بیسپوروس) کامل
[
دوره13,
شماره
1
- زمستانسال
1394]
علویان.راحله
ترکیب اسیدهای چرب و اسیدچرب اشباع در موقعیت 2 تری آسیل گلیسرول روغن زیتون فرابکر ایرانی
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]
علی اصغر معقولی.علی اصغر
اثر محافظتی تمرین هوازی و ژل رویال بر شاخصهای پروفیبروژنیک بافت کبدی و مقاومت به انسولین در موشهای چاق
[
دوره19,
شماره
3
- تابستانسال
1401]
علی خسروی زنجانی.محمد
بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده در کرم مغزی کیک بر پایه آب
[
دوره10,
شماره
3
- تابستانسال
1392]
علی قاسمی.ایوب
ارزیابی برخی از ارقام محلی انار ایران جهت فرآوری و صنایع تبدیلی
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]
علی گودرزی.محمد
مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های کمپیلوباکتر جدا شده از گوشت مرغ، بوقلمون، بلدرچین، کبک، شترمرغ، گاو، گوسفند، بز، و شتر عرضه شده در شهرستان شهرکرد
[
دوره10,
شماره
3
- تابستانسال
1392]
علیپور نجمی.محمد
مدلسازی و بهینهسازی استخراج روغن شاهدانه به کمک اولتراسونیک و با روش سطح پاسخ
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
علیجانی.فرزاد
کنترل کیفیت فرآیند چند مرحله ای تصفیه شکرخام
[
دوره10,
شماره
3
- تابستانسال
1392]
علیزاده خالد آباد.محمد
تهیه و ارزیابی شاخصهای رنگی نانوکمپلکسهای کورکومین
[
دوره13,
شماره
3
- تابستانسال
1395]
علیزاده خالد آباد.محمد
بررسی مقادیر 5- هیدروکسی متیل فورفورال در خشکبارهای پرمصرف ایران
[
دوره12,
شماره
4
- پاییزسال
1394]
علیزاده.عبداله
بررسی ویژگیهای ضد اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره اناریجه (Froriepia subpinnata) درونپوشانی شده با مالتودکسترین-کنسانتره آب پنیر
[
دوره21,
شماره
2
- بهارسال
1403]
علیمی.مزدک
بررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز
[
دوره11,
شماره
1
- زمستانسال
1392]
علیمی.مزدک
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ
[
دوره13,
شماره
4
- پاییزسال
1395]
علیمی.مزدک
بررسی تاثیر هیدروکلوئیدهای ثعلب و کربوکسی متیل سلولز بر روی خواص کیفی سس کچاپ
[
دوره13,
شماره
1
- زمستانسال
1394]
علیمی.مزدک
بررسی عملکرد پراکسید هیدروژن قلیایی بر روی ویژگی های فیزیکی فیبر رژیمی تولید شده از سبوس گندم
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]
علیمی.مزدک
بررسی امکان استفاده از نایسین و دی استات سدیم به عنوان نگهدارنده های طبیعی در نگهداری سس فرانسوی
[
دوره9,
شماره
3
- تابستانسال
1391]
عمادزاده.بهاره
ارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه
[
دوره14,
شماره
2
- بهارسال
1396]
عوض صوفیان.عبدالستار
بررسی اثر صمغهای گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش
[
دوره15,
شماره
1
- زمستانسال
1396]
عیسی زاده رازلیقی.سمیرا
بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
عین افشار.سودابه
بررسی شرایط مناسب فرآیند استخراج آنزیمی و تاثیرآن برخصوصیات کمی و کیفی روغن کلزا
[
دوره12,
شماره
2
- بهارسال
1394]
عیوض زاده.اورنگ
اثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین موجود در بلغور ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata)
[
دوره18,
شماره
3
- تابستانسال
1400]
عیوض زاده.اورنگ
بررسی ترکیب اسیدهای چرب و پایداری روغن هستۀ نسترن وحشی
[
دوره7,
شماره
2
- بهارسال
1389]
عیوقی پور تفتی.سمیه
مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آسکوربات سدیم، استات سدیم و سیترات سدیم بر ماندگاری گوشت گوساله چرخ شده
[
دوره18,
شماره
3
- تابستانسال
1400]