ع

  • عارف حسینی.سید رفیع بررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی [ دوره14, شماره 4 - پاییز سال 1396]
  • عبداله زاده.اسماعیل اثر استفاده از فیلم های سدیم کازئینات حاوی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر کنترل باکتری لیستریا منوسایتوژنز تلقیح شده در فیله ماهی فیتوفاگ [ دوره14, شماره 4 - پاییز سال 1396]
  • عزیزخانی.مریم تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پر چرب [ دوره14, شماره 4 - پاییز سال 1396]
  • عمادزاده.بهاره ارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه [ دوره14, شماره 2 - بهار سال 1396]
  • عیسی زاده رازلیقی.سمیرا بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]