عارف حسینی.سید رفیع
بررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی
[
دوره14,
شماره
4
- پاییزسال
1396]
عبداله زاده.اسماعیل
اثر استفاده از فیلم های سدیم کازئینات حاوی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر کنترل باکتری لیستریا منوسایتوژنز تلقیح شده در فیله ماهی فیتوفاگ
[
دوره14,
شماره
4
- پاییزسال
1396]
عزیزخانی.مریم
تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پر چرب
[
دوره14,
شماره
4
- پاییزسال
1396]
عمادزاده.بهاره
ارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه
[
دوره14,
شماره
2
- بهارسال
1396]
عیسی زاده رازلیقی.سمیرا
بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]