ف

  • فاضل.محمد بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • فتح الهی.عیسی تولید و بهینه‌سازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرین‌کننده با روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 3 - تابستان سال 1396]
  • فدائی.وجیهه اثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]