ف

  • فاضل.محمد بررسی تأثیر صمغ گوار و زانتان و امولسیفایر سدیم استئاریل لاکتیلات بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایۀ نشاسته ذرت و اکارا [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1397]
  • فاضل.محمد بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • فاضل.محمد بررسی تاثیر پوشش کیتوزان- اسانس لیمو بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای (آگاریکوس بیسپوروس) کامل [ دوره13, شماره 1 - زمستان سال 1394]
  • فاضل.محمد بررسی تاثیر مخلوط کنجاله کنجد و آرد سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • فاضل.محمد تاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگی‌های گوشت بوقلمون سرخ شده [ دوره18, شماره 4 - پاییز سال 1400]
  • فاضل.محمد تأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره‌ نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه [ دوره18, شماره 1 - زمستان سال 1399]
  • فاطمی.مهنوش ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی شیرشتر در رتهای آلوده به سالمونلا تیفی موریوم [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]
  • فاطمیان.حامد بررسی اثرات نیروهای ضربه ای ناشی از سقوط بر ویژگیهای بیوفیزیکی گوجه فرنگی [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • فاطمیان.حامد بررسی پدیده‌های انتقال جرم درخلال فرایند خشک‌کردن اسمزی گلابی با استفاده از محلول‌های ساکارز بازتغلیظ شده [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • فانی.سید رضا بررسی عوامل مؤثر بر رشد قارچی و تولید آفلاتوکسین در انبارهای پسته استان کرمان [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • فانی.سید رضا اثر پرتو فرابنفش و تنگستن بر میزان آفلاتوکسین B1 در آرد برنج [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • فتاحی مقدم.جواد مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ترکیب‌های زیست‌فعال میوه چهار رقم مرکبات با هدف بهره‌گیری در صنعت آبگیری و تولید کنسانتره [ دوره12, شماره 1 - زمستان سال 1393]
  • فتح الهی.عیسی تولید و بهینه‌سازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرین‌کننده با روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 3 - تابستان سال 1396]
  • فتحی آذر.مریم کاربرد باکتریهای لاکتوکوکوس لاکتیس، لوکونستوک مزنتروئیدس و مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در تهیه خمیر ترش مورد استفاده در نان بربری [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • فتحی آذر.مریم مقایسه کیفیت نان های بربری تهیه شده با استفاده ازدانه های کفیر و مخمر نانوایی [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]
  • فتحی زاده.الناز بررسی میزان فلزات سنگین، آفلاتوکسین و آلودگی میکروبی در محصول خرمای سایر [ دوره13, شماره 1 - زمستان سال 1394]
  • فخاری.شنتیا بهینه‌سازی ویژگی‌های رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخم‌مرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد [ دوره17, شماره 2 - بهار سال 1399]
  • فخرآبادی.مصطفی بررسی کارایی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و ساکارومایسس سرویزیه به منظور سم‌زدایی آفلاتوکسین M1 در شیر بدون چربی با استفاده از آنالیز HPLC [ دوره20, شماره 3 - تابستان سال 1402]
  • فخیم هاشمی.نیما بررسی آگاهی مصرف کنندگان نسبت به نوع بسته بندی مواد خوراکی و نوشیدنی‌ها [ دوره11, شماره 3 - تابستان سال 1393]
  • فدایی نوغانی.وجیهه بررسی قابلیت استخراج فیبر رژیمی از سبوس برنج و مقایسه خواص عملکردی آن با فیبر تجاری گندم [ دوره10, شماره 3 - تابستان سال 1392]
  • فدائی نوغانی.وجیهه استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان جایگزین بخشی از شیر خشک بدون چربی در ماست اسفناج [ دوره13, شماره 1 - زمستان سال 1394]
  • فدائی.سحر مقایسه خواص ضد باکتری و ترکیبات شیمیایی موجود در روغن اسانسی استخراج شده از گیاه L. Mentha piperita بوسیله مایکروویو و روش تقطیر با آب [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • فدائی.وجیهه اثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • فدوی.ابوالفضل ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماکارونی غنی‌ شده با زائدات زعفران [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • فراهانی.غزاله ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی پنیر سفید آب‌نمکی (پنیر گلپایگان) طی دوره رسیدن [ دوره11, شماره 3 - تابستان سال 1393]
  • فراهانیان.زینب تولید ماست بدون چربی به هم نزده با استفاده از نشاسته ذرت و ژلاتین [ دوره7, شماره 3 - تابستان سال 1389]
  • فرج‌پور.سجاد تلفیق روش کچرز با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر مایعات یونی مغناطیسی برای استخراج آفت‌کش‌های کارباماتی از نمونه‌های سیب و اندزه‌گیری آن ها با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره20, شماره 3 - تابستان سال 1402]
  • فرجی.دلنیا بهینه سازی شرایط مختلف (دما، تغییر شدت نور، روش‌های کشت (غیرمداوم و نیمه مداوم) و نوع منبع کربنی) برای تولید حداکثر فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Arthrospira platensis) [ دوره12, شماره 1 - زمستان سال 1393]
  • فرجی.صفا اثر واکنش میلارد بر خواص آنتی‌اکسیدانی و امولسیون کنندگی محصول هیدرولیز پروتئین عدس(Lens culinaris) [ دوره20, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • فرجی.محمد جداسازی و اندازه گیری فسفاتیدیل کولین، فسفاتیدیل اتانل آمین، فسفاتیدیل اینوزیتول و فسفاتیدیک اسید در واریته های مختلف سویای ایران [ دوره11, شماره 1 - زمستان سال 1392]
  • فرجی.نسرین بهینه سازی شرایط مختلف (دما، تغییر شدت نور، روش‌های کشت (غیرمداوم و نیمه مداوم) و نوع منبع کربنی) برای تولید حداکثر فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Arthrospira platensis) [ دوره12, شماره 1 - زمستان سال 1393]
  • فرحناکی.عسکر تاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگی‌های خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • فرحناکی.عسکر بررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • فرخی.علیرضا مطالعه تاثیر عصاره مالت بر افزایش رشد باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • فردوسی.نیکتا بررسی میزان آلودگی ادویه‌های عرضه شده به صورت فله‌ و بسته بندی (فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • فرقانی.محمد بررسی اثر آنتی‌اکسیدان‌های استخراج شده از چای سبز روی ویژگی‌های فیزیکی کاغذ بسته‌بندی چای کیسه‌ای سیاه و ماندگاری محصول [ دوره10, شماره 1 - زمستان سال 1391]
  • فروتنی.معصومه میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس روشی نوین برای ارزیابی فعالیت تخمیری مخمر نانوایی [ دوره15, شماره 1 - زمستان سال 1396]
  • فروغی.مرجان اثر افزودن فیبر رژیمی سیب زمینی بر ویژگیهای شیمیایی و کیفیت ارگانولپتیکی سوسیس گوشت گاو [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • فرهادی.روح اله مطالعه اثر همزمان دما و هیدروژن‌پراکسید بر پایداری آنتوسیانین‌های عصاره سه گونه زرشک [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • فرهادیه.نوشین اثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین موجود در بلغور ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata) [ دوره18, شماره 3 - تابستان سال 1400]
  • فرهوش.رضا ارزیابی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر سالمونلا انتریتیدیس موجود در سس مایونز [ دوره11, شماره 4 - پاییز سال 1393]
  • فرید.مهستی تاثیر همزیستی توأم قارچ میکوریزا آربوسکولار و باکتری ریزوبیوم بر میزان گلیکوزیدهای استویول در گیاه دارویی استویا [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • فریدونی.محسن بررسی اثر پلاسمای سرد بر جوانه زنی بذر نخود و تغییرات رنگ آن با استفاده از مدل‌ فازی عصبی [ دوره19, شماره 4 - پاییز سال 1401]
  • فصیحی.هادی ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • فضیلتی.محمد بررسی اثر نان های تهیه شده از دانه کتان(Linum usitatissimum) بر قند خون بیماران دیابتی [ دوره11, شماره 3 - تابستان سال 1393]
  • فلاح.محمد بهینه سازی ضریب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن برش‌های میوه به (Cydonia oblonga) [ دوره12, شماره 1 - زمستان سال 1393]
  • فلاحت.بابک اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سین‌بیوتیک [ دوره18, شماره 1 - زمستان سال 1399]
  • فلسفی.سید رضا تاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگی‌های خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • فهیم دانش.مریم بررسی توزیع کلسترول در فراکسیون¬های مختلف چربی دنبه گوسفندی [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]
  • فهیم دانش.مریم تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتری‌های پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت [ دوره11, شماره 2 - بهار سال 1393]
  • فهیم دانش.مریم ارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده [ دوره15, شماره 4 - پاییز سال 1397]
  • فهیم دانش.مریم بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • فهیم دانش.مریم مقایسه کاربرد دستگاهDSC و روش ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن آفتابگردان [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • فهیمی.رضا ارزیابی بهترین مدل سینتیکی در خشک کردن لایه‌ای نازک کدوی سبز به روش جابجایی با هوای داغ [ دوره11, شماره 2 - بهار سال 1393]
  • فیاض.یاسمین بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو [ دوره18, شماره 2 - بهار سال 1400]
  • فیاض.یاسمین استفاده از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزی جهت کشت انواع جلبک [ دوره19, شماره 3 - تابستان سال 1401]