فاضل.محمد
بررسی تأثیر صمغ گوار و زانتان و امولسیفایر سدیم استئاریل لاکتیلات بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایۀ نشاسته ذرت و اکارا
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1397]
فاضل.محمد
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
فاضل.محمد
بررسی تاثیر پوشش کیتوزان- اسانس لیمو بر ماندگاری قارچ دکمهای (آگاریکوس بیسپوروس) کامل
[
دوره13,
شماره
1
- زمستانسال
1394]
فاضل.محمد
بررسی تاثیر مخلوط کنجاله کنجد و آرد سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
فاضل.محمد
تاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگیهای گوشت بوقلمون سرخ شده
[
دوره18,
شماره
4
- پاییزسال
1400]
فاضل.محمد
تأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه
[
دوره18,
شماره
1
- زمستانسال
1399]
فاطمی.مهنوش
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی شیرشتر در رتهای آلوده به سالمونلا تیفی موریوم
[
دوره17,
شماره
4
- پاییزسال
1399]
فاطمیان.حامد
بررسی اثرات نیروهای ضربه ای ناشی از سقوط بر ویژگیهای بیوفیزیکی گوجه فرنگی
[
دوره8,
شماره
3
- تابستانسال
1390]
فاطمیان.حامد
بررسی پدیدههای انتقال جرم درخلال فرایند خشککردن اسمزی گلابی با استفاده از محلولهای ساکارز بازتغلیظ شده
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
فانی.سید رضا
بررسی عوامل مؤثر بر رشد قارچی و تولید آفلاتوکسین در انبارهای پسته استان کرمان
[
دوره12,
شماره
2
- بهارسال
1394]
فانی.سید رضا
اثر پرتو فرابنفش و تنگستن بر میزان آفلاتوکسین B1 در آرد برنج
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
فتاحی مقدم.جواد
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ترکیبهای زیستفعال میوه چهار رقم مرکبات با هدف بهرهگیری در صنعت آبگیری و تولید کنسانتره
[
دوره12,
شماره
1
- زمستانسال
1393]
فتح الهی.عیسی
تولید و بهینهسازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرینکننده با روش سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
3
- تابستانسال
1396]
فتحی آذر.مریم
کاربرد باکتریهای لاکتوکوکوس لاکتیس، لوکونستوک مزنتروئیدس و مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در تهیه خمیر ترش مورد استفاده در نان بربری
[
دوره8,
شماره
3
- تابستانسال
1390]
فتحی آذر.مریم
مقایسه کیفیت نان های بربری تهیه شده با استفاده ازدانه های کفیر و مخمر نانوایی
[
دوره9,
شماره
3
- تابستانسال
1391]
فتحی زاده.الناز
بررسی میزان فلزات سنگین، آفلاتوکسین و آلودگی میکروبی در محصول خرمای سایر
[
دوره13,
شماره
1
- زمستانسال
1394]
فخاری.شنتیا
بهینهسازی ویژگیهای رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخممرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد
[
دوره17,
شماره
2
- بهارسال
1399]
فخرآبادی.مصطفی
بررسی کارایی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و ساکارومایسس سرویزیه به منظور سمزدایی آفلاتوکسین M1 در شیر بدون چربی با استفاده از آنالیز HPLC
[
دوره20,
شماره
3
- تابستانسال
1402]
فخیم هاشمی.نیما
بررسی آگاهی مصرف کنندگان نسبت به نوع بسته بندی مواد خوراکی و نوشیدنیها
[
دوره11,
شماره
3
- تابستانسال
1393]
فدایی نوغانی.وجیهه
بررسی قابلیت استخراج فیبر رژیمی از سبوس برنج و مقایسه خواص عملکردی آن با فیبر تجاری گندم
[
دوره10,
شماره
3
- تابستانسال
1392]
فدائی نوغانی.وجیهه
استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان جایگزین بخشی از شیر خشک بدون چربی در ماست اسفناج
[
دوره13,
شماره
1
- زمستانسال
1394]
فدائی.سحر
مقایسه خواص ضد باکتری و ترکیبات شیمیایی موجود در روغن اسانسی استخراج شده از گیاه L. Mentha piperita بوسیله مایکروویو و روش تقطیر با آب
[
دوره8,
شماره
3
- تابستانسال
1390]
فدائی.وجیهه
اثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
فدوی.ابوالفضل
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی ماکارونی غنی شده با زائدات زعفران
[
دوره20,
شماره
4
- پاییزسال
1402]
فراهانی.غزاله
ارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی پنیر سفید آبنمکی (پنیر گلپایگان) طی دوره رسیدن
[
دوره11,
شماره
3
- تابستانسال
1393]
فراهانیان.زینب
تولید ماست بدون چربی به هم نزده با استفاده از نشاسته ذرت و ژلاتین
[
دوره7,
شماره
3
- تابستانسال
1389]
فرجپور.سجاد
تلفیق روش کچرز با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر مایعات یونی مغناطیسی برای استخراج آفتکشهای کارباماتی از نمونههای سیب و اندزهگیری آن ها با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره20,
شماره
3
- تابستانسال
1402]
فرجی.دلنیا
بهینه سازی شرایط مختلف (دما، تغییر شدت نور، روشهای کشت (غیرمداوم و نیمه مداوم) و نوع منبع کربنی) برای تولید حداکثر فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Arthrospira platensis)
[
دوره12,
شماره
1
- زمستانسال
1393]
فرجی.صفا
اثر واکنش میلارد بر خواص آنتیاکسیدانی و امولسیون کنندگی محصول هیدرولیز پروتئین عدس(Lens culinaris)
[
دوره20,
شماره
2
- بهارسال
1402]
فرجی.محمد
جداسازی و اندازه گیری فسفاتیدیل کولین، فسفاتیدیل اتانل آمین، فسفاتیدیل اینوزیتول و فسفاتیدیک اسید در واریته های مختلف سویای ایران
[
دوره11,
شماره
1
- زمستانسال
1392]
فرجی.نسرین
بهینه سازی شرایط مختلف (دما، تغییر شدت نور، روشهای کشت (غیرمداوم و نیمه مداوم) و نوع منبع کربنی) برای تولید حداکثر فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Arthrospira platensis)
[
دوره12,
شماره
1
- زمستانسال
1393]
فرحناکی.عسکر
تاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگیهای خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت
[
دوره12,
شماره
2
- بهارسال
1394]
فرحناکی.عسکر
بررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس
[
دوره12,
شماره
4
- پاییزسال
1394]
فرخی.علیرضا
مطالعه تاثیر عصاره مالت بر افزایش رشد باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم
[
دوره8,
شماره
2
- بهارسال
1390]
فردوسی.نیکتا
بررسی میزان آلودگی ادویههای عرضه شده به صورت فله و بسته بندی (فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان
[
دوره12,
شماره
2
- بهارسال
1394]
فرقانی.محمد
بررسی اثر آنتیاکسیدانهای استخراج شده از چای سبز روی ویژگیهای فیزیکی کاغذ بستهبندی چای کیسهای سیاه و ماندگاری محصول
[
دوره10,
شماره
1
- زمستانسال
1391]
فروتنی.معصومه
میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس روشی نوین برای ارزیابی فعالیت تخمیری مخمر نانوایی
[
دوره15,
شماره
1
- زمستانسال
1396]
فروغی.مرجان
اثر افزودن فیبر رژیمی سیب زمینی بر ویژگیهای شیمیایی و کیفیت ارگانولپتیکی سوسیس گوشت گاو
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]
فرهادی.روح اله
مطالعه اثر همزمان دما و هیدروژنپراکسید بر پایداری آنتوسیانینهای عصاره سه گونه زرشک
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
فرهادیه.نوشین
اثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین موجود در بلغور ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata)
[
دوره18,
شماره
3
- تابستانسال
1400]
فرهوش.رضا
ارزیابی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر سالمونلا انتریتیدیس موجود در سس مایونز
[
دوره11,
شماره
4
- پاییزسال
1393]
فرید.مهستی
تاثیر همزیستی توأم قارچ میکوریزا آربوسکولار و باکتری ریزوبیوم بر میزان گلیکوزیدهای استویول در گیاه دارویی استویا
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
فریدونی.محسن
بررسی اثر پلاسمای سرد بر جوانه زنی بذر نخود و تغییرات رنگ آن با استفاده از مدل فازی عصبی
[
دوره19,
شماره
4
- پاییزسال
1401]
فصیحی.هادی
ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
فضیلتی.محمد
بررسی اثر نان های تهیه شده از دانه کتان(Linum usitatissimum) بر قند خون بیماران دیابتی
[
دوره11,
شماره
3
- تابستانسال
1393]
فلاح.محمد
بهینه سازی ضریب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن برشهای میوه به (Cydonia oblonga)
[
دوره12,
شماره
1
- زمستانسال
1393]
فلاحت.بابک
اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سینبیوتیک
[
دوره18,
شماره
1
- زمستانسال
1399]
فلسفی.سید رضا
تاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگیهای خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت
[
دوره12,
شماره
2
- بهارسال
1394]
فهیم دانش.مریم
بررسی توزیع کلسترول در فراکسیون¬های مختلف چربی دنبه گوسفندی
[
دوره9,
شماره
3
- تابستانسال
1391]
فهیم دانش.مریم
تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتریهای پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت
[
دوره11,
شماره
2
- بهارسال
1393]
فهیم دانش.مریم
ارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده
[
دوره15,
شماره
4
- پاییزسال
1397]
فهیم دانش.مریم
بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
فهیم دانش.مریم
مقایسه کاربرد دستگاهDSC و روش ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن آفتابگردان
[
دوره13,
شماره
2
- بهارسال
1395]
فهیمی.رضا
ارزیابی بهترین مدل سینتیکی در خشک کردن لایهای نازک کدوی سبز به روش جابجایی با هوای داغ
[
دوره11,
شماره
2
- بهارسال
1393]
فیاض.یاسمین
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو
[
دوره18,
شماره
2
- بهارسال
1400]
فیاض.یاسمین
استفاده از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزی جهت کشت انواع جلبک
[
دوره19,
شماره
3
- تابستانسال
1401]