غفاری.سحر
مطالعه اثر عصاره آبی- الکلی میوه عناب بر کیفیت ماست پروبیوتیک و قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در آن
[
دوره16,
شماره
1
- زمستانسال
1397]
غفوری.زهرا
بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخشده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
[
دوره18,
شماره
3
- تابستانسال
1400]
غفوری.فرزانه سادات
مطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس
[
دوره15,
شماره
3
- تابستانسال
1397]
غفوریان.محبوبه
تخمیر لاکتیکی شیر شتر بهوسیله برخی باکتریهای مولد اگزوپلیساکارید و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی آن
[
دوره13,
شماره
2
- بهارسال
1395]
غلام سقائی.سحر
تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
غلامحسین پور.علی اکبر
بررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل
[
دوره16,
شماره
1
- زمستانسال
1397]
غلامی پرشکوهی.محمد
تأثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرآیند خشک کردن بادام زمینی درخشک کن هوای داغ
[
دوره15,
شماره
3
- تابستانسال
1397]
غلامی پرشکوهی.محمد
تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی)
[
دوره10,
شماره
4
- پاییزسال
1392]
غلامی چنارستان علیا.عبدالخالق
اثرات بکارگیری دماهای دو مرحلهای در فرآیند خشککردن انگور بیدانه سفید بر برخی ویژگیهای کیفی کشمش حاصل
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
غلامی.ماندانا
رابطه مصرف صبحانه، ترکیب بدنی و آمادگی قلبی تنفسی در دانش آموزان دوره ابتدایی
[
دوره12,
شماره
2
- بهارسال
1394]
غلامی.ماندانا
رابطه ترکیب بدنی و پوکی استخوان در زنان یائسه
[
دوره10,
شماره
4
- پاییزسال
1392]
غلامی.ماندانا
تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت سیر بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و مالون دی آلدهید سرم مردان فعال پس از ورزش برون گرا
[
دوره15,
شماره
1
- زمستانسال
1396]
غلامی.محمد
تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع
[
دوره13,
شماره
2
- بهارسال
1395]
غیاثی طرزی.بابک
ارزیابی و مقایسه ترکیبات شیمیایی و اسیدهای چرب موجود در برگ دو نمونه گیاه خرفه ایرانی متعلق به شمال (استان گیلان) و جنوب (استان فارس)
[
دوره12,
شماره
3
- تابستانسال
1394]
غیاثی طرزی.بابک
بررسی مقایسهای روشهای مختلف پیش پخت بر خواص رئولوژیکی برنج فوری تهیه شده از رقم هاشمی
[
دوره15,
شماره
3
- تابستانسال
1397]
غیاثی طرزی.بابک
تدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران
[
دوره14,
شماره
2
- بهارسال
1396]
غیاثی طرزی.بابک
ارزیابی و مقایسه برخی از خواص شیمیایی دانه کنجد و بذرک
[
دوره12,
شماره
4
- پاییزسال
1394]
غیاثی طرزی.بابک
بهینهسازی فرآیند سرخ کردن تحت خلا برشهای لوبیا سبز با استفاده از روش رویه پاسخ
[
دوره14,
شماره
4
- پاییزسال
1396]
غیاثی طرزی.بابک
بررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی
[
دوره13,
شماره
4
- پاییزسال
1395]
غیاثی طرزی.بابک
بهینهسازی ویژگیهای رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخممرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد
[
دوره17,
شماره
2
- بهارسال
1399]
غیاثی طرزی.بابک
تاثیر فرایند تصفیه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دو رقم زیتون بلیدی و آربیکینا
[
دوره12,
شماره
1
- زمستانسال
1393]
غیاثی طرزی.بابک
بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت
[
دوره19,
شماره
1
- زمستانسال
1400]
غیاثی طرزی.بابک
مروری بر روشهای تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف)
[
دوره11,
شماره
4
- پاییزسال
1393]
غیاثی طرزی.بابک
بررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف
[
دوره17,
شماره
4
- پاییزسال
1399]
غیاثی طرزی.بابک
تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی
[
دوره10,
شماره
4
- پاییزسال
1392]
غیاثی طرزی.بابک
بررسی امکان افزایش زمان پایداری روغنهای جدا کننده از قالب
[
دوره18,
شماره
2
- بهارسال
1400]
غیاثی طرزی.بابک
اثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین موجود در بلغور ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata)
[
دوره18,
شماره
3
- تابستانسال
1400]
غیاثی طرزی.بابک
تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب
[
دوره19,
شماره
1
- زمستانسال
1400]
غیاثی طرزی.بابک
مقایسه اثر پیش تیمار فراصوت و مایکروویو در استخراج روغن سویا
[
دوره16,
شماره
3
- تابستانسال
1398]
غیاثی طرزی.بابک
بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیمهای پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر
[
دوره10,
شماره
4
- پاییزسال
1392]
غیاثی طرزی.بابک
ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون
[
دوره17,
شماره
3
- تابستانسال
1399]
غیاثی طرزی.بابک
بررسی تاثیر افزودن صمغ های CMC و زانتان بر برخی ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده عمیق
[
دوره21,
شماره
4
- پاییزسال
1403]
غیاثی طرزی.بابک
بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی
[
دوره19,
شماره
3
- تابستانسال
1401]
غیاثی طرزی.بابک
بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده در کرم مغزی کیک بر پایه آب
[
دوره10,
شماره
3
- تابستانسال
1392]
غیاثی طرزی.بابک
بررسی میزان ضایعات و زائدات در واحدهای تصفیه روغن خام استان تهران
[
دوره9,
شماره
3
- تابستانسال
1391]
غیاثی طرزی.بابک
ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف
[
دوره7,
شماره
2
- بهارسال
1389]
غیاثی طرزی.بابک
بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره دانه رازیانه(Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان
[
دوره10,
شماره
1
- زمستانسال
1391]
غیاثی طرزی.بابک
تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
غیاثی طرزی.بابک
بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایرDATEM
[
دوره7,
شماره
3
- تابستانسال
1389]
غیاثی طرزی.بابک
استخراج ترکیبات فنلی انواع آلو توسط حلالهای مختلف و تأثیر عصاره بر رشد اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس
[
دوره9,
شماره
1
- زمستانسال
1390]