غ

  • غفاری.سحر مطالعه اثر عصاره آبی- الکلی میوه عناب بر کیفیت ماست پروبیوتیک و قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در آن [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]
  • غفوری.زهرا بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ‌شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [ دوره18, شماره 3 - تابستان سال 1400]
  • غفوری.فرزانه سادات مطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس [ دوره15, شماره 3 - تابستان سال 1397]
  • غفوریان.محبوبه تخمیر لاکتیکی شیر شتر به‌وسیله برخی باکتری‌های مولد اگزوپلی‌ساکارید و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی آن [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • غلام سقائی.سحر تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • غلامحسین پور.علی اکبر بررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]
  • غلامی پرشکوهی.محمد تأثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرآیند خشک کردن بادام زمینی درخشک کن هوای داغ [ دوره15, شماره 3 - تابستان سال 1397]
  • غلامی پرشکوهی.محمد تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [ دوره10, شماره 4 - پاییز سال 1392]
  • غلامی چنارستان علیا.عبدالخالق تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (ارقام بومی قزوین) [ دوره11, شماره 3 - تابستان سال 1393]
  • غلامی چنارستان علیا.عبدالخالق اثرات بکارگیری دماهای دو مرحله‌ای در فرآیند خشک‌کردن انگور بیدانه سفید بر برخی ویژگی‌های کیفی کشمش حاصل [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • غلامی.ماندانا رابطه مصرف صبحانه، ترکیب بدنی و آمادگی قلبی تنفسی در دانش آموزان دوره ابتدایی [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • غلامی.ماندانا رابطه ترکیب بدنی و پوکی استخوان در زنان یائسه [ دوره10, شماره 4 - پاییز سال 1392]
  • غلامی.ماندانا تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت سیر بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و مالون دی آلدهید سرم مردان فعال پس از ورزش برون گرا [ دوره15, شماره 1 - زمستان سال 1396]
  • غلامی.محمد تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • غیاثی طرزی.بابک ارزیابی و مقایسه ترکیبات شیمیایی و اسیدهای چرب موجود در برگ دو نمونه گیاه خرفه ایرانی متعلق به شمال (استان گیلان) و جنوب (استان فارس) [ دوره12, شماره 3 - تابستان سال 1394]
  • غیاثی طرزی.بابک بررسی مقایسهای روشهای مختلف پیش پخت بر خواص رئولوژیکی برنج فوری تهیه شده از رقم هاشمی [ دوره15, شماره 3 - تابستان سال 1397]
  • غیاثی طرزی.بابک تدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران [ دوره14, شماره 2 - بهار سال 1396]
  • غیاثی طرزی.بابک ارزیابی و مقایسه برخی از خواص شیمیایی دانه کنجد و بذرک [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • غیاثی طرزی.بابک بهینه‌سازی فرآیند سرخ کردن تحت خلا برش‌های لوبیا سبز با استفاده از روش رویه پاسخ [ دوره14, شماره 4 - پاییز سال 1396]
  • غیاثی طرزی.بابک بررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • غیاثی طرزی.بابک بهینه‌سازی ویژگی‌های رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخم‌مرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد [ دوره17, شماره 2 - بهار سال 1399]
  • غیاثی طرزی.بابک تاثیر فرایند تصفیه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دو رقم زیتون بلیدی و آربیکینا [ دوره12, شماره 1 - زمستان سال 1393]
  • غیاثی طرزی.بابک بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت [ دوره19, شماره 1 - زمستان سال 1400]
  • غیاثی طرزی.بابک مروری بر روش‌های تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف) [ دوره11, شماره 4 - پاییز سال 1393]
  • غیاثی طرزی.بابک بررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]
  • غیاثی طرزی.بابک تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی [ دوره10, شماره 4 - پاییز سال 1392]
  • غیاثی طرزی.بابک بررسی امکان افزایش زمان پایداری روغن‌های جدا کننده از قالب [ دوره18, شماره 2 - بهار سال 1400]
  • غیاثی طرزی.بابک اثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین موجود در بلغور ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata) [ دوره18, شماره 3 - تابستان سال 1400]
  • غیاثی طرزی.بابک تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب [ دوره19, شماره 1 - زمستان سال 1400]
  • غیاثی طرزی.بابک مقایسه اثر پیش تیمار فراصوت و مایکروویو در استخراج روغن سویا [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]
  • غیاثی طرزی.بابک بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیم‌های پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر [ دوره10, شماره 4 - پاییز سال 1392]
  • غیاثی طرزی.بابک ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون [ دوره17, شماره 3 - تابستان سال 1399]
  • غیاثی طرزی.بابک بررسی تاثیر افزودن صمغ های CMC و زانتان بر برخی ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده عمیق [ دوره21, شماره 4 - پاییز سال 1403]
  • غیاثی طرزی.بابک بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی [ دوره19, شماره 3 - تابستان سال 1401]
  • غیاثی طرزی.بابک تأثیر بکارگیری هیدروکلوئیدهای گوار وکاراگینان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی نان بربری [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • غیاثی طرزی.بابک بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده در کرم مغزی کیک بر پایه آب [ دوره10, شماره 3 - تابستان سال 1392]
  • غیاثی طرزی.بابک بررسی میزان ضایعات و زائدات در واحدهای تصفیه روغن خام استان تهران [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]
  • غیاثی طرزی.بابک ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف [ دوره7, شماره 2 - بهار سال 1389]
  • غیاثی طرزی.بابک بررسی اثر آنتی‏اکسیدانی عصاره دانه رازیانه(Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان [ دوره10, شماره 1 - زمستان سال 1391]
  • غیاثی طرزی.بابک تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • غیاثی طرزی.بابک بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایرDATEM [ دوره7, شماره 3 - تابستان سال 1389]
  • غیاثی طرزی.بابک استخراج ترکیبات فنلی انواع آلو توسط حلال‌های مختلف و تأثیر عصاره بر رشد اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس [ دوره9, شماره 1 - زمستان سال 1390]