ب

  • بابااحمدی.زهره تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیه‌ای سبوس گندم [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • بابااحمدی.زهره ارزیابی ویژگیهای فرآورده حجیم حاوی آرد دانه هندوانه تحت تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]
  • باباخانی لشکان.آریا اثرات شیوه بسته‌بندی تحت خلاء و افزودنی‌ها بر پایداری اکسیداتیو فیله منجمد بدون پوست قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره15, شماره 1 - زمستان سال 1396]
  • بابائی.علی بررسی نمایه تغذیه سالم در زندان مرکزی مشهد در سال1387 [ دوره11, شماره 2 - بهار سال 1393]
  • بابک____دلخوش.بابک____دلخوش تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی [ دوره10, شماره 4 - پاییز سال 1392]
  • باجلان.سمانه بهینه‌سازی متغیرها و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره15, شماره 1 - زمستان سال 1396]
  • باخدا.حسین بررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال [ دوره20, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • باخدا.حسین بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی [ دوره19, شماره 3 - تابستان سال 1401]
  • باخدا.حسین بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده در کرم مغزی کیک بر پایه آب [ دوره10, شماره 3 - تابستان سال 1392]
  • باخدا.حسین ارزیابی و مقایسه ترکیبات شیمیایی و اسیدهای چرب موجود در برگ دو نمونه گیاه خرفه ایرانی متعلق به شمال (استان گیلان) و جنوب (استان فارس) [ دوره12, شماره 3 - تابستان سال 1394]
  • باخدا.حسین امکان سنجی تهیه پنیر خامه ای فراسودمند با استفاده از اسیدآلژنیک و بررسی برخی از ويژگیهای شیمیایی ، میکروبی و حسی آن [ دوره21, شماره 4 - پاییز سال 1403]
  • باخدا.حسین بررسی تولید آراشیدونیک اسید توسط alpinaMortierella در تخمیر حالت جامد با استفاده از تفاله خرما [ دوره11, شماره 3 - تابستان سال 1393]
  • بازگیر.محسن اثر پرتو فرابنفش و تنگستن بر میزان آفلاتوکسین B1 در آرد برنج [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • بازیار.بهزاد بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره قهوه خام و بو داده شده [ دوره12, شماره 1 - زمستان سال 1393]
  • بازیاری.سارا بررسی حضور پروتئین گیاهی سویا در تعدادی از محصولات گوشتی تجاری با آزمون PCR [ دوره12, شماره 1 - زمستان سال 1393]
  • باسی.محبوبه مقایسه تولید ماست های هم زده پرچرب (موسیر دار) به روش سنتی و صنعتی [ دوره20, شماره 3 - تابستان سال 1402]
  • باقر حبیبی نجفی.محمد کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب [ دوره7, شماره 3 - تابستان سال 1389]
  • باقر میرعباسی.سید حق دسترسی به غذا از منظر حقوق بین‌الملل بشردوستانه [ دوره10, شماره 3 - تابستان سال 1392]
  • باقرپورگل.توحید تأثیر مکمل‌یاری کوتاه‌مدت دو مقدار متفاوت پودر آغوز بر لاکتات، گلوکز خون و توان بی‌هوازی مردان کشتی‌گیر [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]
  • باقری درویش محمد.حامد بررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو [ دوره19, شماره 1 - زمستان سال 1400]
  • باقری.هادی مدل سازی فرآیند برشته شدن اسنک سویا تحت سامانه مادون قرمز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [ دوره15, شماره 4 - پاییز سال 1397]
  • باقری.هادی مدلسازی رفتار جریان محلول صمغ بومی قدومه شهری به عنوان تابعی از نرخی برشی، غلظت و دما و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان [ دوره14, شماره 3 - تابستان سال 1396]
  • باقری.هادی بررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ‌های قدومه شهری و زانتان [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • باقری.هادی مدل‌سازی فرآیند برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از سامانه ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • باقری.هادی بهینه‌سازی شرایط برشته‌کردن مغز بادام‌زمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • باقری.هادی بررسی اثر صمغ‌های گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش [ دوره15, شماره 1 - زمستان سال 1396]
  • باهنر.علیرضا استخراج ترکیبات فنلی انواع آلو توسط حلال‌های مختلف و تأثیر عصاره بر رشد اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس [ دوره9, شماره 1 - زمستان سال 1390]
  • بائی.فاطمه بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت [ دوره19, شماره 1 - زمستان سال 1400]
  • بختیاری.سعید تأثیر تیمارهای پس از برداشت بر روی کیفیت گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا وای [ دوره12, شماره 1 - زمستان سال 1393]
  • بختیاری.فاطمه بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 3 - تابستان سال 1396]
  • بدیعی.زهرا مطالعه ویژگی فیلم های نانو کامپوزیتی ساخته شده از نشاسته و کیتوزان، همراه با نانو ذرات نقره و مقایسه اثر ضد میکروبی آن ها [ دوره15, شماره 3 - تابستان سال 1397]
  • بدیعی.فوژان مقایسه کاربرد دستگاهDSC و روش ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن آفتابگردان [ دوره13, شماره 2 - بهار سال 1395]
  • براتی.میثم بررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی [ دوره14, شماره 4 - پاییز سال 1396]
  • برجیان بروجنی.ملیکا بهینه سازی فرایند برشته کردن دانه کنجد جهت تولید روغن با کیفیت بهتر [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • برزگر.محسن تاثیر درجه استخراج آرد و مدت زمان تخمیر برکاهش آسپارژین آزاد در خمیر نان سنگک [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • برزگر.محسن تاثیر فرایند تصفیه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دو رقم زیتون بلیدی و آربیکینا [ دوره12, شماره 1 - زمستان سال 1393]
  • برمک.علیرضا شناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوه‌ای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنی‌شده با آن [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • برنجی.شیلا بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 3 - تابستان سال 1396]
  • برنجی.شیلا بررسی امکان تولید دوغ کم‌سدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم [ دوره18, شماره 2 - بهار سال 1400]
  • برنده.شمیم بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمایی، رئولوژیکی، حسی و زنده مانی باکتری‌ها در دسر شیری فراسودمند حاوی ژل آلئوورا [ دوره21, شماره 2 - بهار سال 1403]
  • بصیری.علی بررسی اثرات پیش‏تیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهش‏یافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برش‌های کیوی سرخ شده در خلا [ دوره12, شماره 1 - زمستان سال 1393]
  • بصیری.علی بهینه‌سازی فرآیند سرخ کردن تحت خلا برش‌های لوبیا سبز با استفاده از روش رویه پاسخ [ دوره14, شماره 4 - پاییز سال 1396]
  • بصیری.علیرضا بررسی اثرات دما در فرآیند خشک کردن به روش جابجایی بر روی ویژگی‏های کیفی برگه زردآلو [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • بصیری.علیرضا بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایرDATEM [ دوره7, شماره 3 - تابستان سال 1389]
  • بصیری.علیرضا بهینه‏ سازی فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی در فشار کاهش ‏یافته ناپیوسته – خشک‏ کردن با هوای داغ برش ‏های پرتقال با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره10, شماره 3 - تابستان سال 1392]
  • بصیری.علیرضا بررسی اثر آنتی‏اکسیدانی عصاره دانه رازیانه(Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان [ دوره10, شماره 1 - زمستان سال 1391]
  • بصیری.علیرضا بهینه ‏سازی فرآیند خشک‏کردن ترکیبی اسمز- هوای داغ برش‏های قارچ خوراکی دکمه‏ای(Agaricus Bisporus) توسط روش سطح پاسخ [ دوره7, شماره 2 - بهار سال 1389]
  • بغلانی.فواد بررسی الگوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ترکیب شیمیایی گوشت لابستر خاردار ( Panulirus homarus) صید شده از خلیج فارس [ دوره15, شماره 3 - تابستان سال 1397]
  • بکران.عاطفه مطالعه اثر پوشش‌های حاوی نانوسیلیکات بر انبارمانی انار رقم ملس ساوه [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]
  • بلالی.غلامرضا ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی دو رقم سیب زمینی شیرین (Ipomoea batatas L.) [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • بنیسی.آرش بررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو [ دوره19, شماره 1 - زمستان سال 1400]
  • بوستانی.سحر اثر فرآیند خشک‌کردن بر خصوصیات کمى و کیفى برگ گیاه ریحان [ دوره18, شماره 1 - زمستان سال 1399]
  • بهادری.فاطمه مقایسه تأثیر هشت هفته تمرین هوازی و مقاومتی به همراه مصرف مکمل کوئرستین بر سطح فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) بافت قلب در رت‌های نر نژاد ویستار [ دوره18, شماره 1 - زمستان سال 1399]
  • بهرامی.زهره تأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ [ دوره19, شماره 1 - زمستان سال 1400]
  • بهرامی.محمد عرفان بررسی اثر فرایند بر احتمال تشکیل و میزان اکریل آمید در محصولات خط تولید شکر از چغندرقند [ دوره17, شماره 2 - بهار سال 1399]
  • بهرامی.محمد عرفان تاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران [ دوره14, شماره 2 - بهار سال 1396]
  • بهرامی.محمد عرفان بررسی و مقایسه خصوصیات کیفی موثر بر فرآیند تصفیه در شکرخام وارداتی و تولید داخل [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • بهرامی.مریم ارزیابی کیفیت روغن دو واریته یولاف (جو دوسر) [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • بهرامیان.فاطمه استخراج ترکیبات فنلی انواع آلو توسط حلال‌های مختلف و تأثیر عصاره بر رشد اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس [ دوره9, شماره 1 - زمستان سال 1390]
  • بهزاد.معصومه تعیین میزان پکتین گل آفتابگردان و بررسی کیفی آن به منظور استفاده در صنایع غذایی [ دوره13, شماره 1 - زمستان سال 1394]
  • بهفر.سمیه مدل سازی عددی انتقال رطوبت طی خشک کردن خرمای رقم برحی [ دوره7, شماره 3 - تابستان سال 1389]
  • بهفر.عبدالعظیم تعیین میزان پکتین گل آفتابگردان و بررسی کیفی آن به منظور استفاده در صنایع غذایی [ دوره13, شماره 1 - زمستان سال 1394]
  • بهلولی.پریسا اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]
  • بهمنی.علی اصغر مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی بادمجان (SolanumMelongena L.) [ دوره12, شماره 3 - تابستان سال 1394]
  • بهمنی.نسرین تشخیص و تعیین فراوانی لیستریا مونوسیتوژنز در نمونه های مواد غذایی با بررسی مولکولی ژن hlyA [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • بیات.سمیه تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیرفعال کردن سالمونلا تیفی موریوم در گوشت چرخ کرده [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • بیاتی کلیمانی.آرمان تأثیر پوشش کیتوزان همراه با اسانس باریجه (Ferula gummosa Boiss) بر خواص کیفی سینه مرغ [ دوره21, شماره 1 - زمستان سال 1402]
  • بیضاوی.طاهره تولید فیلم نانوکامپوزیتی تهیه شده از صمغ دانه به/ نانو کریستال سلولز و بررسی ویژگیهای فیلم ترکیبی حاصل [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]
  • بیگ محمدی.زهرا تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی [ دوره7, شماره 2 - بهار سال 1389]
  • بیگ محمدی.فرانک تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی [ دوره7, شماره 2 - بهار سال 1389]
  • بیگمی.مریم مطالعه اثر ضدمیکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff.) علیه برخی از میکروب‌های بیماری‌زا با منشأ غذایی [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]
  • بیگی.فرحناز ارزیابی برخی از ارقام محلی انار ایران جهت فرآوری و صنایع تبدیلی [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]