باباخانی لشکان.آریا
اثرات شیوه بستهبندی تحت خلاء و افزودنیها بر پایداری اکسیداتیو فیله منجمد بدون پوست قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره15,
شماره
1
- زمستانسال
1396]
بابائی.علی
بررسی نمایه تغذیه سالم در زندان مرکزی مشهد در سال1387
[
دوره11,
شماره
2
- بهارسال
1393]
بابک____دلخوش.بابک____دلخوش
تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی
[
دوره10,
شماره
4
- پاییزسال
1392]
باجلان.سمانه
بهینهسازی متغیرها و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره15,
شماره
1
- زمستانسال
1396]
باخدا.حسین
بررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال
[
دوره20,
شماره
2
- بهارسال
1402]
باخدا.حسین
بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی
[
دوره19,
شماره
3
- تابستانسال
1401]
باخدا.حسین
بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده در کرم مغزی کیک بر پایه آب
[
دوره10,
شماره
3
- تابستانسال
1392]
باخدا.حسین
ارزیابی و مقایسه ترکیبات شیمیایی و اسیدهای چرب موجود در برگ دو نمونه گیاه خرفه ایرانی متعلق به شمال (استان گیلان) و جنوب (استان فارس)
[
دوره12,
شماره
3
- تابستانسال
1394]
باخدا.حسین
امکان سنجی تهیه پنیر خامه ای فراسودمند با استفاده از اسیدآلژنیک و بررسی برخی از ويژگیهای شیمیایی ، میکروبی و حسی آن
[
دوره21,
شماره
4
- پاییزسال
1403]
باخدا.حسین
بررسی تولید آراشیدونیک اسید توسط alpinaMortierella در تخمیر حالت جامد با استفاده از تفاله خرما
[
دوره11,
شماره
3
- تابستانسال
1393]
بازگیر.محسن
اثر پرتو فرابنفش و تنگستن بر میزان آفلاتوکسین B1 در آرد برنج
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
بازیار.بهزاد
بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره قهوه خام و بو داده شده
[
دوره12,
شماره
1
- زمستانسال
1393]
بازیاری.سارا
بررسی حضور پروتئین گیاهی سویا در تعدادی از محصولات گوشتی تجاری با آزمون PCR
[
دوره12,
شماره
1
- زمستانسال
1393]
باسی.محبوبه
مقایسه تولید ماست های هم زده پرچرب (موسیر دار) به روش سنتی و صنعتی
[
دوره20,
شماره
3
- تابستانسال
1402]
باقر حبیبی نجفی.محمد
کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب
[
دوره7,
شماره
3
- تابستانسال
1389]
باقر میرعباسی.سید
حق دسترسی به غذا از منظر حقوق بینالملل بشردوستانه
[
دوره10,
شماره
3
- تابستانسال
1392]
باقرپورگل.توحید
تأثیر مکملیاری کوتاهمدت دو مقدار متفاوت پودر آغوز بر لاکتات، گلوکز خون و توان بیهوازی مردان کشتیگیر
[
دوره16,
شماره
1
- زمستانسال
1397]
باقری درویش محمد.حامد
بررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو
[
دوره19,
شماره
1
- زمستانسال
1400]
باقری.هادی
مدل سازی فرآیند برشته شدن اسنک سویا تحت سامانه مادون قرمز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
[
دوره15,
شماره
4
- پاییزسال
1397]
باقری.هادی
مدلسازی رفتار جریان محلول صمغ بومی قدومه شهری به عنوان تابعی از نرخی برشی، غلظت و دما و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان
[
دوره14,
شماره
3
- تابستانسال
1396]
باقری.هادی
بررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغهای قدومه شهری و زانتان
[
دوره13,
شماره
2
- بهارسال
1395]
باقری.هادی
مدلسازی فرآیند برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از سامانه ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
باقری.هادی
بهینهسازی شرایط برشتهکردن مغز بادامزمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
باقری.هادی
بررسی اثر صمغهای گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش
[
دوره15,
شماره
1
- زمستانسال
1396]
باهنر.علیرضا
استخراج ترکیبات فنلی انواع آلو توسط حلالهای مختلف و تأثیر عصاره بر رشد اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس
[
دوره9,
شماره
1
- زمستانسال
1390]
بائی.فاطمه
بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت
[
دوره19,
شماره
1
- زمستانسال
1400]
بختیاری.سعید
تأثیر تیمارهای پس از برداشت بر روی کیفیت گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا وای
[
دوره12,
شماره
1
- زمستانسال
1393]
بختیاری.فاطمه
بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
3
- تابستانسال
1396]
بدیعی.زهرا
مطالعه ویژگی فیلم های نانو کامپوزیتی ساخته شده از نشاسته و کیتوزان، همراه با نانو ذرات نقره و مقایسه اثر ضد میکروبی آن ها
[
دوره15,
شماره
3
- تابستانسال
1397]
بدیعی.فوژان
مقایسه کاربرد دستگاهDSC و روش ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن آفتابگردان
[
دوره13,
شماره
2
- بهارسال
1395]
براتی.میثم
بررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی
[
دوره14,
شماره
4
- پاییزسال
1396]
برجیان بروجنی.ملیکا
بهینه سازی فرایند برشته کردن دانه کنجد جهت تولید روغن با کیفیت بهتر
[
دوره12,
شماره
4
- پاییزسال
1394]
برزگر.محسن
تاثیر درجه استخراج آرد و مدت زمان تخمیر برکاهش آسپارژین آزاد در خمیر نان سنگک
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]
برزگر.محسن
تاثیر فرایند تصفیه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دو رقم زیتون بلیدی و آربیکینا
[
دوره12,
شماره
1
- زمستانسال
1393]
برمک.علیرضا
شناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوهای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنیشده با آن
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
برنجی.شیلا
بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
3
- تابستانسال
1396]
برنجی.شیلا
بررسی امکان تولید دوغ کمسدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم
[
دوره18,
شماره
2
- بهارسال
1400]
برنده.شمیم
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمایی، رئولوژیکی، حسی و زنده مانی باکتریها در دسر شیری فراسودمند حاوی ژل آلئوورا
[
دوره21,
شماره
2
- بهارسال
1403]
بصیری.علی
بررسی اثرات پیشتیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهشیافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برشهای کیوی سرخ شده در خلا
[
دوره12,
شماره
1
- زمستانسال
1393]
بصیری.علی
بهینهسازی فرآیند سرخ کردن تحت خلا برشهای لوبیا سبز با استفاده از روش رویه پاسخ
[
دوره14,
شماره
4
- پاییزسال
1396]
بصیری.علیرضا
بررسی اثرات دما در فرآیند خشک کردن به روش جابجایی بر روی ویژگیهای کیفی برگه زردآلو
[
دوره8,
شماره
3
- تابستانسال
1390]
بصیری.علیرضا
بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایرDATEM
[
دوره7,
شماره
3
- تابستانسال
1389]
بصیری.علیرضا
بهینه سازی فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی در فشار کاهش یافته ناپیوسته – خشک کردن با هوای داغ برش های پرتقال با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره10,
شماره
3
- تابستانسال
1392]
بصیری.علیرضا
بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره دانه رازیانه(Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان
[
دوره10,
شماره
1
- زمستانسال
1391]
بصیری.علیرضا
بهینه سازی فرآیند خشککردن ترکیبی اسمز- هوای داغ برشهای قارچ خوراکی دکمهای(Agaricus Bisporus) توسط روش سطح پاسخ
[
دوره7,
شماره
2
- بهارسال
1389]
بغلانی.فواد
بررسی الگوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ترکیب شیمیایی گوشت لابستر خاردار ( Panulirus homarus) صید شده از خلیج فارس
[
دوره15,
شماره
3
- تابستانسال
1397]
بکران.عاطفه
مطالعه اثر پوششهای حاوی نانوسیلیکات بر انبارمانی انار رقم ملس ساوه
[
دوره16,
شماره
1
- زمستانسال
1397]
بلالی.غلامرضا
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی دو رقم سیب زمینی شیرین (Ipomoea batatas L.)
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
بنیسی.آرش
بررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو
[
دوره19,
شماره
1
- زمستانسال
1400]
بوستانی.سحر
اثر فرآیند خشککردن بر خصوصیات کمى و کیفى برگ گیاه ریحان
[
دوره18,
شماره
1
- زمستانسال
1399]
بهادری.فاطمه
مقایسه تأثیر هشت هفته تمرین هوازی و مقاومتی به همراه مصرف مکمل کوئرستین بر سطح فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) بافت قلب در رتهای نر نژاد ویستار
[
دوره18,
شماره
1
- زمستانسال
1399]
بهرامی.زهره
تأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ
[
دوره19,
شماره
1
- زمستانسال
1400]
بهرامی.محمد عرفان
بررسی اثر فرایند بر احتمال تشکیل و میزان اکریل آمید در محصولات خط تولید شکر از چغندرقند
[
دوره17,
شماره
2
- بهارسال
1399]
بهرامی.محمد عرفان
تاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران
[
دوره14,
شماره
2
- بهارسال
1396]
بهرامی.محمد عرفان
بررسی و مقایسه خصوصیات کیفی موثر بر فرآیند تصفیه در شکرخام وارداتی و تولید داخل
[
دوره12,
شماره
2
- بهارسال
1394]
بهرامیان.فاطمه
استخراج ترکیبات فنلی انواع آلو توسط حلالهای مختلف و تأثیر عصاره بر رشد اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس
[
دوره9,
شماره
1
- زمستانسال
1390]
بهزاد.معصومه
تعیین میزان پکتین گل آفتابگردان و بررسی کیفی آن به منظور استفاده در صنایع غذایی
[
دوره13,
شماره
1
- زمستانسال
1394]
بهفر.سمیه
مدل سازی عددی انتقال رطوبت طی خشک کردن خرمای رقم برحی
[
دوره7,
شماره
3
- تابستانسال
1389]
بهفر.عبدالعظیم
تعیین میزان پکتین گل آفتابگردان و بررسی کیفی آن به منظور استفاده در صنایع غذایی
[
دوره13,
شماره
1
- زمستانسال
1394]
بهلولی.پریسا
اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ
[
دوره17,
شماره
4
- پاییزسال
1399]
بهمنی.علی اصغر
مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی بادمجان (SolanumMelongena L.)
[
دوره12,
شماره
3
- تابستانسال
1394]
بهمنی.نسرین
تشخیص و تعیین فراوانی لیستریا مونوسیتوژنز در نمونه های مواد غذایی با بررسی مولکولی ژن hlyA
[
دوره20,
شماره
4
- پاییزسال
1402]
بیات.سمیه
تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیرفعال کردن سالمونلا تیفی موریوم در گوشت چرخ کرده
[
دوره8,
شماره
2
- بهارسال
1390]
بیاتی کلیمانی.آرمان
تأثیر پوشش کیتوزان همراه با اسانس باریجه (Ferula gummosa Boiss) بر خواص کیفی سینه مرغ
[
دوره21,
شماره
1
- زمستانسال
1402]
بیضاوی.طاهره
تولید فیلم نانوکامپوزیتی تهیه شده از صمغ دانه به/ نانو کریستال سلولز و بررسی ویژگیهای فیلم ترکیبی حاصل
[
دوره17,
شماره
4
- پاییزسال
1399]
بیگ محمدی.زهرا
تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی
[
دوره7,
شماره
2
- بهارسال
1389]
بیگ محمدی.فرانک
تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی
[
دوره7,
شماره
2
- بهارسال
1389]
بیگمی.مریم
مطالعه اثر ضدمیکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff.) علیه برخی از میکروبهای بیماریزا با منشأ غذایی
[
دوره16,
شماره
1
- زمستانسال
1397]
بیگی.فرحناز
ارزیابی برخی از ارقام محلی انار ایران جهت فرآوری و صنایع تبدیلی
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]