خ

  • خاجوی.هلیا تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) بر ویژگی های حسی و پایداری اکسیداتیو سس مایونز [ دوره18, شماره 1 - زمستان سال 1399]
  • خادمی شورمستی.داریوش بررسی ویژگی‌های ضد اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره اناریجه (Froriepia subpinnata) درون‌پوشانی شده با مالتودکسترین-کنسانتره آب پنیر [ دوره21, شماره 2 - بهار سال 1403]
  • خادمی شورمستی.داریوش تأثیر پوشش مرکب فعال بر پایه پلی وینیل الکل/کیتوزان حاوی عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بر کیفیت داخلی و پوسته تخم مرغ طی انبارمانی [ دوره21, شماره 3 - تابستان سال 1403]
  • خادمی شورمستی.داریوش اثربخشی عصاره مرزه (Satureja sahendica L) در بسته¬بندی¬های زیست¬فعال کامپوزیتی بر ماندگاری فیله ماهی قزل¬آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره21, شماره 4 - پاییز سال 1403]
  • خادمی.طیبه تاثیر شرایط عصاره‌گیری به کمک فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی از میوه سنجد زینتی (Elaeagnus umbellate) [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • خاکسار.رامین اثر نانو ذرات اکسید روی بر رشد باکتری های باسیلوس سوبتیلیس و اشرشیاکلی H7O157 [ دوره11, شماره 3 - تابستان سال 1393]
  • خاکی آرانی.سمانه بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ‌شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [ دوره18, شماره 3 - تابستان سال 1400]
  • خاکی پور.نازنین بررسی مقادیر فلزات سنگین و ریز مغذی های مهم در شیر خشک و غذای کودک متداول در سطح بازار تهران [ دوره19, شماره 4 - پاییز سال 1401]
  • خالقان.محسن تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتی‎اکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوه‌ای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • خان بگی دوگاهه.مینا مروری بر تولید طعم‌دهنده‌های مواد غذایی توسط روش‌های بیوتکنولوژیکی [ دوره21, شماره 1 - زمستان سال 1402]
  • خانلری.فروغ بهینه‌سازی استخراج ترکیبات فنولی و آنتی‌اکسیدانی میوه گیاه تاجریزی با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره13, شماره 3 - تابستان سال 1395]
  • خانی پور.علی اصغر بررسی میزان تجمع کروم، روی و مس در بافت خوراکی ماهی کپور صید شده از تالاب بین المللی انزلی [ دوره13, شماره 3 - تابستان سال 1395]
  • خانی.محمدرضا اثر اسانس گلپر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی سینه مرغ جوجه‌کبابی طی نگهداری در یخچال [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • خجاره.لیلا شناسایی مولکولی لاکتوباسیل‌های پروبیوتیک جداشده از غذای سنتی ترخینه و دوغ ترخینه بر اساس توالی16S rDNA [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • خداخانی.سارا بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایرDATEM [ دوره7, شماره 3 - تابستان سال 1389]
  • خداکرمی.وحید کنترل کیفیت فرآیند چند مرحله ای تصفیه شکرخام [ دوره10, شماره 3 - تابستان سال 1392]
  • خدائیان چگنی.فرامرز اثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • خزایی.مهدیه بررسی مقادیر فلزات سنگین و ریز مغذی های مهم در شیر خشک و غذای کودک متداول در سطح بازار تهران [ دوره19, شماره 4 - پاییز سال 1401]
  • خسروشاهلی.محمود بررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c [ دوره19, شماره 4 - پاییز سال 1401]
  • خسرونیا.افسانه تاثیر پودر پخت ریز‎پوشانی شده با موم کارنوبا بر ویژگی‎های فیزیکو‌شیمیایی و حسی مرغ ‎روکش دار‎شده با پودر تمپورا طی مدت زمان نگهداری [ دوره21, شماره 1 - زمستان سال 1402]
  • خسروی دارانی.کیانوش بررسی تولید آراشیدونیک اسید توسط alpinaMortierella در تخمیر حالت جامد با استفاده از تفاله خرما [ دوره11, شماره 3 - تابستان سال 1393]
  • خسروی دارانی.کیانوش تأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]
  • خسروی ومکانی.زهرا تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتری‌های پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت [ دوره11, شماره 2 - بهار سال 1393]
  • خسروی.الهام استفاده از ضایعات سیب زمینی جهت تولید رنگدانه توسط موناسکوس پورپورئوس در کشت غوطه وری [ دوره20, شماره 1 - زمستان سال 1401]
  • خسروی.مهری بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • خشنودی نیا.سارا بهینه سازی ترکیب محیط صنعتی کشت زانتاموناس کمپستریس (campestris Xanthomonas) به منظور افزایش بازده تولید زانتان به شیوه سطح پاسخ [ دوره14, شماره 4 - پاییز سال 1396]
  • خمیری.مرتضی بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • خمیری.مرتضی بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی‌های ارگانولپتیکی مغز پسته [ دوره11, شماره 1 - زمستان سال 1392]
  • خمیری.مرتضی استخراج عصاره پوسته گردو واریته شهمیرزادی و تاثیر حلال و روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصله [ دوره12, شماره 3 - تابستان سال 1394]
  • خمیری.مرتضی بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های اتانولی میوه دو واریته بلوط بر باکتری های بیماری زای مواد غذائی با روش میکرودایلوشن [ دوره9, شماره 1 - زمستان سال 1390]
  • خمیری.مرتضی اثر زمان برداشت بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان [ دوره10, شماره 1 - زمستان سال 1391]
  • خندقی.جلیل تلفیق روش کچرز با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر مایعات یونی مغناطیسی برای استخراج آفت‌کش‌های کارباماتی از نمونه‌های سیب و اندزه‌گیری آن ها با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره20, شماره 3 - تابستان سال 1402]
  • خندقی.جلیل توسعه روش استخراج فاز جامد پخشی تلفیق شده با میکرواستخراج مایع- مایع کمک شده با هوا برای اندازه‌گیری باقی‌مانده آنتی‌بیوتیک‌های سولفونامیدی در نمونه‌های شیر پاستوریزه به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره21, شماره 1 - زمستان سال 1402]
  • خواجه رحیمی.امیر اقبال بررسی کارایی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و ساکارومایسس سرویزیه به منظور سم‌زدایی آفلاتوکسین M1 در شیر بدون چربی با استفاده از آنالیز HPLC [ دوره20, شماره 3 - تابستان سال 1402]
  • خورشیدپور.بیژن اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سین‌بیوتیک [ دوره18, شماره 1 - زمستان سال 1399]
  • خورشیدپور.بیژن بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره17, شماره 3 - تابستان سال 1399]
  • خورشیدپور.بیژن اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1397]
  • خوش لهجه.نسیم سنتز سبز نانوذرات کلوئیدی طلا توسط کورکومین استخراج شده از گیاه زرد چوبه و بررسی فعالیت آنتی‏اکسیدانی آن [ دوره19, شماره 2 - بهار سال 1401]
  • خوشخو.ژاله تاثیر میکرولیپوزوم‌های حاوی ترکیبات فنلی و توکوفرولی روغن مغز بنه (Pistacia atlantica ) بر پایداری کره [ دوره18, شماره 4 - پاییز سال 1400]
  • خوشخو.ژاله تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • خیام باشی.بابک بهینه سازی شرایط استخراج آنزیمی پروتئین و شناسایی پروتئین های ریزجلبک سندسموس آبلیکوس [ دوره18, شماره 2 - بهار سال 1400]