خادمی شورمستی.داریوش
بررسی ویژگیهای ضد اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره اناریجه (Froriepia subpinnata) درونپوشانی شده با مالتودکسترین-کنسانتره آب پنیر
[
دوره21,
شماره
2
- بهارسال
1403]
خادمی شورمستی.داریوش
تأثیر پوشش مرکب فعال بر پایه پلی وینیل الکل/کیتوزان حاوی عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بر کیفیت داخلی و پوسته تخم مرغ طی انبارمانی
[
دوره21,
شماره
3
- تابستانسال
1403]
خادمی.طیبه
تاثیر شرایط عصارهگیری به کمک فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی از میوه سنجد زینتی (Elaeagnus umbellate)
[
دوره12,
شماره
2
- بهارسال
1394]
خاکسار.رامین
اثر نانو ذرات اکسید روی بر رشد باکتری های باسیلوس سوبتیلیس و اشرشیاکلی H7O157
[
دوره11,
شماره
3
- تابستانسال
1393]
خاکی آرانی.سمانه
بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخشده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
[
دوره18,
شماره
3
- تابستانسال
1400]
خاکی پور.نازنین
بررسی مقادیر فلزات سنگین و ریز مغذی های مهم در شیر خشک و غذای کودک متداول در سطح بازار تهران
[
دوره19,
شماره
4
- پاییزسال
1401]
خالقان.محسن
تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوهای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
خان بگی دوگاهه.مینا
مروری بر تولید طعمدهندههای مواد غذایی توسط روشهای بیوتکنولوژیکی
[
دوره21,
شماره
1
- زمستانسال
1402]
خانلری.فروغ
بهینهسازی استخراج ترکیبات فنولی و آنتیاکسیدانی میوه گیاه تاجریزی با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره13,
شماره
3
- تابستانسال
1395]
خانی پور.علی اصغر
بررسی میزان تجمع کروم، روی و مس در بافت خوراکی ماهی کپور صید شده از تالاب بین المللی انزلی
[
دوره13,
شماره
3
- تابستانسال
1395]
خانی.محمدرضا
اثر اسانس گلپر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی سینه مرغ جوجهکبابی طی نگهداری در یخچال
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
خجاره.لیلا
شناسایی مولکولی لاکتوباسیلهای پروبیوتیک جداشده از غذای سنتی ترخینه و دوغ ترخینه بر اساس توالی16S rDNA
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
خداخانی.سارا
بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایرDATEM
[
دوره7,
شماره
3
- تابستانسال
1389]
خداکرمی.وحید
کنترل کیفیت فرآیند چند مرحله ای تصفیه شکرخام
[
دوره10,
شماره
3
- تابستانسال
1392]
خدائیان چگنی.فرامرز
اثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی
[
دوره13,
شماره
4
- پاییزسال
1395]
خزایی.مهدیه
بررسی مقادیر فلزات سنگین و ریز مغذی های مهم در شیر خشک و غذای کودک متداول در سطح بازار تهران
[
دوره19,
شماره
4
- پاییزسال
1401]
خسروشاهلی.محمود
بررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c
[
دوره19,
شماره
4
- پاییزسال
1401]
خسرونیا.افسانه
تاثیر پودر پخت ریزپوشانی شده با موم کارنوبا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مرغ روکش دارشده با پودر تمپورا طی مدت زمان نگهداری
[
دوره21,
شماره
1
- زمستانسال
1402]
خسروی دارانی.کیانوش
بررسی تولید آراشیدونیک اسید توسط alpinaMortierella در تخمیر حالت جامد با استفاده از تفاله خرما
[
دوره11,
شماره
3
- تابستانسال
1393]
خسروی دارانی.کیانوش
تأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک
[
دوره16,
شماره
3
- تابستانسال
1398]
خسروی ومکانی.زهرا
تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتریهای پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت
[
دوره11,
شماره
2
- بهارسال
1393]
خسروی.الهام
استفاده از ضایعات سیب زمینی جهت تولید رنگدانه توسط موناسکوس پورپورئوس در کشت غوطه وری
[
دوره20,
شماره
1
- زمستانسال
1401]
خسروی.مهری
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
خشنودی نیا.سارا
بهینه سازی ترکیب محیط صنعتی کشت زانتاموناس کمپستریس (campestris Xanthomonas) به منظور افزایش بازده تولید زانتان به شیوه سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
4
- پاییزسال
1396]
خمیری.مرتضی
بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
خمیری.مرتضی
بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگیهای ارگانولپتیکی مغز پسته
[
دوره11,
شماره
1
- زمستانسال
1392]
خمیری.مرتضی
استخراج عصاره پوسته گردو واریته شهمیرزادی و تاثیر حلال و روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصله
[
دوره12,
شماره
3
- تابستانسال
1394]
خمیری.مرتضی
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های اتانولی میوه دو واریته بلوط بر باکتری های بیماری زای مواد غذائی با روش میکرودایلوشن
[
دوره9,
شماره
1
- زمستانسال
1390]
خمیری.مرتضی
اثر زمان برداشت بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان
[
دوره10,
شماره
1
- زمستانسال
1391]
خندقی.جلیل
تلفیق روش کچرز با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر مایعات یونی مغناطیسی برای استخراج آفتکشهای کارباماتی از نمونههای سیب و اندزهگیری آن ها با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره20,
شماره
3
- تابستانسال
1402]
خندقی.جلیل
توسعه روش استخراج فاز جامد پخشی تلفیق شده با میکرواستخراج مایع- مایع کمک شده با هوا برای اندازهگیری باقیمانده آنتیبیوتیکهای سولفونامیدی در نمونههای شیر پاستوریزه به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره21,
شماره
1
- زمستانسال
1402]
خواجه رحیمی.امیر اقبال
بررسی کارایی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و ساکارومایسس سرویزیه به منظور سمزدایی آفلاتوکسین M1 در شیر بدون چربی با استفاده از آنالیز HPLC
[
دوره20,
شماره
3
- تابستانسال
1402]
خورشیدپور.بیژن
اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سینبیوتیک
[
دوره18,
شماره
1
- زمستانسال
1399]
خورشیدپور.بیژن
بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی
[
دوره17,
شماره
3
- تابستانسال
1399]
خورشیدپور.بیژن
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1397]
خوش لهجه.نسیم
سنتز سبز نانوذرات کلوئیدی طلا توسط کورکومین استخراج شده از گیاه زرد چوبه و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی آن
[
دوره19,
شماره
2
- بهارسال
1401]
خوشخو.ژاله
تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال
[
دوره20,
شماره
4
- پاییزسال
1402]