پ

  • پارساپور.محمد مهدی مقایسه تولید ماست های هم زده پرچرب (موسیر دار) به روش سنتی و صنعتی [ دوره20, شماره 3 - تابستان سال 1402]
  • پازوکی.غلامرضا بررسی توزیع‌پذیری آنزیم آلفا آمیلاز در سیستم دوفازی آبی حاوی پلی‌اتیلن گلیکول و تری سدیم سیترات [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • پازوکی.غلامرضا پیش‌بینی خواص ترمودینامیکی محلول‌های قندی توسط یک مدل ترمودینامیکی توسعه یافته [ دوره11, شماره 3 - تابستان سال 1393]
  • پاشازاده.بهرام تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب [ دوره11, شماره 2 - بهار سال 1393]
  • پاشائی.نادیا بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • پاوئی.سحر اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن [ دوره15, شماره 4 - پاییز سال 1397]
  • پاینده.خوشناز ارزیابی مخاطرات فلزات کادمیوم و آرسنیک در خاک و کاهو ( longifolia sativa Lactuca ( و کلم ) oleraceacapitata Brassica ) کشت شده در استان خوزستان [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]
  • پدرام نیا.احمد بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی کیک شیفون رژیمی با استفاده از آرد کتان، شیره توت و پودر سنجد [ دوره20, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • پردلی.حمیدرضا استفاده از دو گونه باکتری لاکتیک به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده کارخانجات پودر ماهی کیلکا [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • پریور.کاظم بررسی اثر عصاره کومبوچا بر میزان لیپیدهای خون و آنزیم های کبدی درRat نر بالغ نژاد Wistar [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • پزشکی نجف آبادی.اکرم فورمولاسیون و بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی فورمولای انترال پلی مریک حاوی پروتئین کازئینات سدیم [ دوره13, شماره 3 - تابستان سال 1395]
  • پژوم شریعتی.فرشید بررسی روند رشد میکروجلبک دونالیلا سالینا و میزان تولید بتاکاروتن در غلظت‌های مختلف نمک [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • پوراحمد.رضوان بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ [ دوره20, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • پوراحمد.رضوان بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست خرمای (شیره) سین‌بیوتیک [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • پوراحمد.رضوان مطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا ( Hyssoupus officinalis L. ) و رازک ( Humulus lupulus L. ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]
  • پوراحمد.رضوان بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و میکروبی ماست پروبیوتیک سویا طی 21 روز نگهداری [ دوره11, شماره 1 - زمستان سال 1392]
  • پوراحمد.رضوان اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1397]
  • پوراحمد.رضوان بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی [ دوره7, شماره 2 - بهار سال 1389]
  • پوراحمد.رضوان اثر ترتیب تلقیح کشت های میکروبی و درجه حرارت گرمخانه گذاری بر ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • پوراحمد.رضوان تولید و نگهداری ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره10, شماره 1 - زمستان سال 1391]
  • پوراحمد.رضوان اثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • پوراحمد.رضوان اثر اینولین بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری [ دوره13, شماره 3 - تابستان سال 1395]
  • پوراحمد.رضوان ارزیابی برخی از ویژگی‌های عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو [ دوره18, شماره 3 - تابستان سال 1400]
  • پوراحمد.رضوان اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سین‌بیوتیک [ دوره18, شماره 1 - زمستان سال 1399]
  • پوراحمد.رضوان بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره17, شماره 3 - تابستان سال 1399]
  • پوربهمن.نازنین بررسی اثر عصاره آویشن (Thymus vulgaris ) بر روی هایپرلیپیدیمیا در رت های دیابتی شده نر بالغ نژاد ویستار [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]
  • پورسیف اله.اعظم پوشش دهی توام باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و بتاکاروتن با استفاده از کازئین و کاراگینان و بررسی ماندگاری در طول زمان و در شرایط شبیه سازی شده اسید معده [ دوره15, شماره 4 - پاییز سال 1397]
  • پورصالحی.نعیمه سینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز [ دوره14, شماره 2 - بهار سال 1396]
  • پورصالحی.نعیمه مدل سازی فرآیند خشک کردن هلو توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]
  • پورصالحی.نعیمه مدل‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان پوشش داده‌شده با صمغ دانه ریحان طی فرآیند سرخ‌کردن [ دوره18, شماره 4 - پاییز سال 1400]
  • پورصالحی.نعیمه بررسی خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی غنی‌شده با پودر سیب [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • پورصالحی.نعیمه اثر تیمارهای حرارتی بر ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • پورصالحی.نعیمه بررسی اثر پیش‌تیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن گیلاس و مدل‌سازی فرآیند توسط روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • پورصالحی.نعیمه استفاده از مایکروویو به‌عنوان پیش‌تیمار قبل از خشک‌کردن برش‌های پرتقال توسط پرتو فروسرخ [ دوره21, شماره 2 - بهار سال 1403]
  • پورصالحی.نعیمه تعیین ضریب نفوذ مؤثر رطوبت و مدل‌سازی ریاضی خشک‌کردن صمغ دانه بالنگو با فروسرخ [ دوره19, شماره 4 - پاییز سال 1401]
  • پورصالحی.نعیمه اثر نمک‌های کلرید سدیم و کلسیم بر ویژگی‌های صمغ دانه ریحان [ دوره11, شماره 4 - پاییز سال 1393]
  • پورصالحی.نعیمه سنجش دمای مرکز و تغییرات رنگ برش‌های پیاز در طی فرآیند سرخ کردن [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • پورصالحی.نعیمه اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن [ دوره15, شماره 4 - پاییز سال 1397]
  • پورصالحی.نعیمه بررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک توت‌فرنگی به روش تابش فروسرخ [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • پورصالحی.نعیمه بررسی اثر روش‌های خشک کردن بر ویژگی‌های صمغ دانه بالنگو [ دوره13, شماره 1 - زمستان سال 1394]
  • پورصالحی.نعیمه مدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • پورعابدین.مهسا بررسی اثر افزودن آرد کتان (Linum usitatissimum) بر بیاتی و خواص حسی نان تست [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1397]
  • پورعباسقلی.زهرا ارزیابی فراوانی آرکوباکتر بوتزلر ی در گوشت ماکیان عرضه شده در مراکز فروش شهرستان تنکابن با استفاده از تکنیک های کشت و PCR [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • پورفلاطون.شبنم ترکیب اسیدچرب و استرول روغن مغزهای خوراکی ایرانی شامل پسته، گردو، فندق و بادام تهیه شده به روش پرس سرد [ دوره12, شماره 3 - تابستان سال 1394]
  • پورمحمدی.کیانا تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتی‎اکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوه‌ای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • پورمیر.سید یوسف مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ترکیب‌های زیست‌فعال میوه چهار رقم مرکبات با هدف بهره‌گیری در صنعت آبگیری و تولید کنسانتره [ دوره12, شماره 1 - زمستان سال 1393]
  • پورنامداری.الهام بررسی تاثیر فرم‌های مختلف روی بر خصوصیات میوه و آب میوه انار رقم ملس تبریزی (Punica granatum cv. Malas Tabrizi) [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • پویامنش.زهرا اثرات بیوشیمیایی فروکتوز بر رژیم چاقی در موش‌های بالغ نر نژاد NMRI [ دوره13, شماره 1 - زمستان سال 1394]
  • پهلوانزاده.حسن ادغام خشک کن جابجایی و تشعشعی جهت کاهش زمان خشک شدن [ دوره10, شماره 3 - تابستان سال 1392]
  • پیراوی ونک.زهرا بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • پیراوی ونک.زهرا بررسی اثرات روغن کلزای تهیه شده به روش پرس سرد بر روی فاکتورهای هماتولوژیک، بیوشیمیایی و آنزیم‌های کبدی موش صحرایی [ دوره14, شماره 2 - بهار سال 1396]
  • پیراوی ونک.زهرا ترکیب اسیدهای چرب و اسیدچرب اشباع در موقعیت 2 تری آسیل گلیسرول روغن زیتون فرابکر ایرانی [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • پیراوی.زهرا تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور [ دوره17, شماره 1 - زمستان سال 1398]
  • پیرایش.ساناز استفاده از عصاره آنزیمی لاکتوباسیلوس کازئی، آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا جهت تولید پنیر اصلاح شده آنزیمی [ دوره15, شماره 4 - پاییز سال 1397]
  • پیرو موسوی.سیده فاطمه بررسی اثر فیلم‌های حاوی نانو ذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی [ دوره10, شماره 4 - پاییز سال 1392]
  • پیری قشلاقی.شیما بهینه سازی بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]