پارساپور.محمد مهدی
مقایسه تولید ماست های هم زده پرچرب (موسیر دار) به روش سنتی و صنعتی
[
دوره20,
شماره
3
- تابستانسال
1402]
پازوکی.غلامرضا
بررسی توزیعپذیری آنزیم آلفا آمیلاز در سیستم دوفازی آبی حاوی پلیاتیلن گلیکول و تری سدیم سیترات
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
پازوکی.غلامرضا
پیشبینی خواص ترمودینامیکی محلولهای قندی توسط یک مدل ترمودینامیکی توسعه یافته
[
دوره11,
شماره
3
- تابستانسال
1393]
پاشازاده.بهرام
تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب
[
دوره11,
شماره
2
- بهارسال
1393]
پاشائی.نادیا
بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
پاوئی.سحر
اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن
[
دوره15,
شماره
4
- پاییزسال
1397]
پاینده.خوشناز
ارزیابی مخاطرات فلزات کادمیوم و آرسنیک در خاک و کاهو ( longifolia sativa Lactuca ( و کلم ) oleraceacapitata Brassica ) کشت شده در استان خوزستان
[
دوره17,
شماره
4
- پاییزسال
1399]
پدرام نیا.احمد
بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی کیک شیفون رژیمی با استفاده از آرد کتان، شیره توت و پودر سنجد
[
دوره20,
شماره
2
- بهارسال
1402]
پردلی.حمیدرضا
استفاده از دو گونه باکتری لاکتیک به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده کارخانجات پودر ماهی کیلکا
[
دوره8,
شماره
3
- تابستانسال
1390]
پریور.کاظم
بررسی اثر عصاره کومبوچا بر میزان لیپیدهای خون و آنزیم های کبدی درRat نر بالغ نژاد Wistar
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
پژوم شریعتی.فرشید
بررسی روند رشد میکروجلبک دونالیلا سالینا و میزان تولید بتاکاروتن در غلظتهای مختلف نمک
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
پوراحمد.رضوان
بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ
[
دوره20,
شماره
2
- بهارسال
1402]
پوراحمد.رضوان
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست خرمای (شیره) سینبیوتیک
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
پوراحمد.رضوان
مطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا ( Hyssoupus officinalis L. ) و رازک ( Humulus lupulus L. ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ
[
دوره16,
شماره
3
- تابستانسال
1398]
پوراحمد.رضوان
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و میکروبی ماست پروبیوتیک سویا طی 21 روز نگهداری
[
دوره11,
شماره
1
- زمستانسال
1392]
پوراحمد.رضوان
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1397]
پوراحمد.رضوان
بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی
[
دوره7,
شماره
2
- بهارسال
1389]
پوراحمد.رضوان
اثر ترتیب تلقیح کشت های میکروبی و درجه حرارت گرمخانه گذاری بر ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
پوراحمد.رضوان
تولید و نگهداری ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی
[
دوره10,
شماره
1
- زمستانسال
1391]
پوراحمد.رضوان
اثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
پوراحمد.رضوان
اثر اینولین بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری
[
دوره13,
شماره
3
- تابستانسال
1395]
پوراحمد.رضوان
ارزیابی برخی از ویژگیهای عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو
[
دوره18,
شماره
3
- تابستانسال
1400]
پوراحمد.رضوان
اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سینبیوتیک
[
دوره18,
شماره
1
- زمستانسال
1399]
پوراحمد.رضوان
بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی
[
دوره17,
شماره
3
- تابستانسال
1399]
پوربهمن.نازنین
بررسی اثر عصاره آویشن (Thymus vulgaris ) بر روی هایپرلیپیدیمیا در رت های دیابتی شده نر بالغ نژاد ویستار
[
دوره9,
شماره
3
- تابستانسال
1391]
پورسیف اله.اعظم
پوشش دهی توام باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و بتاکاروتن با استفاده از کازئین و کاراگینان و بررسی ماندگاری در طول زمان و در شرایط شبیه سازی شده اسید معده
[
دوره15,
شماره
4
- پاییزسال
1397]
پورصالحی.نعیمه
سینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز
[
دوره14,
شماره
2
- بهارسال
1396]
پورصالحی.نعیمه
مدل سازی فرآیند خشک کردن هلو توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک
[
دوره16,
شماره
3
- تابستانسال
1398]
پورصالحی.نعیمه
بررسی خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی غنیشده با پودر سیب
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
پورصالحی.نعیمه
اثر تیمارهای حرارتی بر ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان
[
دوره12,
شماره
4
- پاییزسال
1394]
پورصالحی.نعیمه
بررسی اثر پیشتیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن گیلاس و مدلسازی فرآیند توسط روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی
[
دوره20,
شماره
4
- پاییزسال
1402]
پورصالحی.نعیمه
استفاده از مایکروویو بهعنوان پیشتیمار قبل از خشککردن برشهای پرتقال توسط پرتو فروسرخ
[
دوره21,
شماره
2
- بهارسال
1403]
پورصالحی.نعیمه
اثر نمکهای کلرید سدیم و کلسیم بر ویژگیهای صمغ دانه ریحان
[
دوره11,
شماره
4
- پاییزسال
1393]
پورصالحی.نعیمه
سنجش دمای مرکز و تغییرات رنگ برشهای پیاز در طی فرآیند سرخ کردن
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
پورصالحی.نعیمه
اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن
[
دوره15,
شماره
4
- پاییزسال
1397]
پورصالحی.نعیمه
بررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک توتفرنگی به روش تابش فروسرخ
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
پورصالحی.نعیمه
بررسی اثر روشهای خشک کردن بر ویژگیهای صمغ دانه بالنگو
[
دوره13,
شماره
1
- زمستانسال
1394]
پورصالحی.نعیمه
مدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
پورعابدین.مهسا
بررسی اثر افزودن آرد کتان (Linum usitatissimum) بر بیاتی و خواص حسی نان تست
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1397]
پورعباسقلی.زهرا
ارزیابی فراوانی آرکوباکتر بوتزلر ی در گوشت ماکیان عرضه شده در مراکز فروش شهرستان تنکابن با استفاده از تکنیک های کشت و PCR
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
پورفلاطون.شبنم
ترکیب اسیدچرب و استرول روغن مغزهای خوراکی ایرانی شامل پسته، گردو، فندق و بادام تهیه شده به روش پرس سرد
[
دوره12,
شماره
3
- تابستانسال
1394]
پورمحمدی.کیانا
تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوهای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
پورمیر.سید یوسف
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ترکیبهای زیستفعال میوه چهار رقم مرکبات با هدف بهرهگیری در صنعت آبگیری و تولید کنسانتره
[
دوره12,
شماره
1
- زمستانسال
1393]
پورنامداری.الهام
بررسی تاثیر فرمهای مختلف روی بر خصوصیات میوه و آب میوه انار رقم ملس تبریزی (Punica granatum cv. Malas Tabrizi)
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
پویامنش.زهرا
اثرات بیوشیمیایی فروکتوز بر رژیم چاقی در موشهای بالغ نر نژاد NMRI
[
دوره13,
شماره
1
- زمستانسال
1394]
پهلوانزاده.حسن
ادغام خشک کن جابجایی و تشعشعی جهت کاهش زمان خشک شدن
[
دوره10,
شماره
3
- تابستانسال
1392]
پیراوی ونک.زهرا
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ
[
دوره13,
شماره
4
- پاییزسال
1395]
پیراوی ونک.زهرا
بررسی اثرات روغن کلزای تهیه شده به روش پرس سرد بر روی فاکتورهای هماتولوژیک، بیوشیمیایی و آنزیمهای کبدی موش صحرایی
[
دوره14,
شماره
2
- بهارسال
1396]
پیراوی ونک.زهرا
ترکیب اسیدهای چرب و اسیدچرب اشباع در موقعیت 2 تری آسیل گلیسرول روغن زیتون فرابکر ایرانی
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]
پیراوی.زهرا
تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور
[
دوره17,
شماره
1
- زمستانسال
1398]
پیرایش.ساناز
استفاده از عصاره آنزیمی لاکتوباسیلوس کازئی، آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا جهت تولید پنیر اصلاح شده آنزیمی
[
دوره15,
شماره
4
- پاییزسال
1397]
پیرو موسوی.سیده فاطمه
بررسی اثر فیلمهای حاوی نانو ذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی
[
دوره10,
شماره
4
- پاییزسال
1392]
پیری قشلاقی.شیما
بهینه سازی بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره13,
شماره
4
- پاییزسال
1395]