پارساپور.محمد مهدی
مقایسه تولید ماست های هم زده پرچرب (موسیر دار) به روش سنتی و صنعتی
[
دوره20,
شماره
3
- تابستانسال
1402]
پدرام نیا.احمد
بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی کیک شیفون رژیمی با استفاده از آرد کتان، شیره توت و پودر سنجد
[
دوره20,
شماره
2
- بهارسال
1402]
پوراحمد.رضوان
بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ
[
دوره20,
شماره
2
- بهارسال
1402]
پورصالحی.نعیمه
بررسی اثر پیشتیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن گیلاس و مدلسازی فرآیند توسط روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی
[
دوره20,
شماره
4
- پاییزسال
1402]