پ

  • پارساپور.محمد مهدی مقایسه تولید ماست های هم زده پرچرب (موسیر دار) به روش سنتی و صنعتی [ دوره20, شماره 3 - تابستان سال 1402]
  • پدرام نیا.احمد بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی کیک شیفون رژیمی با استفاده از آرد کتان، شیره توت و پودر سنجد [ دوره20, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • پوراحمد.رضوان بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ [ دوره20, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • پورصالحی.نعیمه بررسی اثر پیش‌تیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن گیلاس و مدل‌سازی فرآیند توسط روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]