حاج نجاری.حسن
تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب
[
دوره11,
شماره
2
- بهارسال
1393]
حاجی محمودی.منان
تعیین میزان پکتین گل آفتابگردان و بررسی کیفی آن به منظور استفاده در صنایع غذایی
[
دوره13,
شماره
1
- زمستانسال
1394]
حاصلی.علیرضا
بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ
[
دوره20,
شماره
2
- بهارسال
1402]
حامدی.منوچهر
تاثیر درجه استخراج آرد و مدت زمان تخمیر برکاهش آسپارژین آزاد در خمیر نان سنگک
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]
حبیبی پور.رضا
تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیرفعال کردن سالمونلا تیفی موریوم در گوشت چرخ کرده
[
دوره8,
شماره
2
- بهارسال
1390]
حبیبی.پریسا
اثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی
[
دوره13,
شماره
4
- پاییزسال
1395]
حبیبی.فاطمه
بررسی مقایسهای روشهای مختلف پیش پخت بر خواص رئولوژیکی برنج فوری تهیه شده از رقم هاشمی
[
دوره15,
شماره
3
- تابستانسال
1397]
حجازی.بنفشه
تاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن
[
دوره18,
شماره
4
- پاییزسال
1400]
حجازی.جلال
ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392
[
دوره14,
شماره
2
- بهارسال
1396]
حجت الاسلامی.محمد
بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
حجت الاسلامی.محمد
تأثیر فرایند تصفیه بر میزان فلزات سنگین در روغن سویا
[
دوره15,
شماره
1
- زمستانسال
1396]
حجتی.محمد
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ حاصل از برگ پنیرک (Malva Neglecta)
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1397]
حدادی.محیا
مقایسه اثر پیش تیمار فراصوت و مایکروویو در استخراج روغن سویا
[
دوره16,
شماره
3
- تابستانسال
1398]
حدائق.هاله
بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایرDATEM
[
دوره7,
شماره
3
- تابستانسال
1389]
حدیدی.سیما
ادغام خشک کن جابجایی و تشعشعی جهت کاهش زمان خشک شدن
[
دوره10,
شماره
3
- تابستانسال
1392]
حدیدی.میلاد
بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا)
[
دوره12,
شماره
2
- بهارسال
1394]
حدیدی.نغمه
بررسی توزیعپذیری آنزیم آلفا آمیلاز در سیستم دوفازی آبی حاوی پلیاتیلن گلیکول و تری سدیم سیترات
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
حسام.فریده
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی دو رقم سیب زمینی شیرین (Ipomoea batatas L.)
[
دوره9,
شماره
2
- بهارسال
1391]
حسن پور امنیه.آزاده
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ حاصل از برگ پنیرک (Malva Neglecta)
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1397]
حسن پور درویشی.حسین
بررسی روش های مختلف آبیاری تلفیقی با آب شور و شیرین بر درصد و عملکرد روغن و ترکیب اسیدهای چرب روغن آفتابگردان
[
دوره10,
شماره
1
- زمستانسال
1391]
حسن ذاتی رستمی.آتنا
اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر رطوبت و ویژگی های حسی ماهی کلیکای شکم خالی
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]
حسن فاطمی.سید
کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب
[
دوره7,
شماره
3
- تابستانسال
1389]
حسن.مریم
بررسی میزان آلودگی ادویههای عرضه شده به صورت فله و بسته بندی (فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان
[
دوره12,
شماره
2
- بهارسال
1394]
حسنی.شیرین
بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و پایداری اکسیداتیو نانوکپسولهای روغن ماهی درشرایط مختلف نگهداری
[
دوره16,
شماره
3
- تابستانسال
1398]
حسنی.مریم
بررسی ویژگیهای تکنولوژیکی لاکتوباسیلهای جداسازی شده از پنیرهای گوسفندی و گاوی سنتی سنگسر
[
دوره12,
شماره
3
- تابستانسال
1394]
حسنی.مهدیه
بررسی ویژگیهای تکنولوژیکی لاکتوباسیلهای جداسازی شده از پنیرهای گوسفندی و گاوی سنتی سنگسر
[
دوره12,
شماره
3
- تابستانسال
1394]
حسین حداد خدا پرست.محمد
کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب
[
دوره7,
شماره
3
- تابستانسال
1389]
حسین حداد خداپرست.محمد
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و پایداری حرارتی فسفولیپیدها در محیط تالو اولئین
[
دوره8,
شماره
3
- تابستانسال
1390]
حسین حسینی.سید
استفاده از دو گونه باکتری لاکتیک به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده کارخانجات پودر ماهی کیلکا
[
دوره8,
شماره
3
- تابستانسال
1390]
حسین خراسانی.فاطمه
تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و آنتیاکسیدانی پنیر
[
دوره20,
شماره
4
- پاییزسال
1402]
حسین خراسانی.فاطمه
بررسی ترکیبات آنتیاکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلابگیری گل محمدی بر علیه برخی باکتریها و کپکها
[
دوره19,
شماره
3
- تابستانسال
1401]
حسین عزیزی.محمد
تاثیر درجه استخراج آرد و مدت زمان تخمیر برکاهش آسپارژین آزاد در خمیر نان سنگک
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]
حسین عزیزی.محمد
بررسی نوسانات حضور سبوس در آرد بر ویژگیهای بافتی، ژلاتینه شدن و رتروگرداسیون نان های مسطح
[
دوره8,
شماره
2
- بهارسال
1390]
حسین عزیزی.محمد
بررسی اثر تغییرات درصد استخراج آرد بر ویژگیهای کیفی، رئولوژیکی، رتروگرداسیون و بیاتی نان لواش
[
دوره7,
شماره
3
- تابستانسال
1389]
حسین مرحمتی زاده.محمد
مطالعه تاثیر عصاره مالت بر افزایش رشد باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم
[
دوره8,
شماره
2
- بهارسال
1390]
حسین موثق.محمد
تعیین آلودگی شیرخام گاو با باکتری بروسلا آبورتوس درمنطقه ایلخچی به روش الیزا
[
دوره10,
شماره
1
- زمستانسال
1391]
حسین موثق.محمد
شناسایی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیر خام گاو در منطقه ایلخچی (جنوب غرب تبریز) در بهار سال 1388
[
دوره9,
شماره
3
- تابستانسال
1391]
حسینمردی.فاطمه
بهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایهی آرد دانه های کتان و چیا
[
دوره20,
شماره
3
- تابستانسال
1402]
حسینمردی.فاطمه
بررسی جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار در بهبود کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی نودل سفید در حضور آنزیم ترانس گلوتامیناز
[
دوره17,
شماره
2
- بهارسال
1399]
حسینی.سید ابراهیم
بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان
[
دوره19,
شماره
2
- بهارسال
1401]
حسینی.سید ابراهیم
تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال
[
دوره20,
شماره
4
- پاییزسال
1402]
حسینی.سید ابراهیم
بررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ
[
دوره19,
شماره
2
- بهارسال
1401]
حسینی.سید ابراهیم
تأثیر تیمارهای پس از برداشت بر روی کیفیت گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا وای
[
دوره12,
شماره
1
- زمستانسال
1393]
حسینی.سید ابراهیم
بررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس
[
دوره12,
شماره
4
- پاییزسال
1394]
حقیقت.آذر
توسعه روش استخراج فاز جامد پخشی تلفیق شده با میکرواستخراج مایع- مایع کمک شده با هوا برای اندازهگیری باقیمانده آنتیبیوتیکهای سولفونامیدی در نمونههای شیر پاستوریزه به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره21,
شماره
1
- زمستانسال
1402]
حمیدی اصفهانی.زهره
تاثیر درجه استخراج آرد و مدت زمان تخمیر برکاهش آسپارژین آزاد در خمیر نان سنگک
[
دوره9,
شماره
4
- پاییزسال
1391]
حیدری نسب.امیر
بررسی روند رشد میکروجلبک دونالیلا سالینا و میزان تولید بتاکاروتن در غلظتهای مختلف نمک
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
حیدری نسب.امیر
بررسی اثر فیلمهای حاوی نانو ذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی
[
دوره10,
شماره
4
- پاییزسال
1392]
حیدری.رقیه
ارزیابی میزان انباشتگی کادمیوم و جذب عناصر ریزمغذی در گیاه کاهو (Lactuca sativa L.) تحت تنش کلریدکادمیوم
[
دوره21,
شماره
1
- زمستانسال
1402]
حیدری.ناصر
اثر مصرف مکمل بتا آلانین بر عملکرد، Tmax و لاکتات خون پاروزنان نخبه مرد
[
دوره14,
شماره
3
- تابستانسال
1396]
حیدریان.اسفندیار
بررسی اثر عصاره آویشن (Thymus vulgaris ) بر روی هایپرلیپیدیمیا در رت های دیابتی شده نر بالغ نژاد ویستار
[
دوره9,
شماره
3
- تابستانسال
1391]