ح

  • حاج حسینی بابایی.اشرف ارزیابی خصوصیات شیمیایی و اکسایشی روغن‌های زیتون فرابکر وارداتی [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • حاج نجاری.حسن تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب [ دوره11, شماره 2 - بهار سال 1393]
  • حاجی محمودی.منان تعیین میزان پکتین گل آفتابگردان و بررسی کیفی آن به منظور استفاده در صنایع غذایی [ دوره13, شماره 1 - زمستان سال 1394]
  • حاصلی.علیرضا بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ [ دوره20, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • حامدی.منوچهر تاثیر درجه استخراج آرد و مدت زمان تخمیر برکاهش آسپارژین آزاد در خمیر نان سنگک [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • حبیبی پور.رضا تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیرفعال کردن سالمونلا تیفی موریوم در گوشت چرخ کرده [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • حبیبی.پریسا اثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • حبیبی.فاطمه بررسی مقایسهای روشهای مختلف پیش پخت بر خواص رئولوژیکی برنج فوری تهیه شده از رقم هاشمی [ دوره15, شماره 3 - تابستان سال 1397]
  • حجازی.بنفشه تاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن [ دوره18, شماره 4 - پاییز سال 1400]
  • حجازی.جلال ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [ دوره14, شماره 2 - بهار سال 1396]
  • حجت الاسلامی.محمد بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • حجت الاسلامی.محمد تأثیر فرایند تصفیه بر میزان فلزات سنگین در روغن سویا [ دوره15, شماره 1 - زمستان سال 1396]
  • حجت الاسلامی.محمد ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس گیاه مرزه زراعی در روغن کلزا و روغن ماهی کیلکا [ دوره12, شماره 3 - تابستان سال 1394]
  • حجتی.محمد بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ حاصل از برگ پنیرک (Malva Neglecta) [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1397]
  • حدادی.محیا مقایسه اثر پیش تیمار فراصوت و مایکروویو در استخراج روغن سویا [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]
  • حدائق.هاله بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایرDATEM [ دوره7, شماره 3 - تابستان سال 1389]
  • حدیدی.سیما ادغام خشک کن جابجایی و تشعشعی جهت کاهش زمان خشک شدن [ دوره10, شماره 3 - تابستان سال 1392]
  • حدیدی.میلاد بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا) [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • حدیدی.نغمه بررسی توزیع‌پذیری آنزیم آلفا آمیلاز در سیستم دوفازی آبی حاوی پلی‌اتیلن گلیکول و تری سدیم سیترات [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • حسام.فریده ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی دو رقم سیب زمینی شیرین (Ipomoea batatas L.) [ دوره9, شماره 2 - بهار سال 1391]
  • حسن پور امنیه.آزاده بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ حاصل از برگ پنیرک (Malva Neglecta) [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1397]
  • حسن پور درویشی.حسین بررسی روش های مختلف آبیاری تلفیقی با آب شور و شیرین بر درصد و عملکرد روغن و ترکیب اسیدهای چرب روغن آفتابگردان [ دوره10, شماره 1 - زمستان سال 1391]
  • حسن ذاتی رستمی.آتنا اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر رطوبت و ویژگی های حسی ماهی کلیکای شکم خالی [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • حسن فاطمی.سید کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب [ دوره7, شماره 3 - تابستان سال 1389]
  • حسن.مریم بررسی میزان آلودگی ادویه‌های عرضه شده به صورت فله‌ و بسته بندی (فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • حسنی.شیرین بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و پایداری اکسیداتیو نانوکپسول‌های روغن ماهی درشرایط مختلف نگهداری [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]
  • حسنی.مریم بررسی ویژگی‌های تکنولوژیکی لاکتوباسیل‌های جداسازی شده از پنیرهای گوسفندی و گاوی سنتی سنگسر [ دوره12, شماره 3 - تابستان سال 1394]
  • حسنی.مهدیه بررسی ویژگی‌های تکنولوژیکی لاکتوباسیل‌های جداسازی شده از پنیرهای گوسفندی و گاوی سنتی سنگسر [ دوره12, شماره 3 - تابستان سال 1394]
  • حسین حداد خدا پرست.محمد کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب [ دوره7, شماره 3 - تابستان سال 1389]
  • حسین حداد خداپرست.محمد بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و پایداری حرارتی فسفولیپیدها در محیط تالو اولئین [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • حسین حسینی.سید استفاده از دو گونه باکتری لاکتیک به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده کارخانجات پودر ماهی کیلکا [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • حسین خراسانی.فاطمه تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و آنتی‌اکسیدانی پنیر [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • حسین خراسانی.فاطمه بررسی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلاب‌گیری گل محمدی بر علیه برخی باکتری‌ها و کپک‌ها [ دوره19, شماره 3 - تابستان سال 1401]
  • حسین عزیزی.محمد تاثیر درجه استخراج آرد و مدت زمان تخمیر برکاهش آسپارژین آزاد در خمیر نان سنگک [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • حسین عزیزی.محمد بررسی نوسانات حضور سبوس در آرد بر ویژگیهای بافتی، ژلاتینه شدن و رتروگرداسیون نان های مسطح [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • حسین عزیزی.محمد بررسی اثر تغییرات درصد استخراج آرد بر ویژگیهای کیفی، رئولوژیکی، رتروگرداسیون و بیاتی نان لواش [ دوره7, شماره 3 - تابستان سال 1389]
  • حسین مرحمتی زاده.محمد مطالعه تاثیر عصاره مالت بر افزایش رشد باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • حسین موثق.محمد تعیین آلودگی شیرخام گاو با باکتری بروسلا آبورتوس درمنطقه ایلخچی به روش الیزا [ دوره10, شماره 1 - زمستان سال 1391]
  • حسین موثق.محمد شناسایی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیر خام گاو در منطقه ایلخچی (جنوب غرب تبریز) در بهار سال 1388 [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]
  • حسینمردی.فاطمه بهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایه‌ی آرد دانه های کتان و چیا [ دوره20, شماره 3 - تابستان سال 1402]
  • حسینمردی.فاطمه بررسی جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار در بهبود کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی نودل سفید در حضور آنزیم ترانس گلوتامیناز [ دوره17, شماره 2 - بهار سال 1399]
  • حسینی قابوس.سید حسین سینتیک انتقال جرم خشک‌کردن ترکیبی مادون ‌قرمز- هوای داغ کدو حلوایی [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • حسینی قابوس.سید حسین ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماکارونی غنی‌ شده با زائدات زعفران [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • حسینی نژاد.مرجان بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • حسینی هوشیار.سعیده بررسی اثرات نیروهای ضربه ای ناشی از سقوط بر ویژگیهای بیوفیزیکی گوجه فرنگی [ دوره8, شماره 3 - تابستان سال 1390]
  • حسینی.ابراهیم بررسی خواص کاربردی آرد حبوبات واریته‌های بومی ایرانی [ دوره10, شماره 4 - پاییز سال 1392]
  • حسینی.ابراهیم بررسی امکان استفاده از نایسین و دی استات سدیم به عنوان نگهدارنده های طبیعی در نگهداری سس فرانسوی [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]
  • حسینی.سپیده بررسی تولید روغن میکروبی به وسیله Mortierella alpina [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]
  • حسینی.سپیده مروری بر روش‌های تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف) [ دوره11, شماره 4 - پاییز سال 1393]
  • حسینی.سید ابراهیم بهینه سازی شرایط استخراج آنزیمی پروتئین و شناسایی پروتئین های ریزجلبک سندسموس آبلیکوس [ دوره18, شماره 2 - بهار سال 1400]
  • حسینی.سید ابراهیم بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان [ دوره19, شماره 2 - بهار سال 1401]
  • حسینی.سید ابراهیم تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • حسینی.سید ابراهیم بررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ [ دوره19, شماره 2 - بهار سال 1401]
  • حسینی.سید ابراهیم تأثیر تیمارهای پس از برداشت بر روی کیفیت گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا وای [ دوره12, شماره 1 - زمستان سال 1393]
  • حسینی.سید ابراهیم بررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس [ دوره12, شماره 4 - پاییز سال 1394]
  • حسینی.سیدابراهیم تاثیر میکرولیپوزوم‌های حاوی ترکیبات فنلی و توکوفرولی روغن مغز بنه (Pistacia atlantica ) بر پایداری کره [ دوره18, شماره 4 - پاییز سال 1400]
  • حسینی.فرشته ارزیابی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر سالمونلا انتریتیدیس موجود در سس مایونز [ دوره11, شماره 4 - پاییز سال 1393]
  • حسینی.مروا مروری بر جایگاه فیبر در تغذیه، سلامت و کاربرد و روش‌های اصلاح آن در صنایع غذایی [ دوره21, شماره 2 - بهار سال 1403]
  • حسینیان.معصومه تاثیر بلانچینگ و خیساندن در محلول های اسمزی بر جذب روغن و ارزیابی حسی چیپس سیب زمینی تولیدی [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • حضوری.محمد بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنی‌های ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • حقیقت خواجوی.شبنم مطالعه‌ی تاثیر عصاره گیاه سیاه شور مصری Suaeda aegyptiaca بر روی باکتری‌های آغازگر ماست و بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ارگانولپتیکی آن [ دوره19, شماره 4 - پاییز سال 1401]
  • حقیقت خواجوی.شبنم تاثیر پروتئین هیدرولیز شده جوانه ماش (vigna radiata) بر ویژگی های ماست همزده [ دوره20, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • حقیقت.آذر توسعه روش استخراج فاز جامد پخشی تلفیق شده با میکرواستخراج مایع- مایع کمک شده با هوا برای اندازه‌گیری باقی‌مانده آنتی‌بیوتیک‌های سولفونامیدی در نمونه‌های شیر پاستوریزه به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره21, شماره 1 - زمستان سال 1402]
  • حمصی.امیرهومن ارزیابی کیفیت روغن دو واریته یولاف (جو دوسر) [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • حمیدی اصفهانی.زهره تاثیر درجه استخراج آرد و مدت زمان تخمیر برکاهش آسپارژین آزاد در خمیر نان سنگک [ دوره9, شماره 4 - پاییز سال 1391]
  • حیدری نسب.امیر بررسی روند رشد میکروجلبک دونالیلا سالینا و میزان تولید بتاکاروتن در غلظت‌های مختلف نمک [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • حیدری نسب.امیر بررسی اثر فیلم‌های حاوی نانو ذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی [ دوره10, شماره 4 - پاییز سال 1392]
  • حیدری.رقیه ارزیابی میزان انباشتگی کادمیوم و جذب عناصر ریزمغذی در گیاه کاهو (Lactuca sativa L.) تحت تنش کلریدکادمیوم [ دوره21, شماره 1 - زمستان سال 1402]
  • حیدری.ناصر اثر مصرف مکمل بتا آلانین بر عملکرد، Tmax و لاکتات خون پاروزنان نخبه مرد [ دوره14, شماره 3 - تابستان سال 1396]
  • حیدریان.اسفندیار بررسی اثر عصاره آویشن (Thymus vulgaris ) بر روی هایپرلیپیدیمیا در رت های دیابتی شده نر بالغ نژاد ویستار [ دوره9, شماره 3 - تابستان سال 1391]