ناطق.لیلا
بررسی امکان تولید دوغ کمسدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم
[
دوره18,
شماره
2
- بهارسال
1400]
ناطق.لیلا
بررسی اثر افزودن اینولین و میکروکریستالین سلولز در میزان جذب روغن، بافت و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پریبیوتیک
[
دوره18,
شماره
1
- زمستانسال
1399]
نائینی.محمد رضا
اثر کاربرد پلی آمینها برسفتی بافت و فیزیولوژی پس از برداشت گیلاس رقم تک دانه مشهد
[
دوره11,
شماره
4
- پاییزسال
1393]
نجف زاده.محمود
بررسی اثر امواج فراصوت بر فعالیت آنزیم پراکسیداز و میزان ویتامین ث لوبیای سبز
[
دوره13,
شماره
3
- تابستانسال
1395]
نجفی.علی
بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن
[
دوره8,
شماره
2
- بهارسال
1390]
نجفیان.گودرز
تاثیر سطوح مختلف کود آلی کمپوست و شیمیایی بر صفات خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم تیپ بهاره
[
دوره14,
شماره
3
- تابستانسال
1396]
نحوی.ایرج
استرپتوکوکوس ترموفیلوس مهندسی شده برای سنتز وانیلین طبیعی و کاربرد آن در صنعت غذا
[
دوره13,
شماره
4
- پاییزسال
1395]
نصرآبادی.محمداسماعیل
بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی صمغ کندر و تاثیر آن بر ماندگاری مغز فندق تازه
[
دوره18,
شماره
3
- تابستانسال
1400]
نصوحی.نیکو
تأثیر اینولین بر ویژگیهای شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویههای بومی جدا شده از ماست سنتی ایران
[
دوره19,
شماره
3
- تابستانسال
1401]
نصیری زاده.نوید
بهینهسازی استخراج ترکیبات فنولی و آنتیاکسیدانی میوه گیاه تاجریزی با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره13,
شماره
3
- تابستانسال
1395]
نصیری فر.زهرا
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از گیاهان تیره گل سرخ به عنوان جایگزین آنتی اکسیدانهای سنتزی در صنایع غذایی
[
دوره12,
شماره
2
- بهارسال
1394]
نصیری.علیرضا
ارزیابی و مقایسه ترکیبات شیمیایی و اسیدهای چرب موجود در برگ دو نمونه گیاه خرفه ایرانی متعلق به شمال (استان گیلان) و جنوب (استان فارس)
[
دوره12,
شماره
3
- تابستانسال
1394]
نظربخش.ونوس
تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا
[
دوره10,
شماره
2
- بهارسال
1392]
نظری.زهرا
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه
[
دوره14,
شماره
1
- زمستانسال
1395]
نظری.زهرا
بررسی اثر چلاته کنندگی عصاره چای سیاه
[
دوره14,
شماره
4
- پاییزسال
1396]
نظری.صدیقه
اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش
[
دوره11,
شماره
4
- پاییزسال
1393]
نعمت اللهی.فرشته
تعیین شرایط بهینه در ریز استخراج مایع- مایع پخشی ترکیبات موجود در عرق گیاهان رزماری و میخک به روش کمومتریکس و شناسایی آنها به روش GC/MS
[
دوره10,
شماره
4
- پاییزسال
1392]
نعمت اللهی.فرشته
بررسی شرایط بهینه در میکرو استخراج مایع - مایع ترکیبات موجود در عرق گیاهMenthe piperita ، به روش تاگوچی
[
دوره12,
شماره
2
- بهارسال
1394]
نعمتی.محسن
بررسی نمایه تغذیه سالم در زندان مرکزی مشهد در سال1387
[
دوره11,
شماره
2
- بهارسال
1393]
نماینده.سحر
بررسی سینتیک خشک کردن توت سیاه و میزان انرژی مصرفی در آون مایکروویو
[
دوره13,
شماره
3
- تابستانسال
1395]
نواب دانشمند.فریناز
بررسی اثر دما و زمان بر تولید و شکست هیدروپراکسیدها در روغن های کانولا و سویا
[
دوره9,
شماره
1
- زمستانسال
1390]
نوابخش.مهرداد
بررسی جامعه شناختی تحولات تغذیه در جوامع معاصر
[
دوره9,
شماره
1
- زمستانسال
1390]
نوحی.مرضیه
اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشککن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر آلوئهورا
[
دوره18,
شماره
3
- تابستانسال
1400]
نورمحمدی.الهام
ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
نوروزی فر.میثم
مطالعه اثر ضدمیکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff.) علیه برخی از میکروبهای بیماریزا با منشأ غذایی
[
دوره16,
شماره
1
- زمستانسال
1397]
نوروزی.بهاره
ثبت و شناسایی ژن های توکسیک S.aureus جدا شده از ماهی تیلاپیا با تکنیک Multi plex PCR
[
دوره20,
شماره
2
- بهارسال
1402]
نوروزی.بهاره
مروری بر ریزجلبکها به عنوان مکملهای غذایی و دارویی فراسودمند
[
دوره19,
شماره
2
- بهارسال
1401]
نوری.شیما
بررسی اثر آنتیاکسیدانهای استخراج شده از چای سبز روی ویژگیهای فیزیکی کاغذ بستهبندی چای کیسهای سیاه و ماندگاری محصول
[
دوره10,
شماره
1
- زمستانسال
1391]
نیاخلیلی.نازنین
ثبت و شناسایی ژن های توکسیک S.aureus جدا شده از ماهی تیلاپیا با تکنیک Multi plex PCR
[
دوره20,
شماره
2
- بهارسال
1402]
نیازمند.علیرضا
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی ماکارونی غنی شده با زائدات زعفران
[
دوره20,
شماره
4
- پاییزسال
1402]
نیاکوثری.مهرداد
اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت و بررسی عملکرد آن بعنوان یک جایگزین چربی
[
دوره8,
شماره
2
- بهارسال
1390]
نیک ذات.الناز
بررسی تاثیر فرایند حرارتی بر برخی ویژگیهای کیفی ذرت طی دوره نگهداری انجمادی
[
دوره16,
شماره
1
- زمستانسال
1397]
نیک زاد.نسیم
بررسی ارزش تغذیه ای برشهای سیب زمینی و پیاز سرخ شده در روغنهای کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن
[
دوره19,
شماره
1
- زمستانسال
1400]