ن

  • ناصحی.بهزاد بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ حاصل از برگ پنیرک (Malva Neglecta) [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1397]
  • ناطق.لیلا بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا [ دوره20, شماره 3 - تابستان سال 1402]
  • ناطق.لیلا تاثیر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده با ترکیبات گازی مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیبات مغذی قارچ دکمه‌ای سفید [ دوره20, شماره 1 - زمستان سال 1401]
  • ناطق.لیلا تاثیر افزودن نوشیدنی کامبوچا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک شیر تخمیری [ دوره20, شماره 1 - زمستان سال 1401]
  • ناطق.لیلا بهینه‌سازی شرایط استخراج پکتین از برگ گیاه آلوئه‌ورا [ دوره18, شماره 4 - پاییز سال 1400]
  • ناطق.لیلا بررسی امکان تولید دوغ کم‌سدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم [ دوره18, شماره 2 - بهار سال 1400]
  • ناطق.لیلا بررسی اثر افزودن اینولین و میکرو‌کریستالین سلولز در میزان جذب روغن، بافت و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پری‌بیوتیک [ دوره18, شماره 1 - زمستان سال 1399]
  • نائینی.محمد رضا اثر کاربرد پلی آمین‌ها برسفتی بافت و فیزیولوژی پس از برداشت گیلاس رقم تک دانه مشهد [ دوره11, شماره 4 - پاییز سال 1393]
  • نجف زاده.محمود بررسی اثر امواج فراصوت بر فعالیت آنزیم پراکسیداز و میزان ویتامین ث لوبیای سبز [ دوره13, شماره 3 - تابستان سال 1395]
  • نجفی.علی بررسی تغییرات میکروبی پنیر پوستی طی دوره رسیدن [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • نجفیان.گودرز تاثیر سطوح مختلف کود آلی کمپوست و شیمیایی بر صفات خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم تیپ بهاره [ دوره14, شماره 3 - تابستان سال 1396]
  • نحوی.ایرج استرپتوکوکوس ترموفیلوس مهندسی شده برای سنتز وانیلین طبیعی و کاربرد آن در صنعت غذا [ دوره13, شماره 4 - پاییز سال 1395]
  • نصرآبادی.محمداسماعیل بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی صمغ کندر و تاثیر آن بر ماندگاری مغز فندق تازه [ دوره18, شماره 3 - تابستان سال 1400]
  • نصوحی.نیکو تأثیر اینولین بر ویژگی‌های شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویه‌های بومی جدا شده از ماست سنتی ایران [ دوره19, شماره 3 - تابستان سال 1401]
  • نصیری زاده.نوید بهینه‌سازی استخراج ترکیبات فنولی و آنتی‌اکسیدانی میوه گیاه تاجریزی با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره13, شماره 3 - تابستان سال 1395]
  • نصیری فر.زهرا بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از گیاهان تیره گل سرخ به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان‌های سنتزی در صنایع غذایی [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • نصیری.علیرضا ارزیابی و مقایسه ترکیبات شیمیایی و اسیدهای چرب موجود در برگ دو نمونه گیاه خرفه ایرانی متعلق به شمال (استان گیلان) و جنوب (استان فارس) [ دوره12, شماره 3 - تابستان سال 1394]
  • نظربخش.ونوس تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا [ دوره10, شماره 2 - بهار سال 1392]
  • نظری.زهرا بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه [ دوره14, شماره 1 - زمستان سال 1395]
  • نظری.زهرا بررسی اثر چلاته کنندگی عصاره چای سیاه [ دوره14, شماره 4 - پاییز سال 1396]
  • نظری.صدیقه اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش [ دوره11, شماره 4 - پاییز سال 1393]
  • نعمت اللهی.فرشته تعیین شرایط بهینه در ریز استخراج مایع- مایع پخشی ترکیبات موجود در عرق گیاهان رزماری و میخک به روش کمومتریکس و شناسایی آنها به روش GC/MS [ دوره10, شماره 4 - پاییز سال 1392]
  • نعمت اللهی.فرشته بررسی شرایط بهینه در میکرو استخراج مایع - مایع ترکیبات موجود در عرق گیاهMenthe piperita ، به روش تاگوچی [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • نعمتی.محسن بررسی نمایه تغذیه سالم در زندان مرکزی مشهد در سال1387 [ دوره11, شماره 2 - بهار سال 1393]
  • نماینده.سحر بررسی سینتیک خشک کردن توت سیاه و میزان انرژی مصرفی در آون مایکروویو [ دوره13, شماره 3 - تابستان سال 1395]
  • نواب دانشمند.فریناز بررسی اثر دما و زمان بر تولید و شکست هیدروپراکسیدها در روغن های کانولا و سویا [ دوره9, شماره 1 - زمستان سال 1390]
  • نوابخش.مهرداد بررسی جامعه شناختی تحولات تغذیه در جوامع معاصر [ دوره9, شماره 1 - زمستان سال 1390]
  • نوحی.مرضیه اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشک‌کن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر آلوئه‌ورا [ دوره18, شماره 3 - تابستان سال 1400]
  • نورمحمدی.الهام ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • نوروزی فر.میثم مطالعه اثر ضدمیکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff.) علیه برخی از میکروب‌های بیماری‌زا با منشأ غذایی [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]
  • نوروزی.بهاره ثبت و شناسایی ژن های توکسیک S.aureus جدا شده از ماهی تیلاپیا با تکنیک Multi plex PCR [ دوره20, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • نوروزی.بهاره مروری بر ریز‏جلبک‏ها به عنوان مکمل‏های غذایی و دارویی فراسودمند [ دوره19, شماره 2 - بهار سال 1401]
  • نوری.شیما بررسی اثر آنتی‌اکسیدان‌های استخراج شده از چای سبز روی ویژگی‌های فیزیکی کاغذ بسته‌بندی چای کیسه‌ای سیاه و ماندگاری محصول [ دوره10, شماره 1 - زمستان سال 1391]
  • نیاخلیلی.نازنین ثبت و شناسایی ژن های توکسیک S.aureus جدا شده از ماهی تیلاپیا با تکنیک Multi plex PCR [ دوره20, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • نیازمند.علیرضا ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماکارونی غنی‌ شده با زائدات زعفران [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • نیاکوثری.مهرداد اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت و بررسی عملکرد آن بعنوان یک جایگزین چربی [ دوره8, شماره 2 - بهار سال 1390]
  • نیک ذات.الناز بررسی تاثیر فرایند حرارتی بر برخی ویژگی‌های کیفی ذرت طی دوره نگهداری انجمادی [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]
  • نیک زاد.نسیم بررسی ارزش تغذیه ‏ای برش‏های سیب‏ زمینی و پیاز سرخ شده در روغن‏های کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن [ دوره19, شماره 1 - زمستان سال 1400]
  • نیکخواه.مهسا تاثیر میکرولیپوزوم‌های حاوی ترکیبات فنلی و توکوفرولی روغن مغز بنه (Pistacia atlantica ) بر پایداری کره [ دوره18, شماره 4 - پاییز سال 1400]
  • نیکدل.علی بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی کیک شیفون رژیمی با استفاده از آرد کتان، شیره توت و پودر سنجد [ دوره20, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • نیکوپور.هوشنگ تشخیص باسیلوس کواگولانس در محصولات پروبیوتیک به روش مولکولی PCR [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]
  • نیکوپور.هوشنگ بررسی تولید آراشیدونیک اسید توسط alpinaMortierella در تخمیر حالت جامد با استفاده از تفاله خرما [ دوره11, شماره 3 - تابستان سال 1393]