خاکسار.رامین
اثر نانو ذرات اکسید روی بر رشد باکتری های باسیلوس سوبتیلیس و اشرشیاکلی H7O157
[
دوره11,
شماره
3
- تابستانسال
1393]
خسروی دارانی.کیانوش
بررسی تولید آراشیدونیک اسید توسط alpinaMortierella در تخمیر حالت جامد با استفاده از تفاله خرما
[
دوره11,
شماره
3
- تابستانسال
1393]
خسروی ومکانی.زهرا
تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتریهای پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت
[
دوره11,
شماره
2
- بهارسال
1393]
خمیری.مرتضی
بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگیهای ارگانولپتیکی مغز پسته
[
دوره11,
شماره
1
- زمستانسال
1392]