خ

  • خاکسار.رامین اثر نانو ذرات اکسید روی بر رشد باکتری های باسیلوس سوبتیلیس و اشرشیاکلی H7O157 [ دوره11, شماره 3 - تابستان سال 1393]
  • خسروی دارانی.کیانوش بررسی تولید آراشیدونیک اسید توسط alpinaMortierella در تخمیر حالت جامد با استفاده از تفاله خرما [ دوره11, شماره 3 - تابستان سال 1393]
  • خسروی ومکانی.زهرا تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتری‌های پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت [ دوره11, شماره 2 - بهار سال 1393]
  • خمیری.مرتضی بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی‌های ارگانولپتیکی مغز پسته [ دوره11, شماره 1 - زمستان سال 1392]