ه

  • هاشمی تولون.سید حمید بررسی تاثیر رشد باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در سطوح ویتامین ب2 و ب3 موجود در ماست به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا طی دوره یخچال‌گذاری [ دوره11, شماره 1 - زمستان سال 1392]
  • هنرور.مسعود بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری [ دوره11, شماره 4 - پاییز سال 1393]
  • هنرور.مسعود بررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [ دوره11, شماره 2 - بهار سال 1393]