خ

  • خاجوی.هلیا تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) بر ویژگی های حسی و پایداری اکسیداتیو سس مایونز [ دوره18, شماره 1 - زمستان سال 1399]
  • خاکی آرانی.سمانه بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ‌شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [ دوره18, شماره 3 - تابستان سال 1400]
  • خورشیدپور.بیژن اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سین‌بیوتیک [ دوره18, شماره 1 - زمستان سال 1399]
  • خوشخو.ژاله تاثیر میکرولیپوزوم‌های حاوی ترکیبات فنلی و توکوفرولی روغن مغز بنه (Pistacia atlantica ) بر پایداری کره [ دوره18, شماره 4 - پاییز سال 1400]
  • خیام باشی.بابک بهینه سازی شرایط استخراج آنزیمی پروتئین و شناسایی پروتئین های ریزجلبک سندسموس آبلیکوس [ دوره18, شماره 2 - بهار سال 1400]