باخدا.حسین
امکان سنجی تهیه پنیر خامه ای فراسودمند با استفاده از اسیدآلژنیک و بررسی برخی از ويژگیهای شیمیایی ، میکروبی و حسی آن
[
دوره21,
شماره
4
- پاییزسال
1403]
برنده.شمیم
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمایی، رئولوژیکی، حسی و زنده مانی باکتریها در دسر شیری فراسودمند حاوی ژل آلئوورا
[
دوره21,
شماره
2
- بهارسال
1403]
بیاتی کلیمانی.آرمان
تأثیر پوشش کیتوزان همراه با اسانس باریجه (Ferula gummosa Boiss) بر خواص کیفی سینه مرغ
[
دوره21,
شماره
1
- زمستانسال
1402]