ب

  • باخدا.حسین امکان سنجی تهیه پنیر خامه ای فراسودمند با استفاده از اسیدآلژنیک و بررسی برخی از ويژگیهای شیمیایی ، میکروبی و حسی آن [ دوره21, شماره 4 - پاییز سال 1403]
  • برنده.شمیم بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمایی، رئولوژیکی، حسی و زنده مانی باکتری‌ها در دسر شیری فراسودمند حاوی ژل آلئوورا [ دوره21, شماره 2 - بهار سال 1403]
  • بیاتی کلیمانی.آرمان تأثیر پوشش کیتوزان همراه با اسانس باریجه (Ferula gummosa Boiss) بر خواص کیفی سینه مرغ [ دوره21, شماره 1 - زمستان سال 1402]