ع

  • عباسیان راد.امیرحسام تاثیر استفاده از برگ گیاه بامبو و اسانس پونه کوهی بر کاهش میزان اکریل آمید و ویژگیهای کیفی نان سوخاری [ دوره18, شماره 2 - بهار سال 1400]
  • عزیزبیگی.کمال تاثیر تمرین هوازی و مکمل اکتاپامین بر عوامل آنتی اکسیدانی و آدیپونکتین متعاقب رژیم غذایی با روغن های حرارت دیده عمیق در رت های سالم [ دوره18, شماره 2 - بهار سال 1400]
  • عزیزی.پریا بررسی اثر افزودن اینولین و میکرو‌کریستالین سلولز در میزان جذب روغن، بافت و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پری‌بیوتیک [ دوره18, شماره 1 - زمستان سال 1399]
  • عقیلی.سیده اعظم اندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت [ دوره18, شماره 2 - بهار سال 1400]
  • علائی روزبهانی.زهرا تاثیر تیمار فراصوت برروی رنگ، محتوی فنلی، فلاونوئیدها و پروفایل قند آب لیمو ترش جهرمی [ دوره18, شماره 1 - زمستان سال 1399]
  • عیوض زاده.اورنگ اثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین موجود در بلغور ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata) [ دوره18, شماره 3 - تابستان سال 1400]
  • عیوقی پور تفتی.سمیه مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آسکوربات سدیم، استات سدیم و سیترات سدیم بر ماندگاری گوشت گوساله چرخ شده [ دوره18, شماره 3 - تابستان سال 1400]