رجایی.پیمان
مطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا ( Hyssoupus officinalis L. ) و رازک ( Humulus lupulus L. ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ
[
دوره16,
شماره
3
- تابستانسال
1398]
رحمتی.محمد هاشم
بهینهسازی خواص کیوی پرتودهیشده به روش سطح پاسخ و پیشبینی با شبکه عصبی و رگرسیون
[
دوره16,
شماره
1
- زمستانسال
1397]
رحیمی طبالوندانی.سمیه
بررسی اثرات عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگیهای کیفی چیپس سیبزمینی طی نگهداری
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
رستم آبادی.منیر
بررسی تأثیر جایگزینهای چربی صمغ زدو و بادام بر رفتار جریانی و ویژگیهای حسی دسر لبنی وانیلی کم چرب
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
رفتنی امیری.زینب
بررسی خصوصیات آنتیاکسیدانی اسانس پوست پرتقال (Citrus Sinesis) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط نگهداری
[
دوره16,
شماره
3
- تابستانسال
1398]
رنجبر ندامانی.آزاده
کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن
[
دوره16,
شماره
3
- تابستانسال
1398]