ر

  • رجایی.پیمان مطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا ( Hyssoupus officinalis L. ) و رازک ( Humulus lupulus L. ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]
  • رحمتی.محمد هاشم بهینه‌سازی خواص کیوی پرتودهی‌شده به روش سطح پاسخ و پیش‌بینی با شبکه عصبی و رگرسیون [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]
  • رحیمی طبالوندانی.سمیه بررسی اثرات عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی‌های کیفی چیپس سیب‌زمینی طی نگهداری [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • رستم آبادی.منیر بررسی تأثیر جایگزین‌های چربی صمغ زدو و بادام بر رفتار جریانی و ویژگی‌های حسی دسر لبنی وانیلی کم چرب [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • رفتنی امیری.زینب بررسی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی اسانس پوست پرتقال (Citrus Sinesis) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط نگهداری [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]
  • رنجبر ندامانی.آزاده کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]