ص

  • صادقی ماهونک.علیرضا کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]
  • صالحی فر.مانیا بررسی اثر استفاده از صمغ‌های دانه شاهی و پکتین بر ویژگی‌های کیفی و ارگانولپتیکی ماکارونی فاقد گلوتن [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]
  • صراف.امیرحسین بررسی اثر استفاده از صمغ‌های دانه شاهی و پکتین بر ویژگی‌های کیفی و ارگانولپتیکی ماکارونی فاقد گلوتن [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]