م

  • مجیدی.نوشین ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • محجوب.راحله بررسی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس دارچین و میخک بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]
  • محمدحسینی.زینب بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست خرمای (شیره) سین‌بیوتیک [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • محمدی گل تپه.ابراهیم تاثیر همزیستی توأم قارچ میکوریزا آربوسکولار و باکتری ریزوبیوم بر میزان گلیکوزیدهای استویول در گیاه دارویی استویا [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • محمدی منش.حسین اثر پرتو فرابنفش و تنگستن بر میزان آفلاتوکسین B1 در آرد برنج [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • محمدی.فریبا اثر اسانس گلپر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی سینه مرغ جوجه‌کبابی طی نگهداری در یخچال [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • محمودی اردبیلی.فرانک استفاده از هسته انگور (Vitis vinifera) نانو کپسوله به‌منظور بهبود شاخص‌های شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]
  • مرادی.یزدان بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • مرتضوی.محمد صدیق بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • مستولی زاده.سید محمد بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • مسگران کریمی.پرستو بررسی امکان اندازه‌گیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوه‌ای به روش DFT [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • مطلبی.عباسعلی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]
  • مظفری.حمید تاثیر همزیستی توأم قارچ میکوریزا آربوسکولار و باکتری ریزوبیوم بر میزان گلیکوزیدهای استویول در گیاه دارویی استویا [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • مکوندی.مهسا تشخیص مولکولی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین مولد انتروتوکسین A در شیرینی‌های خامه‌ای در شهرستان کرج در سال1395 [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]