مجیدی.نوشین
ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
محجوب.راحله
بررسی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس دارچین و میخک بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال
[
دوره16,
شماره
3
- تابستانسال
1398]
محمدحسینی.زینب
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست خرمای (شیره) سینبیوتیک
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
محمدی گل تپه.ابراهیم
تاثیر همزیستی توأم قارچ میکوریزا آربوسکولار و باکتری ریزوبیوم بر میزان گلیکوزیدهای استویول در گیاه دارویی استویا
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
محمدی منش.حسین
اثر پرتو فرابنفش و تنگستن بر میزان آفلاتوکسین B1 در آرد برنج
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
محمدی.فریبا
اثر اسانس گلپر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی سینه مرغ جوجهکبابی طی نگهداری در یخچال
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
محمودی اردبیلی.فرانک
استفاده از هسته انگور (Vitis vinifera) نانو کپسوله بهمنظور بهبود شاخصهای شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیله قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره16,
شماره
1
- زمستانسال
1397]
مرادی.یزدان
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
مرتضوی.محمد صدیق
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
مستولی زاده.سید محمد
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
مسگران کریمی.پرستو
بررسی امکان اندازهگیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوهای به روش DFT
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
مطلبی.عباسعلی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
[
دوره16,
شماره
2
- بهارسال
1398]
مظفری.حمید
تاثیر همزیستی توأم قارچ میکوریزا آربوسکولار و باکتری ریزوبیوم بر میزان گلیکوزیدهای استویول در گیاه دارویی استویا
[
دوره16,
شماره
4
- پاییزسال
1398]
مکوندی.مهسا
تشخیص مولکولی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین مولد انتروتوکسین A در شیرینیهای خامهای در شهرستان کرج در سال1395
[
دوره16,
شماره
3
- تابستانسال
1398]