مال الهی.برهان
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره جلبکهای پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) جمعآوری شده از سواحل بندر بوشهر بر باکتری های ویبریو کلرا و اشیریشیا کلی جدا شده از آب
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
مباشری زاده.سینا
بررسی فراوانی سویههای استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتیبیوتیکی آنها در اصفهان در سال 95-1394
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
مبصری.پریسا
بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
مبین.هایده
شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
مجدر لنگرودی.علی
مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
مجلسی.مهران
بررسی باکتری شناسی ورم پستان گاو در گاوداریهای شهر اصفهان و تأثیر عصارههای برهموم و گردهگل کندوی زنبورعسل بر روی باکتریهای جدا شده
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
محبی.عبدالناصر
مطالعه اثر عصارههای آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
محتشمی.مهناز
بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
محسنی سی سخت.پروین
مطالعه اثر عصارههای آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
محسنی.مهران
کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانههای لبنی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
محمدزاده فریزهندی.زهرا
بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر، سبوس جودوسر، آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
محمدزاده میلانی.جعفر
بررسی امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
محمدزاده.هدی
خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
محمدی دیدارگاهی.ریحانه
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
محمدی.خسرو
تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
محمدی.فاطمه
بررسی اثر پلاسمای سرد ضد سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در گلاب
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]
محمدی.فروغ
فراوانی توکسین سندرم شوک توکسیک-1 در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس بدست آمده از شیر دام های مبتلا به ورم پستان در ایران: مطالعه مروری نظام مند و فراتحلیل
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
محمدی.فروغ
تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های اشرشیاکلی جدا شده از طیور درگیر به بیماری کلی باسیلوز در نمونه های جدا شده از مرغداری های اطراف کرمانشاه
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
محمدی.وحید
اثر مکمل جیره های برگ زیتون و پونه ی کوهی بر عملکرد، اکسیداسیون و فلور میکروبی گوشت سینه ی جوجه های گوشتی
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
محمودی.آزاده
مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
محمودی.رزاق
ردیابی ژن های حدت و انتروتوکسین در سویه های سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از نمونه های گوشت و تخم مرغ با روش Multiplex PCR
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
محمودی.معصومه
مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
مختاری.علیرضا
بررسی میزان تأثیر نانو اسانسهای گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونههای آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
مخیری.کتایون
تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعتکنندگی و باکتریکشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
مرادی سرمیدانی.مهدی
شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
مرادی.بیژن
شناسایی ایزولههای انتروکوکوس و پدیوکوکوس پروبیوتیک جدا شده از دو فراورده غذایی سنتی تخمیری شیری - غلاته ایرانی (کشک زرد و ترخینه)
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
مرادی.معصومه
ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
مرادی.مهران
خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
مرتضوی.سید علی
مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سینبیوتیک و دستگاه گوارش مصرفکنندگان
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
مرحمتی زاده.محمد حسین
استفاده از روش ERIC-PCR جهت دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر جدا شده از شیر خام
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
مرحمتی زاده.محمدحسین
شیوع و ژنوتایپینگ سویههای هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از نمونههای شیر خام
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]
مزروعی آرانی.نوید
ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی اثر پلاسمای سرد ضد سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در گلاب
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]
مزروعی آرانی.نوید
مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
مزروعی آرانی.نوید
ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
مستقیم.تکتم
اثر استفاده از پوشش بستهبندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
مشاطیان.فرامرز
تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونههای شیر خام تولیدی استان قزوین به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
مشاک.زهره
ارائه مدل ریاضی پیشگو برای ارزیابی اثر زیره سبز و دمای نگهداری بر رشد باکتری باسیلوس سرئوس در محیط براث BHI
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
مشاک.زهره
بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی
[
دوره3,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
مشاک.زهره
ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلمهای تهیه شده از کیتوزان حاوی اسانس اسطوخدوس بر روی برخی از باکتری های غذازاد
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
مشاک.زهره
بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
مشاک.زهره
فیلم نانوکامپوزیت هیدروکسی پروپیل متیل سلولز/کیتوزان/آنتوسیانین پوست بادمجان/نانوذرات اکسیدروی سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره کلاهک بادمجان برای افزایش ماندگاری فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilusfrisii kutum)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1403]
مشتاقی.حمدالله
تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
مشتاقی.حمدالله
مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
مشتاقی.حمدالله
اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
مشتاقی.حمدالله
بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
مشتاقی.حمداله
الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای سنتی
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
مشتاقی.حمداله
فراوانی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینیهای خامهای.
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
مشتاقی.حمداله
تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
مشتاقی.حمداله
مطالعه ی اثر نانولیپوزوم اسانس بیدمشک بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم لاکتیس در بستنی پروبیوتیک
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
مطلبی.عباسعلی
بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونههای شیر مخزن دامداریهای استان تهران
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
مطلبی.عباسعلی
مطالعه شیوع، مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتور های حدت در ایزوله های پسودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گوشت خام
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
مظهری دهکردی.مریم
الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای سنتی
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
معتمدی.حسین
بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
معتمدی.حسین
بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
معتمدی.حسین
جداسازی باکتریوفاژ اختصاصی باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris عامل فساد آب میوه از خاک
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
معتمدی.حسین
گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
معتمدی.حسین
گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
معطر.فریبرز
مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
معطر.فریبرز
مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر باکتری های غذازاد در محیط مدل
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
معطر.فریبرز
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) روی باکتری های غذازاد
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
معظمی.علی
مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سینبیوتیک و دستگاه گوارش مصرفکنندگان
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
معینی.سودابه
بررسی امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
مقدس کیا.احسان
مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
مقدم.محمد
تاثیر عصارههای گیاهی و بستهبندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتیاکسیدانی ریحان
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
مقدم.محمد
بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتریهای عامل پوسیدگی سبزیجات
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
مقدم.مژگان
بررسی خصوصیات عملکردی ترکیبات فنولیک استخراج شده از عصاره هسته خرما در مقایسه با عصاره چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
مقصودلو.یحیی
شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
مکتبی.سیاوش
بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
ملجئی.محمد باقر
شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
ملک پور.فاطمه
مطالعه اثرات ضد میکروبی قطران دود پزشکی کلپوره (L Teucrium polium) بر میکروارگانیسمهای غذازاد در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
ملک زاده.جمال
تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
ملکوتی.آرزو
بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
ممتاز.حسن
ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
ممتاز.حسن
ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
ممتاز.حسن
بررسی شیوع و خصوصیات مولکولی گونههای سالمونلا جدا شده از شیر، گوشت و فرآوردههای شیر در گاومیش
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
ممتاز.حسن
مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایههای انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
ممتاز.حسن
ردیابی و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های لیستریا مونوسایتوژنژ جدا شده از کشک و پنیر
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
ممتاز.حسن
فراوانی ژنهای اتصال در ایزولههای استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از فراوردههای لبنی در شهرستان شهرکرد
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]
ممتاز.حسن
تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه های انتروباکتر کلوآکه از گوشت گوسفند و مرغ در شهرستان شهرکرد در سال 1400
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
ممتاز.حسن
میزان آلودگی و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایه های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از ماهی و میگو صید شده از خلیج فارس
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
ممتاز.حسن
دستهبندی ژنتیکی ایزولههای اشریشیاکلی O157:H7جدا شده از گوشت خام دام و طیور با روش RAPD-PCR
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
ممتاز.حسن
استفاده از روش ERIC-PCR جهت دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر جدا شده از شیر خام
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
ممتاز.حسن
بررسی اثر حفاظتی عصاره گیاه بادرشبی (Dracocephalum moldavica L) بر القاي آپوپتوز و پرولیفراسیون انگل ليشمانيا ماژور در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
ممتاز.حسن
به کارگیری سه روش ERIC-PCR, RAPD-PCR, Rep-PCR در دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر ژژونی وکمپیلوباکترکولی جدا شده از گوشت خام مرغ
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1403]
ممتاز.حسن
مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
ممتاز.حسن
تایپینگ ایزولههای اسینتوباکتربومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادفیابی چندجایگاهی (MLST)
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
ممتاز.حسن
بررسی الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک
[
دوره3,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
ممتاز.حسن
شناسایی سویههای استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس مقاوم به متیسیلین (MRSE)، مرتبط با شیوع مسمومیت غذایی در نمونههای بالینی
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
ممتاز.حسن
تعیین تیپهای کاست کروموزومی ژن mec در ایزولههایاستافیلوکوکوساورئوس جدا شده از شیر و فراوردههای شیری
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
منجزب مرو دشتی.لیلا
تولید زیست پلیمر کردلان توسط Agrobacterium radiobacter در محیط کشت حاوی ضایعات انگور
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
منصوری.نرجس
تاثیر عصارههای گیاهی و بستهبندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتیاکسیدانی ریحان
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
موالی زاده.احمد
بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقهی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
موثق.محمدحسین
بررسی اثر عصاره هیدروالکلی مرزه سهندیکا و تریسدیم فسفات بر تشکیل بیوفیلم در باکتری سالمونلا تایفیموریوم جدا شده از طیور
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
موحد.سارا
تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
موحد.سارا
بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
موسوی فرد.صادق
مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
موسوی فرد.صادق
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) روی باکتری های غذازاد
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
موسوی نسب.مرضیه
تولید زیست پلیمر کردلان توسط Agrobacterium radiobacter در محیط کشت حاوی ضایعات انگور
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
موسوی.رضا
مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویههای اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
موسوی.سولماز
ژنوتایپینگ سوشهای هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از شیر خام و فرآوردههای لبنی
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
موسوی.سیده صدیقه
مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
موسوی.غلامعباس
بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
موسوی.مرجان السادات
بررسی توانایی رشد لاکتو باسیلوس پلانتاروم بر روی محیط کشت کنجاله کنجد
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]
مولوی.مهران
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوساورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
مومنی شهرکی.منوچهر
بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه سنتی و صنعتی شهرستان شهرکرد به باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
مومنی شهرکی.منوچهر
مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
مومنی شهرکی.منوچهر
بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
مومنی شهرکی.منوچهر
شیوع، الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی و فراوانی ژنهای کد کننده انتروتوکسین در ایزولههای MRSA جدا شده از برخی غذاهای آماده مصرف
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
مومنی شهرکی.منوچهر
مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
مومنی.حسین
مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیرهای پلی مراز
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
مومنی.حسین
انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
مومنی.منوچهر
ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
مویدی.علی
شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
مهاجرانی.حمید رضا
جداسازی و شناسایی باکتریهای مشابه با باکتری بیفیدوباکتریوم از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
مهاجری.پرویز
تایپینگ ایزولههای اسینتوباکتربومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادفیابی چندجایگاهی (MLST)
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
مهدوی.سامان
مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتریاشریشیا کلیO157:H7
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
مهدوی.سامان
بررسی فراوانی ژن های کمپلکس NHE در باکتری های باسیلوس سرئوس جدا شده از شیر گاوان شهر تبریز
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
مهدوی.مریم
مطالعه اثر باکتری ﭘروبیوتیک لاکتوباسیلوس ﭘلانتاروم بر استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده اسلایم
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
مهدی زاده.تورج
ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره گیاه پنجهبرگ راست (Potentilla recta)
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
مهدیان.الهام
بررسی ویژگیهای ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
مهدیان.راضیه
بررسی فراوانی فاکتورهای ویرولانس در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از همبرگر
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
مهرابادیان.گلسا
تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
مهرابیان.صدیقه
بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
مهربان سنگ آتش.معصومه
بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسمهای بیماریزا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
مهربان سنگ آتش.معصومه
بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
مهربان سنگ آتش.معصومه
مطالعه اثرات ضدقارچی اسانس گل بی مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
مهربان سنگ آتش.معصومه
مطالعه اثرات ضد قارچی اسانس گل بیمرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
مهربان.اعظم
بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
مهربان.اعظم
بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسمهای بیماریزا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
مهستی شتربانی.پیمان
بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
مهندسی.نوشین
کلون سازی و بیان ژن رمزکننده آنزیم لاکاز قارچ Trametes در میزبان مخمری و تعیین خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
میرزاعلیزاده.عادل
کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانههای لبنی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
میرزایی.حمید
تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
میرزایی.حمید
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا
[
دوره3,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
میرزایی.حمید
جداسازی و بررسی برخی از ویژگیهای پروبیوتیکی آنتروکوکها در شیر گاو جرسی و فرآورده-های تخمیری آن در قم
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
میرزایی.حمید
مطالعه برخی از خواص تکنولوژیکی جدایههای انتروکوکوس در پنیر موتال ایرانی
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]
میرزایی.محسن
بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
میرزائی تاش.امید
بررسی لاکتوباسیل های جدا سازی شده از پنیر سنتی مراغه و بررسی قدرت تولید اسید توسط آنها در زمان و دماهای مختلف
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
میرزائی.حمید
مطالعه میزان شیوع و ژنهای حدت E.coli O157: H7 در پنیرهای سنتی و شیرهای خام عرضه شده در شهرستان مرند
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
میرزائی.نسرین
بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
میرلوحی.مریم
شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]