م

  • مال الهی.برهان بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره جلبک‌های پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) جمع‌آوری شده از سواحل بندر بوشهر بر باکتری های ویبریو کلرا و اشیریشیا کلی جدا شده از آب [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • مباشری زاده.سینا بررسی فراوانی سویه‌های استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی آن‌ها در اصفهان در سال 95-1394 [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • مبصری.پریسا بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • مبین.هایده شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • مجدر لنگرودی.علی مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • مجلسی.مهران بررسی باکتری شناسی ورم پستان گاو در گاوداری‌های شهر اصفهان و تأثیر عصاره‌های بره‌موم و گرده‌گل کندوی زنبور‌عسل بر روی باکتری‌های جدا شده [ دوره4, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • محبی.عبدالناصر مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • محتشمی.مهناز بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • محسنی سی سخت.پروین مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • محسنی.مهران کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه‌های لبنی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • محمدزاده فریزهندی.زهرا بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر، سبوس جودوسر، آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • محمدزاده میلانی.جعفر بررسی ‌امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • محمدزاده.هدی خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • محمدی دیدارگاهی.ریحانه مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • محمدی.خسرو تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • محمدی.فاطمه بررسی اثر پلاسمای سرد ضد سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در گلاب [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • محمدی.فروغ تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های اشرشیاکلی جدا شده از طیور درگیر به بیماری کلی باسیلوز در نمونه های جدا شده از مرغداری های اطراف کرمانشاه [ دوره5, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • محمدی.فروغ فراوانی توکسین سندرم شوک توکسیک-1 در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس بدست آمده از شیر دام های مبتلا به ورم پستان در ایران: مطالعه مروری نظام مند و فراتحلیل [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • محمدی.وحید اثر مکمل جیره های برگ زیتون و پونه ی کوهی بر عملکرد، اکسیداسیون و فلور میکروبی گوشت سینه ی جوجه های گوشتی [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • محمودی.آزاده مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • محمودی.رزاق ردیابی ژن های حدت و انتروتوکسین در سویه های سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از نمونه های ‏گوشت و تخم مرغ با روش ‏Multiplex PCR [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • محمودی.معصومه مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری [ دوره4, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • مخیری.کتایون تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعت‌کنندگی و باکتری‌کشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی [ دوره4, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • مرادی سرمیدانی.مهدی شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان [ دوره5, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • مرادی.بیژن شناسایی ایزوله‌های انتروکوکوس و پدیوکوکوس پروبیوتیک جدا شده از دو فراورده غذایی سنتی تخمیری شیری - غلاته ایرانی (کشک زرد و ترخینه) [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • مرادی.معصومه ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399 [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • مرادی.مهران خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • مرتضوی.سید علی مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سین‌بیوتیک و دستگاه گوارش مصرف‌کنندگان [ دوره4, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • مرحمتی زاده.محمد حسین استفاده از روش ERIC-PCR جهت دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر جدا شده از شیر خام [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • مرحمتی زاده.محمدحسین شیوع و ژنوتایپینگ سویه‌های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از نمونه‌های شیر خام [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397 [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397 [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397 [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • مزروعی آرانی.نوید مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی اثر پلاسمای سرد ضد سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در گلاب [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • مزروعی آرانی.نوید ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391 [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • مزروعی آرانی.نوید ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391 [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • مستقیم.تکتم اثر استفاده از پوشش بسته‌بندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • مشاطیان.فرامرز تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونه‌های شیر خام تولیدی استان قزوین به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • مشاک.زهره ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلم‌های تهیه شده از کیتوزان حاوی اسانس اسطوخدوس بر روی برخی از باکتری های غذازاد [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • مشاک.زهره بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • مشاک.زهره ارائه مدل ریاضی پیشگو برای ارزیابی اثر زیره سبز و دمای نگه‌داری بر رشد باکتری باسیلوس سرئوس در محیط براث BHI [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • مشاک.زهره بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • مشتاقی.حمدالله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • مشتاقی.حمدالله مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری [ دوره4, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • مشتاقی.حمدالله اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • مشتاقی.حمدالله تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • مشتاقی.حمداله تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • مشتاقی.حمداله فراوانی و الگوی مقاومت آنتی‎بیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینی‎های خامه‎ای. [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • مشتاقی.حمداله الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای سنتی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • مطلبی.عباسعلی مطالعه شیوع، مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتور های حدت در ایزوله های پسودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گوشت خام [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • مطلبی.عباسعلی بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونه‌های شیر مخزن دامداری‌های استان تهران [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • مظهری دهکردی.مریم الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای سنتی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • معتمدی.حسین جداسازی باکتریوفاژ اختصاصی باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris عامل فساد آب میوه از خاک [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • معتمدی.حسین گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • معتمدی.حسین گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • معتمدی.حسین بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • معتمدی.حسین بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • معطر.فریبرز ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) روی باکتری های غذازاد [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • معطر.فریبرز مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر باکتری های غذازاد در محیط مدل [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • معطر.فریبرز مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • معظمی.علی مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سین‌بیوتیک و دستگاه گوارش مصرف‌کنندگان [ دوره4, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • معینی.سودابه بررسی ‌امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • مقدس کیا.احسان مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • مقدم.محمد تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • مقدم.محمد بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتری‌های عامل پوسیدگی سبزیجات [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • مقصودلو.یحیی شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • مکتبی.سیاوش بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • ملجئی.محمد باقر شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • ملک پور.فاطمه مطالعه اثرات ضد میکروبی قطران دود پزشکی کلپوره (L Teucrium polium) بر میکروارگانیسم‌های غذازاد در شرایط آزمایشگاهی [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • ملک زاده.جمال تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • ملکوتی.آرزو بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • ممتاز.حسن بررسی شیوع و خصوصیات مولکولی گونه‌های سالمونلا جدا شده از شیر، گوشت و فرآورده‌های شیر در گاومیش [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • ممتاز.حسن تعیین تیپ‌های کاست کروموزومی ژن mec در ایزوله‌هایاستافیلوکوکوس‌اورئوس جدا شده از شیر و فراورده‌های شیری [ دوره4, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • ممتاز.حسن مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • ممتاز.حسن ردیابی و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های لیستریا مونوسایتوژنژ جدا شده از کشک و پنیر [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • ممتاز.حسن ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • ممتاز.حسن فراوانی ژن‌های اتصال در ایزوله‌های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از فراورده‌های لبنی در شهرستان شهرکرد [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • ممتاز.حسن تایپینگ ایزوله‌های اسینتوباکتر‌بومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی (MLST) [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • ممتاز.حسن تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه های انتروباکتر کلوآکه از گوشت گوسفند و مرغ در شهرستان شهرکرد در سال 1400 [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • ممتاز.حسن دسته‌بندی ژنتیکی ایزوله‌های اشریشیاکلی O157:H7جدا شده از گوشت خام دام و طیور با روش RAPD-PCR [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • ممتاز.حسن ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • ممتاز.حسن شناسایی سویه‌های استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس مقاوم به متی‌سیلین (MRSE)، مرتبط با شیوع مسمومیت غذایی در نمونه‌های بالینی [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • ممتاز.حسن استفاده از روش ERIC-PCR جهت دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر جدا شده از شیر خام [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • ممتاز.حسن میزان آلودگی و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از ماهی و میگو صید شده از خلیج فارس [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • ممتاز.حسن مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایه‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397 [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • ممتاز.حسن بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • منجزب مرو دشتی.لیلا تولید زیست پلیمر کردلان توسط Agrobacterium radiobacter در محیط کشت حاوی ضایعات انگور [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • منصوری.نرجس تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • موالی زاده.احمد بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقه‌ی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • موثق.محمدحسین بررسی اثر عصاره هیدروالکلی مرزه سهندیکا و تری‌سدیم فسفات بر تشکیل بیوفیلم در باکتری سالمونلا تایفی‌موریوم جدا شده از طیور [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • موحد.سارا تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • موحد.سارا بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • موسوی فرد.صادق ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) روی باکتری های غذازاد [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • موسوی فرد.صادق مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • موسوی نسب.مرضیه تولید زیست پلیمر کردلان توسط Agrobacterium radiobacter در محیط کشت حاوی ضایعات انگور [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • موسوی.رضا مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398 [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • موسوی.سولماز ژنوتایپینگ سوش‌های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از شیر خام و فرآورده‌های لبنی [ دوره4, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • موسوی.سیده صدیقه مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • موسوی.غلامعباس بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • موسوی.مرجان السادات بررسی توانایی رشد لاکتو باسیلوس پلانتاروم بر روی محیط کشت کنجاله کنجد [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • مولوی.مهران بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • مومنی شهرکی.منوچهر بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه سنتی و صنعتی شهرستان شهرکرد به باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • مومنی شهرکی.منوچهر مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • مومنی شهرکی.منوچهر بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396 [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • مومنی شهرکی.منوچهر مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • مومنی شهرکی.منوچهر شیوع، الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی و فراوانی ژن‌های کد کننده انتروتوکسین در ایزوله‌های MRSA جدا شده از برخی غذاهای آماده مصرف [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • مومنی.حسین مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلی مراز [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • مومنی.حسین انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • مویدی.علی شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • مهاجرانی.حمید رضا جداسازی و شناسایی باکتری‌های مشابه با باکتری بیفیدوباکتریوم از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آن‌ها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • مهاجری.پرویز تایپینگ ایزوله‌های اسینتوباکتر‌بومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی (MLST) [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • مهدوی.سامان بررسی فراوانی ژن های کمپلکس NHE در باکتری های باسیلوس سرئوس جدا شده از شیر گاوان شهر تبریز [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • مهدوی.سامان مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتریاشریشیا کلیO157:H7 [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • مهدوی.مریم مطالعه اثر باکتری ﭘروبیوتیک لاکتوباسیلوس ﭘلانتاروم بر استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده اسلایم [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • مهدی زاده شاهی.محسن منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • مهدی زاده.تورج ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه پنجه‌برگ راست (Potentilla recta) [ دوره4, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • مهدیان.الهام بررسی ویژگی‌های ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • مهدیان.راضیه بررسی فراوانی فاکتورهای ویرولانس در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از همبرگر [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • مهرابادیان.گلسا تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • مهرابیان.صدیقه بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • مهربان سنگ آتش.معصومه بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • مهربان سنگ آتش.معصومه مطالعه اثرات ضدقارچی اسانس گل بی مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • مهربان سنگ آتش.معصومه بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • مهربان.اعظم بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • مهربان.اعظم بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • مهندسی.نوشین کلون سازی و بیان ژن رمزکننده آنزیم لاکاز قارچ Trametes در میزبان مخمری و تعیین خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم [ دوره4, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • میرزاعلیزاده.عادل کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه‌های لبنی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • میرزایی.حمید تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • میرزایی.حمید بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • میرزایی.حمید جداسازی و بررسی برخی از ویژگی‌های پروبیوتیکی آنتروکوک‌ها در شیر گاو جرسی و فرآورده-های تخمیری آن در قم [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • میرزایی.حمید مطالعه برخی از خواص تکنولوژیکی جدایه‌های انتروکوکوس در پنیر موتال ایرانی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • میرزایی.محسن بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • میرزائی تاش.امید بررسی لاکتوباسیل های جدا سازی شده از پنیر سنتی مراغه و بررسی قدرت تولید اسید توسط آنها در زمان و دماهای مختلف [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • میرزائی.حمید مطالعه میزان شیوع و ژن‌های حدت E.coli O157: H7 در پنیر‌های سنتی و شیرهای خام عرضه شده در شهرستان مرند [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • میرزائی.نسرین بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • میرلوحی.مریم شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • میری.صفورا بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • میری.صفورا بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398 [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]