ا

  • ابراهیم زاده موسوی.زینب السادات بررسی توانایی رشد لاکتو باسیلوس پلانتاروم بر روی محیط کشت کنجاله کنجد [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • ابراهیمی.مریم ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1 [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • ابراهیمی.مریم رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایه‌های لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو [ دوره4, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • ابراهیمی.مریم شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد قارچیEnterococcus faecium جدا شده از عسل طبیعی [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • ابراهیمی.مریم ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش‌های‌ سبوس گندم و سبوس برنج [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • ابراهیمی.مریم شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • ابراهیمی.ناهید تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر [ دوره5, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • ابوالحسن زاده.امین بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته [ دوره4, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • ابوتراب.مهنوش فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتری‌های دهانی و روده ای [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • احرامپوش.محمدحسن بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • احسان بخش.معصومه ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش‌های‌ سبوس گندم و سبوس برنج [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • احسانی.علی مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • احسانی.علی اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • احسانی.علی اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • احمدپور.مینا بررسی اثر عصاره هیدروالکلی مرزه سهندیکا و تری‌سدیم فسفات بر تشکیل بیوفیلم در باکتری سالمونلا تایفی‌موریوم جدا شده از طیور [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • احمدی پور.الهام خاصیت ضد کپکی پوشش آلژینات حاوی اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) روی نان [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • احمدی دستگردی.آسیه تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی دسر لبنی شکلاتی کم کالری [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • احمدی دستگردی.آسیه ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • احمدی دستگردی.آسیه اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • احمدی زاده.چنگیز بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونه‌های غذایی و انسانی به روش RFLP [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • احمدی زاده.چنگیز بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون‌های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره نسترن وحشی (Rosa canina L.) علیه برخی باکتری‌های پاتوژن غذازاد [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • احمدی.سارا مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • احمدی.سیده میثمه ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه‌های دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • احمدی.محمد مطالعه ژنوتیپی و فنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه‌های اسینتوباکتر بومانی جدا شده از کره و سرشیر سنتی در اصفهان [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • اختلاط.مریم مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • اخوان سیاسی پور فومنی.فرشته بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • ادیبی.پیمان مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سین‌بیوتیک و دستگاه گوارش مصرف‌کنندگان [ دوره4, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • ارباب سلیمانی.نازیلا مطالعه اثر باکتری ﭘروبیوتیک لاکتوباسیلوس ﭘلانتاروم بر استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده اسلایم [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • ارباب سلیمانی.نازیلا مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • اربابی.محسن بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398 [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • اربابی.محسن بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • ارجمندکرمانی.مهدخت کاهش فعالیت میکروبی خرمای مضافتی با بکارگیری پوشش‌های خوراکی و روغن‌های گیاهی [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • ارشاد لنگرودی.هادی مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • ازاد.حجت ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه پنجه‌برگ راست (Potentilla recta) [ دوره4, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • اژدری.عطااله ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینی‌های خشک عرضه شده در شهر بیرجند [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • اژدری.عطااله بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلی فرم، اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر پنیر های سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال94 [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • اسحاقی.محمد رضا غنی‌سازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرین‌بیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری [ دوره5, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • اسحاقی.محمد رضا اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • اسدپور اسلو.یوسف علی مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • اسدی.زهره بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • اسکندری.محمد هادی بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • اسکندری.مطهره بررسی تاثیر مهاری پروبیوتیک مهندسی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد سالمونلا انتریتیدیس [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • اسماعیل پور.مهرناز تعیین ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس ریشه شلغم شیرازی در شرایط آزمایشگاهی [ دوره4, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • اسماعیلی کوتمهر.محمود بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • اشرفیان.سارا تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • اصغری.مهشید ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانه‌گذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • اعتمادی.علیرضا بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397 [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • اعلمی.مهران ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد‌قارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • اغبادرانی.زینب بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • افرازه.مجتبی اثر پری‌بیوتیکی و ویژگی‌های فراسودمند فیبر رژیمی استخراج شده از هسته کنار [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • افشار.نسیم جداسازی و شناسایی باکتری‌های مشابه با باکتری بیفیدوباکتریوم از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آن‌ها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • اکبری ادرگانی.بهروز کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • اکبری.سعید بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • اکبریان موغاری.علی اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده‌مانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • الهامی راد.امیر حسین اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • الهی.سمیه ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399 [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • امیدی.بیگم بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری باسیلوس سرئوس در شیرخشک نوزاد و موادغذایی حاوی شیرخشک [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • امیری سامانی.سارا افزایش زنده‌مانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • امیری.آسیه بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • امیری.صابر تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه‏ سیب و زنجبیل [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • امین الرعایا.کیوان مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • امین زارع.مجید اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • امین زارع.مجید اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • امینی فرد.نرگس تعیین تیپ‌های کاست کروموزومی ژن mec در ایزوله‌هایاستافیلوکوکوس‌اورئوس جدا شده از شیر و فراورده‌های شیری [ دوره4, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • امینی.فاطمه اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • امینی.کیومرث جداسازی و شناسایی باکتری‌های مشابه با باکتری بیفیدوباکتریوم از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آن‌ها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • امینی.کیومرث بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • امینیان.الهام تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت-های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • انتشاری نجف آبادی.مریم بهینه سازی محیط کشت برای تولید اگزوپلی ساکارید توسط سویه های بومی لاکتوباسیلوس فرمنتوم، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و سویه تجاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • انصاری.مهسا انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • انصاری.مهسا مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • انصاری.مهسا مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • انصاری.مهسا ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • انصاری.مهسا بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • انوار.سید امیر علی اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • انوار.سید امیر علی کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • انوار.سید امیر علی مطالعه شیوع، مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتور های حدت در ایزوله های پسودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گوشت خام [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • انوار.سید امیر علی مروری بر کاربرد سیانوباکتری ها در افزایش اثرات پروبیوتیک و پری بیوتیک مواد غذایی [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • انوار.سید امیرعلی شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • اهری.حامد شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • اهری.حامد تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه [ دوره4, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • ایران نژاد.امین بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • ایوبی نژاد.لیلی مطالعه اثر ضد باکتریایی و سینرژیستی عصاره گیاه انگشتانه (Digitalis nervusa) و آنتی بیوتیک Ciprofloxacin بر استافیلوککوس اورئوس [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]