غ

  • غلامی آهنگران.مجید بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • غلامی آهنگران.مجید مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک [ دوره5, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • غلامی آهنگران.مجید مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • غلامی آهنگران.مجید ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • غلامی آهنگران.مجید مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی [ دوره4, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • غندالی.هانیه بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • غیبی حیلت.سید محمد مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]