خاکی پور.نازنین
ارزیابی اثر اسانس علف لیمو (Cymbopogon citratus) بر میکروارگانیسمهای آلوده کننده غذا
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
خالدی.فرود
بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نیجر
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
خانزادی.سعید
بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
خانی.محمد رضا
بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
خانی.محمدرضا
بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
خانی.محمدرضا
اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله قزلآلا در طی نگهداری در یخچال
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
خدابخشی.یزدان
بررسی نشانههای تزریقات دارویی در گاوهای ذبح شده در کشتارگاه صنعتی ساری
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
خدابنده شهرکی.سمانه
بررسی تاثیر پلاسمای سرد فشار اتمسفری بر شاخصهای اکسایش و کیفیت میکروبی فلفل قرمز
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
خدادوست.مهرداد
ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
خداوردی پور.فاطمه
بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره و اسانس بادرنجبویه و اسطوخدوس با آنتی بیوتیک بر برخی باکتریهای مواد غذایی
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
خدایی جلال آبادی.زهرا
جداسازی و غربالگری باکتریهای تولیدکننده اگزوپلیساکارید از محصولات لبنی بومی استان کرمان و شناسایی مولکولی آنها
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
خدایی.محمد
جداسازی و غربالگری باکتریهای تولید کننده باکتریوسین از فراوردههای لبنی بومی کرمان و بررسی فعالیت ضدباکتریایی باکتریوسین تولیدی
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
خدنگ نیک فرجام.امیر
بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
خدیوی بروجنی.رضا
کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
خسروشاهی اصل.اصغر
تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
خسروشاهی اصل.اصغر
بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظتهای مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
خسروی.الهام
فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتریهای دهانی و روده ای
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
خلعت بری- لیماکی.سپیده
بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
خمیری.مرتضی
بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس
[
دوره3,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
خمیری.مرتضی
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و تنوع درون گونهای سویههای Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
خمیری.مرتضی
بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
خمیری.مرتضی
شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
خندقی.جلیل
مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره الکلی و اسانس زیرهسیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتریها و کپکها در پنیر لاکتیکی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
خندقی.جلیل
مطالعه برخی از خواص تکنولوژیکی جدایههای انتروکوکوس در پنیر موتال ایرانی
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]
خندقی.جلیل
ارزیابی خواص پروبیوتیکی گونههای انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم جداشده از پنیر پوستی استان گیلان در سال 1399
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
خوری.عصمت
تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
خوری.عصمت
تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
خوری.مرضیه
تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
خوش خلق.محمدرضا
مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های موادغذایی جمع آوری شده ازمنطقه شرق گیلان
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]