خ

  • خالدی.فرود بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نیجر [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • خانزادی.سعید بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • خانی.محمد رضا بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • خانی.محمدرضا بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته [ دوره4, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • خانی.محمدرضا اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله قزل‌آلا در طی نگهداری در یخچال [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • خدابخشی.یزدان بررسی نشانه‌های تزریقات دارویی در گاوهای ذبح شده در کشتارگاه صنعتی ساری [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • خدابنده شهرکی.سمانه بررسی تاثیر پلاسمای سرد فشار اتمسفری بر شاخص‌های اکسایش و کیفیت میکروبی فلفل قرمز [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • خدادوست.مهرداد ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399 [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • خداوردی پور.فاطمه بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره و اسانس بادرنجبویه و اسطوخدوس با آنتی بیوتیک بر برخی باکتری‌های مواد غذایی [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • خدایی جلال آبادی.زهرا جداسازی و غربال‌گری باکتری‌های تولید‌کننده اگزوپلی‌ساکارید از محصولات لبنی بومی استان کرمان و شناسایی مولکولی آنها [ دوره5, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • خدایی.محمد جداسازی و غربال‌گری باکتری‌‌های تولید کننده باکتریوسین از فراورده‌های لبنی بومی کرمان و بررسی فعالیت ضدباکتریایی باکتریوسین تولیدی [ دوره4, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • خدنگ نیک فرجام.امیر بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن [ دوره5, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • خدیوی بروجنی.رضا کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • خسروشاهی اصل.اصغر بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • خسروشاهی اصل.اصغر تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • خسروی.الهام فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتری‌های دهانی و روده ای [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • خلعت بری- لیماکی.سپیده بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • خمیری.مرتضی ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تنوع درون گونه‌ای سویه‌های Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • خمیری.مرتضی بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو [ دوره4, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • خمیری.مرتضی بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • خمیری.مرتضی شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • خندقی.جلیل مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • خندقی.جلیل مطالعه برخی از خواص تکنولوژیکی جدایه‌های انتروکوکوس در پنیر موتال ایرانی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • خندقی.جلیل ارزیابی خواص پروبیوتیکی گونه‌های انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم جدا‌شده از پنیر پوستی استان گیلان در سال 1399 [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • خوری.عصمت تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه [ دوره4, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • خوری.عصمت تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • خوری.مرضیه تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه [ دوره4, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • خوش خلق.محمدرضا مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های موادغذایی جمع آوری شده ازمنطقه شرق گیلان [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • خوشخو.ژاله تاثیر روغن فرار زیره سیاه، املاح صفراوی و نمک بر پایداری باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (ATCC4356) [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • خیرخواه فقرا.سحر تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • خیری.فرشید مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه [ دوره4, شماره 2 - تابستان سال 1396]