ک

  • کاراژیان.رضا معرفی مخلوطی بهینه از عصاره‌های مرزنجوش، فوفل و دارفلفل با بالاترین میزان فعالیت علیه بیان ژن انتروتوکسین های A و B استافیلوکوکوس اورئوس [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • کاشانی نژاد.مهدی ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش‌های‌ سبوس گندم و سبوس برنج [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • کاظمی باباحیدری.علی مطالعه اثرات ضد میکروبی قطران دود پزشکی کلپوره (L Teucrium polium) بر میکروارگانیسم‌های غذازاد در شرایط آزمایشگاهی [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • کاظمی.فاطمه تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • کالستیانس.آرتور بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت [ دوره5, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • کبیری.حمیدرضا مقایسه واکنش زنجیره‌ای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • کریم زداه صادق.سیما مطالعه آلودگی باکتری‌های کلی فرم یخ های تولیدی کارخانجات شهرستان ارومیه [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • کریم.گیتی بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونه‌های شیر مخزن دامداری‌های استان تهران [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • کریمی دهکردی.مریم فراوانی توکسین سندرم شوک توکسیک-1 در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس بدست آمده از شیر دام های مبتلا به ورم پستان در ایران: مطالعه مروری نظام مند و فراتحلیل [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • کریمی علویجه.عباس مطالعه فراوانی آلودگی گونه‌های ویبریو در ماهیان عرضه شده در شهر اصفهان [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • کریمی مجد.مهرداد اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس [ دوره5, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • کریمی نژاد.صدیقه جداسازی گونه‌های اسینتوباکتر از غذاهای یخ‌زده و تاثیر آن بر برخی از قارچ‌های بیماری زا [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • کریمیان.حامد ردیابی ژن‌های مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از گوشت قرمز در شهرستان شهرکرد [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • کشیری.محبوبه ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تنوع درون گونه‌ای سویه‌های Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • کلانتری پور.آیدا لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونه‌ای و ویژگی‌های فنوتیپی [ دوره4, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • کوپی.حدیث ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399 [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • کوهساری.هادی فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • کوهساری.هادی تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعت‌کنندگی و باکتری‌کشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی [ دوره4, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • کوهساری.هادی جداسازی باکتری‌های اسید‌‌لاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • کوهی.فردین مطالعه برخی از خواص تکنولوژیکی جدایه‌های انتروکوکوس در پنیر موتال ایرانی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • کیانپور برجویی.راحیل ردیابی و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های لیستریا مونوسایتوژنژ جدا شده از کشک و پنیر [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • کیانی علی آبادی.فاطمه تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی دسر لبنی شکلاتی کم کالری [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • کیانی.حسین بررسی توانایی رشد لاکتو باسیلوس پلانتاروم بر روی محیط کشت کنجاله کنجد [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]