کاراژیان.رضا
معرفی مخلوطی بهینه از عصارههای مرزنجوش، فوفل و دارفلفل با بالاترین میزان فعالیت علیه بیان ژن انتروتوکسین های A و B استافیلوکوکوس اورئوس
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
کاشانی نژاد.مهدی
ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
کاظمی باباحیدری.علی
مطالعه اثرات ضد میکروبی قطران دود پزشکی کلپوره (L Teucrium polium) بر میکروارگانیسمهای غذازاد در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
کاظمی.فاطمه
تاثیر عصارههای گیاهی و بستهبندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتیاکسیدانی ریحان
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
کالستیانس.آرتور
بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
کبیری.حمیدرضا
مقایسه واکنش زنجیرهای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آبهای معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
کریم.گیتی
بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونههای شیر مخزن دامداریهای استان تهران
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
کریمی دهکردی.مریم
فراوانی توکسین سندرم شوک توکسیک-1 در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس بدست آمده از شیر دام های مبتلا به ورم پستان در ایران: مطالعه مروری نظام مند و فراتحلیل
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
کریمی علویجه.عباس
مطالعه فراوانی آلودگی گونههای ویبریو در ماهیان عرضه شده در شهر اصفهان
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
کریمی مجد.مهرداد
اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
کریمی نژاد.صدیقه
جداسازی گونههای اسینتوباکتر از غذاهای یخزده و تاثیر آن بر برخی از قارچهای بیماری زا
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
کریمیان.حامد
ردیابی ژنهای مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزولههای انتروکوکوس فکالیس جدا شده از گوشت قرمز در شهرستان شهرکرد
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
کشیری.محبوبه
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و تنوع درون گونهای سویههای Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
کلانتری پور.آیدا
لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونهای و ویژگیهای فنوتیپی
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
کوپی.حدیث
ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
کوهساری.هادی
جداسازی باکتریهای اسیدلاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
کوهساری.هادی
تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعتکنندگی و باکتریکشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
کوهساری.هادی
فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیموترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
کوهی.فردین
مطالعه برخی از خواص تکنولوژیکی جدایههای انتروکوکوس در پنیر موتال ایرانی
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]
کیانپور برجویی.راحیل
ردیابی و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های لیستریا مونوسایتوژنژ جدا شده از کشک و پنیر
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
کیانی علی آبادی.فاطمه
تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی دسر لبنی شکلاتی کم کالری
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]
کیانی.حسین
بررسی توانایی رشد لاکتو باسیلوس پلانتاروم بر روی محیط کشت کنجاله کنجد
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]