دادخواه تهرانی.سعید
مروری بر بیماری آنیزاکیازیس در ایران طی سال های 1349 تا 1398
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
داراب پور.اسماعیل
بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
داعی.عباس
بررسی فراوانی سویههای استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتیبیوتیکی آنها در اصفهان در سال 95-1394
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
دانشور قربانی.میترا
اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده فیلماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
داودی مقدم.هدیه
مطالعه اثرات ضد قارچی اسانس گل بیمرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
داودی مقدم.هدیه
مطالعه اثرات ضدقارچی اسانس گل بی مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
داوری.علی
بررسی ویژگیهای ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
درستی.کیمیا
مقایسه تابش فرابنفش سی و پاستوریزاسیون بر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی آب آلبالو
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
دریس.فاطمه
کلونینگ توالی های ´5 و ´3 ژن SipA سالمونلا انتریتیدیس در باکتری E. coli
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
دریس.فاطمه
مقایسه واکنش زنجیرهای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آبهای معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
دژخی.هدی
مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
دعوتی.نفیسه
جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
دوستی.عباس
جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
دوستی.عباس
کلونینگ توالی های ´5 و ´3 ژن SipA سالمونلا انتریتیدیس در باکتری E. coli
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
دوستی.عباس
بررسی تاثیر مهاری پروبیوتیک مهندسی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد سالمونلا انتریتیدیس
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
دوستی.عباس
مقایسه واکنش زنجیرهای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آبهای معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
دهقان نیا.جلال
مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسینها در مواد غذایی به عنوان نگهدارندههای طبیعی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
دهقان.حسن
ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
دهقانژاد.ساناز
جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
دهقانی.سعید
مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
دهقانی.سعید
مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
دیدار.زهره
بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
دیدار.زهره
بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
دیدار.زهره
بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسمهای بیماریزا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]