د

  • دادخواه تهرانی.سعید مروری بر بیماری آنیزاکیازیس در ایران طی سال های 1349 تا 1398 [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • داراب پور.اسماعیل بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • داعی.عباس بررسی فراوانی سویه‌های استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی آن‌ها در اصفهان در سال 95-1394 [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • دانشور قربانی.میترا اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده‌ فیل‌ماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • داودی مقدم.هدیه مطالعه اثرات ضد قارچی اسانس گل بی‌مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • داودی مقدم.هدیه مطالعه اثرات ضدقارچی اسانس گل بی مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • داوری.علی بررسی ویژگی‌های ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • درستی.کیمیا مقایسه تابش فرابنفش سی و پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی آب آلبالو [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • دریس.فاطمه مقایسه واکنش زنجیره‌ای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • دریس.فاطمه کلونینگ توالی های ´5 و ´3 ژن SipA سالمونلا انتریتیدیس در باکتری E. coli [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • دژخی.هدی مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • دعوتی.نفیسه جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • دوستی.عباس بررسی تاثیر مهاری پروبیوتیک مهندسی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد سالمونلا انتریتیدیس [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • دوستی.عباس مقایسه واکنش زنجیره‌ای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • دوستی.عباس جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • دوستی.عباس کلونینگ توالی های ´5 و ´3 ژن SipA سالمونلا انتریتیدیس در باکتری E. coli [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • دهقان نیا.جلال مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسین‌ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده‌های طبیعی [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • دهقان.حسن ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399 [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • دهقانژاد.ساناز جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • دهقانی.آناهیتا مطالعه آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی (مطالعه موردی:شهرستان ارومیه) [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • دهقانی.آناهیتا مطالعه آلودگی باکتری‌های کلی فرم یخ های تولیدی کارخانجات شهرستان ارومیه [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • دهقانی.سعید مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی [ دوره4, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • دهقانی.سعید مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک [ دوره5, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • دیدار.زهره بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • دیدار.زهره بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • دیدار.زهره بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]