زارعی.امیر
سنتز و شناسایی نانو زیست کامپوزیت ضد میکروبی نقره /کیتوسان به روش شیمیایی برای استفاده در بستهبندی مواد غذایی
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
زارعی.حامد
بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
زارعی.مهدی
بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
زارعی.مهدی
بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقهی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
زمانی مقدم.عبدالکریم
شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
زمانی.عباسعلی
کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانههای لبنی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
زند مقدم.احمد
تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
زیبایی.سعید
جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
زین ساز.پانیذ
بررسی تاثیر آرد برنج بر زندهمانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پارا کازئی در ماست میوه ای و خواص کیفی آن به روش سطح پاسخ
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]