طاهری.تینا
اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
طاهری.مرضیه
اثر تابش فرابنفش C در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ویژگیهای کیفی و میکروبی آب انگور قرمز
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
طباطبایی یزدی.فریده
جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
طباطبائیان نیم آورد.جواد
بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
طهماسبی.ساناز
بررسی مقایسهای اثرات ضد باکتریایی فراکسیونهای قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره نسترن وحشی (Rosa canina L.) علیه برخی باکتریهای پاتوژن غذازاد
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
طهمورث پور.آرزو
شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
طهمورث پور.آرزو
تأثیر ضد اتصالی بیوسورفکتانت Lactcobacillus rhamnosus بر باکتری های جداسازی شده از بیوفیلم خط تولید شیر پاستوریزه
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]