ط

  • طالبی.علیرضا منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • طاهری.تینا اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • طاهری.مرضیه اثر تابش فرابنفش C در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی آب انگور قرمز [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • طباطبایی یزدی.فریده جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • طباطبائیان نیم آورد.جواد بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • طربناک.علیرضا سنتز و شناسایی نانو زیست کامپوزیت ضد میکروبی نقره /کیتوسان به روش شیمیایی برای استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • طهماسبی.ساناز بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون‌های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره نسترن وحشی (Rosa canina L.) علیه برخی باکتری‌های پاتوژن غذازاد [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • طهمورث پور.آرزو شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • طهمورث پور.آرزو تأثیر ضد اتصالی بیوسورفکتانت Lactcobacillus rhamnosus بر باکتری های جداسازی شده از بیوفیلم خط تولید شیر پاستوریزه [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]