پ

  • پارسایی.سیامک اثر مکمل جیره های برگ زیتون و پونه ی کوهی بر عملکرد، اکسیداسیون و فلور میکروبی گوشت سینه ی جوجه های گوشتی [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • پژوهش.رسول فراوانی ژن‌های اتصال در ایزوله‌های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از فراورده‌های لبنی در شهرستان شهرکرد [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • پور خلیلی.آذین شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • پوراحمد.رضوان غنی‌سازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرین‌بیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری [ دوره5, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • پوراحمد.رضوان اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده‌مانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • پوراحمد.رضوان اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • پوراکبری.بابک بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری باسیلوس سرئوس در شیرخشک نوزاد و موادغذایی حاوی شیرخشک [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • پورجعفر.شیما بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • پورشفیع.نسرین شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • پورعباس قلی.زهرا جداسازی و شناسایی آرکوباکتر بوتزلری از گوشت ماکیان عرضه شده در کشتارگاه‌ها و خرده فروشی ها درشهرستان تنکابن [ دوره4, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • پورعبدالله.حسین شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد قارچیEnterococcus faecium جدا شده از عسل طبیعی [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • پورفرزانه.علیرضا تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونه‌های شیر خام تولیدی استان قزوین به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • پورمازار.سیدعلیرضا منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • پورمهدی بروجنی.مهدی بررسی مقایسه ای روش‌های امپدانس‏‏، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • پورمهدی.اویس ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • پورمهدی.مهدی تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • پویان.مهوش مقایسه واکنش زنجیره‌ای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • پهلوانی نژاد.عاطفه تاثیر نور ماوراء بنفش بر تولید رنگدانه و خصوصیات مورفولوژیکی قارچ موناسکوس پورپورئوس [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • پیرعلی خیرآبادی.اسماعیل مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]