گرایلو.سکینه
بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
گل محمدیان.عرفان
ارزیابی ویژگی های میکروبی و فیتوشیمیایی نوشیدنی کفیر فراسودمند غنی شده با عصاره ریشه جینسینگ قرمز
[
دوره11,
شماره
2
,
2
- تابستانسال
1403]
گلچین.علیرضا
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره جلبکهای پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) جمعآوری شده از سواحل بندر بوشهر بر باکتری های ویبریو کلرا و اشیریشیا کلی جدا شده از آب
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
گلچین.علیرضا
مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
گلشن تفتی.ابوالفضل
مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
گلشن تفتی.ابوالفضل
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ایزولههای لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش های سنتی بر علیه باسیلوس سرئوس
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
گلی.محمد
اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچهای ساپروفیتی و سمزای جدا شده از مایونز
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
گلی.محمد
مقایسه تابش فرابنفش سی و پاستوریزاسیون بر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی آب آلبالو
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
گلی.محمد
اثر تابش فرابنفش C در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ویژگیهای کیفی و میکروبی آب انگور قرمز
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
گلی.محمد
بررسی تاثیر پلاسمای سرد فشار اتمسفری بر شاخصهای اکسایش و کیفیت میکروبی فلفل قرمز
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
گلی.محمد
شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
گلی.محمد
بررسی الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک
[
دوره3,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
گلی.محمد
فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتریهای دهانی و روده ای
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
گنجعلی دشتی.مینا
ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]