گ

  • گرایلو.سکینه بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • گلچین.علیرضا مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • گلچین.علیرضا بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره جلبک‌های پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) جمع‌آوری شده از سواحل بندر بوشهر بر باکتری های ویبریو کلرا و اشیریشیا کلی جدا شده از آب [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • گلشن تفتی.ابوالفضل مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • گلشن تفتی.ابوالفضل ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ایزوله‌های لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش های سنتی بر علیه باسیلوس سرئوس [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • گلی.محمد فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتری‌های دهانی و روده ای [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • گلی.محمد مقایسه تابش فرابنفش سی و پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی آب آلبالو [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • گلی.محمد اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچ‌های ساپروفیتی و سم‌زای جدا شده از مایونز [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • گلی.محمد اثر تابش فرابنفش C در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی آب انگور قرمز [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • گلی.محمد شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • گلی.محمد بررسی تاثیر پلاسمای سرد فشار اتمسفری بر شاخص‌های اکسایش و کیفیت میکروبی فلفل قرمز [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • گلی.محمد بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • گنجعلی دشتی.مینا ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399 [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]