ع

  • عالی.فرانک بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • عالی.نصراله ارزیابی خواص پروبیوتیکی گونه‌های انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم جدا‌شده از پنیر پوستی استان گیلان در سال 1399 [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • عامری.عبدالغنی مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • عبادی.ایوب مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • عباس زاده.ذاکر بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • عباس والی.مریم بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • عباس والی.مریم اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • عباس والی.مریم بررسی آلودگی میکروبی سالاد‌های الویه عرضه شده در بازار اصفهان [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • عباسپور انبی.اسد مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • عباسی بافطرت.سمیرا بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • عباسی.حبیب اله اثر پری‌بیوتیکی و ویژگی‌های فراسودمند فیبر رژیمی استخراج شده از هسته کنار [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • عبدالشاهی.آنا تولید زیست پلیمر کردلان توسط Agrobacterium radiobacter در محیط کشت حاوی ضایعات انگور [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • عبدی پور.محدثه بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • عجم پور.ایما شناسایی فنوتپی و ژنوتیپی گونه‌های مختلف شیگلا از غذا براساس ژن IpaH و تعیین الگوی آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [ دوره5, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • عدالت منش.محمد امین تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت-های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • عرب.شهره جداسازی باکتری‌های اسید‌‌لاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • عزیززاده.محمد بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • عسگرپور.داریوش ردیابی ویبریو پاراهمولیتیکوس در نمونه‏های میگوی جمع آوری شده از شهر اردبیل به روش PCR [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • عطای صالحی.اسماعیل بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن [ دوره5, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • عطای صالحی.اسماعیل تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه [ دوره4, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • عطای صالحی.اسماعیل معرفی مخلوطی بهینه از عصاره‌های مرزنجوش، فوفل و دارفلفل با بالاترین میزان فعالیت علیه بیان ژن انتروتوکسین های A و B استافیلوکوکوس اورئوس [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • عطای صالحی.اسماعیل شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • عطای صالحی.اسماعیل شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • عطایی کچویی.مهرداد مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر باکتری های غذازاد در محیط مدل [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • عطایی کچویی.مهرداد مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • عطایی کچویی.مهرداد ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) روی باکتری های غذازاد [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • عطایی.بهروز بررسی فراوانی سویه‌های استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی آن‌ها در اصفهان در سال 95-1394 [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • عطایی.مریم شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • علی اصغری.مریم بررسی اثرات ضد قارچی نانو ذره گرافن بر آسپرژیلوس نایجر و پنی سیلیوم سیترینوم [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • علی‌دوست.محمد علی مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • علیزاده.سجاد تعیین وجود ژن حدت پنتون والنتین لکوسیدین PVL و ژن مقاومت به متی‌سیلین mecA در سویه‌های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونه‌های مواد غذایی به روش Multiplex PCR و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی آن [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • علیزاده.شیوا بررسی شاخص‌های شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقره‌ای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد [ دوره4, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • علیشاهی.مجتبی بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • علی‌محمدزاده.محمدرضا مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • علیمحمدی.افشین مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روش‌های دیسک دیفیوژن و چاهک‌گذاری [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • علیمرادی.میثم مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر باکتری های غذازاد در محیط مدل [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • عنایتی.مهسا بررسی میزان تأثیر نانو اسانس‌های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه‌های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • عیسی زاده.خسرو ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی بر سویه‌های استاندارد و استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلای جداشده از مواد غذایی [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • عیسی زاده.خسرو مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های موادغذایی جمع آوری شده ازمنطقه شرق گیلان [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]