عالی.فرانک
بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
عالی.نصراله
ارزیابی خواص پروبیوتیکی گونههای انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم جداشده از پنیر پوستی استان گیلان در سال 1399
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
عامری.عبدالغنی
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
عبادی.ایوب
مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
عباس زاده.ذاکر
بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
عباس والی.مریم
بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه عرضه شده در بازار اصفهان
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
عباس والی.مریم
بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
عباس والی.مریم
اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
عباسپور انبی.اسد
مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
عباسی بافطرت.سمیرا
بررسی الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک
[
دوره3,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
عباسی.حبیب اله
اثر پریبیوتیکی و ویژگیهای فراسودمند فیبر رژیمی استخراج شده از هسته کنار
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
عبدالشاهی.آنا
تولید زیست پلیمر کردلان توسط Agrobacterium radiobacter در محیط کشت حاوی ضایعات انگور
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
عبدی پور.محدثه
بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
عجم پور.ایما
شناسایی فنوتپی و ژنوتیپی گونههای مختلف شیگلا از غذا براساس ژن IpaH و تعیین الگوی آنتیبیوتیکی جدایهها
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
عدالت منش.محمد امین
تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت-های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
عرب.شهره
جداسازی باکتریهای اسیدلاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
عزیززاده.محمد
بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
عسگرپور.داریوش
ردیابی ویبریو پاراهمولیتیکوس در نمونههای میگوی جمع آوری شده از شهر اردبیل به روش PCR
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
عطای صالحی.اسماعیل
شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
عطای صالحی.اسماعیل
بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
عطای صالحی.اسماعیل
تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
عطای صالحی.اسماعیل
شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
عطای صالحی.اسماعیل
معرفی مخلوطی بهینه از عصارههای مرزنجوش، فوفل و دارفلفل با بالاترین میزان فعالیت علیه بیان ژن انتروتوکسین های A و B استافیلوکوکوس اورئوس
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
عطایی کچویی.مهرداد
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) روی باکتری های غذازاد
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
عطایی کچویی.مهرداد
مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
عطایی کچویی.مهرداد
مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر باکتری های غذازاد در محیط مدل
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
عطایی.بهروز
بررسی فراوانی سویههای استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتیبیوتیکی آنها در اصفهان در سال 95-1394
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
عطایی.مریم
شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
علی اصغری.مریم
بررسی اثرات ضد قارچی نانو ذره گرافن بر آسپرژیلوس نایجر و پنی سیلیوم سیترینوم
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
علیدوست.محمد علی
مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره الکلی و اسانس زیرهسیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتریها و کپکها در پنیر لاکتیکی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
علیزاده.سجاد
تعیین وجود ژن حدت پنتون والنتین لکوسیدین PVL و ژن مقاومت به متیسیلین mecA در سویههای استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونههای مواد غذایی به روش Multiplex PCR و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی آن
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
علیزاده.شیوا
بررسی شاخصهای شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقرهای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
علیشاهی.مجتبی
بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
علیمحمدزاده.محمدرضا
مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره الکلی و اسانس زیرهسیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتریها و کپکها در پنیر لاکتیکی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
علیمحمدی.افشین
مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روشهای دیسک دیفیوژن و چاهکگذاری
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
علیمرادی.میثم
مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر باکتری های غذازاد در محیط مدل
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
عنایتی.مهسا
بررسی میزان تأثیر نانو اسانسهای گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونههای آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
عیسی زاده.خسرو
ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی بر سویههای استاندارد و استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلای جداشده از مواد غذایی
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
عیسی زاده.خسرو
مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های موادغذایی جمع آوری شده ازمنطقه شرق گیلان
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]