قاسمی پیر بلوطی.عبدالله
بهینه سازی محیط کشت برای تولید اگزوپلی ساکارید توسط سویه های بومی لاکتوباسیلوس فرمنتوم، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و سویه تجاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
قاسمی سپرو.نفیسه
ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانهگذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
قاسمی نژاد.آنا
بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
قاسمی.ژیلا
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوساورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
قاسمی.سلطان محمد
فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیموترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
قاسمی.مهدی
ردیابی ویبریو پاراهمولیتیکوس در نمونههای میگوی جمع آوری شده از شهر اردبیل به روش PCR
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
قاسمیان صفایی.حاجیه
بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
قائمی.عزت الله
بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس
[
دوره3,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
قائنی.منصوره
مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
قائنی.منصوره
تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
قجقی.فریبرز
اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
قجقی.فریبرز
اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
قدرتی.لیلا
مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
قربانی پیرشهید.تارا
بررسی امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
قربانی رنجبری.علی
مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
قربانی رنجبری.علی
مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
قربانی رنجبری.فاطمه
مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
قربانی رنجبری.فاطمه
مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
قربانی رنجبری.نازنین
مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
قربانی رنجبری.نازنین
مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
قربانی.شقایق
مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
قربانی.قاسم
مروری بر سودوموناس آئروژینوزا در محیط: پاتوژنز، مقاومت آنتیبیوتیکی، تنوع ژنتیکی و روش های حذف از آب آشامیدنی
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
قربانی.محمد
بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس
[
دوره3,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
قضاوی.ندا
تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
قنبری.علی
بررسی میزان آنتی بیوتیک تتراسایکلین در شیر خام با استفاده از طیف تبدیل فوریه مادون قرمز
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
قهرمانی چرمهینی.اکرم
ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
قیامی راد.مهدی
جداسازی و شناسایی آرکوباکتر بوتزلری از گوشت ماکیان عرضه شده در کشتارگاهها و خرده فروشی ها درشهرستان تنکابن
[
دوره4,
شماره
4
- زمستانسال
1396]