ق

  • قاسمی پیر بلوطی.عبدالله بهینه سازی محیط کشت برای تولید اگزوپلی ساکارید توسط سویه های بومی لاکتوباسیلوس فرمنتوم، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و سویه تجاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • قاسمی سپرو.نفیسه ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانه‌گذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • قاسمی نژاد.آنا بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • قاسمی.جعفر مطالعه آلودگی باکتری‌های کلی فرم یخ های تولیدی کارخانجات شهرستان ارومیه [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • قاسمی.ژیلا بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • قاسمی.سلطان محمد فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • قاسمی.مهدی ردیابی ویبریو پاراهمولیتیکوس در نمونه‏های میگوی جمع آوری شده از شهر اردبیل به روش PCR [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • قاسمیان صفایی.حاجیه بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • قائمی.عزت الله بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • قائنی.منصوره تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • قائنی.منصوره مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • قجقی.فریبرز اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • قجقی.فریبرز اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • قدرتی.لیلا مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • قربانی پیرشهید.تارا بررسی ‌امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • قربانی رنجبری.علی مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • قربانی رنجبری.علی مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • قربانی رنجبری.فاطمه مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • قربانی رنجبری.فاطمه مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • قربانی رنجبری.نازنین مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • قربانی رنجبری.نازنین مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • قربانی.شقایق مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • قربانی.قاسم مروری بر سودوموناس آئروژینوزا در محیط: پاتوژنز، مقاومت آنتی‌بیوتیکی، تنوع ژنتیکی و روش های حذف از آب آشامیدنی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • قربانی.محمد بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • قضاوی.ندا تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • قنبری.علی بررسی میزان آنتی بیوتیک تتراسایکلین در شیر خام با استفاده از طیف تبدیل فوریه مادون قرمز [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • قهرمانی چرمهینی.اکرم ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • قیامی راد.مهدی جداسازی و شناسایی آرکوباکتر بوتزلری از گوشت ماکیان عرضه شده در کشتارگاه‌ها و خرده فروشی ها درشهرستان تنکابن [ دوره4, شماره 4 - زمستان سال 1396]