شاکری.پیروز
آلودگی میکروبی و غلظت سموم آفلاتوکسین در محصول فرعی پسته
[
دوره3,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
شاکری.منیرالسادات
یوسورفکتانتهای باکتریایی: مروری بر جنبههای بیولوژیکی، تکنولوژی و کاربردی فسفاتیدیل کولین
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
شاکریان.امیر
فیلم نانوکامپوزیت هیدروکسی پروپیل متیل سلولز/کیتوزان/آنتوسیانین پوست بادمجان/نانوذرات اکسیدروی سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره کلاهک بادمجان برای افزایش ماندگاری فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilusfrisii kutum)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1403]
شاکریان.امیر
به کارگیری سه روش ERIC-PCR, RAPD-PCR, Rep-PCR در دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر ژژونی وکمپیلوباکترکولی جدا شده از گوشت خام مرغ
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1403]
شاکریان.امیر
مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویههای اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
شاکریان.امیر
بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
شاکریان.امیر
مروری بر سودوموناس آئروژینوزا در محیط: پاتوژنز، مقاومت آنتیبیوتیکی، تنوع ژنتیکی و روش های حذف از آب آشامیدنی
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
شاکریان.امیر
بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
شاکریان.امیر
بررسی شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گوشت پرندگان مختلف آلوده به آرکوباکتر در مراکز فروش استان اصفهان در چهارفصل سال 1397
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
شاکریان.امیر
گونه های کمپیلوباکتر به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در قارچ های دکمه ای خوراکی( Agaricus mushrooms )
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
شاکریان.امیر
مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
شاکریان.امیر
مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
شاه حسینی.غلامرضا
کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
شاه حسینی.غلامرضا
بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی
[
دوره3,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
شایق.جلال
باکتریهای اسپوردار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجانشرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونهای
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
شایق.جلال
شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
شب خیز.محمدعلی
بررسی لاکتوباسیل های جدا سازی شده از پنیر سنتی مراغه و بررسی قدرت تولید اسید توسط آنها در زمان و دماهای مختلف
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
شرافتی چالشتری.علی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1393]
شرافتی چالشتری.علی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
شریف زاده.علی
مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیرهای پلی مراز
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
شریف زاده.علی
بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
شریف زاده.علی
مطالعه فراوانی آلودگی گونههای ویبریو در ماهیان عرضه شده در شهر اصفهان
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
شریف زاده.علی
مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
شریفان.انوشه
تغییرات ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
شریفان.انوشه
بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
شریفی سلطانی.مهدی
ارزیابی آلودگی شیر خام و کره غیر پاستوریزه محلی شهر آمل به لیستریا مونوسیتوژنز و تعیین مقاومت آنتیبیوتیکی آن ها
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
شریفی.مهدی
مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
شریفی.مهدی
بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظتهای مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
شعیبی.شهرام
خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
شعیبی.شهرام
بررسی مقایسهای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آنها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
شعیبی.شهرام
اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
شفافی زنوزیان.مسعود
اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
شفیعی.رسول
ارزیابی کمی و کیفی سلولها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زندهمانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
شفیعی.رضا
اثر استفاده از پوشش بستهبندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
شکوهی زاده.لیلی
تایپینگ ایزولههای اسینتوباکتربومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادفیابی چندجایگاهی (MLST)
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
شویکلو.امیررضا
تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
شویکلو.امیررضا
ارزیابی انطباق کیفیت بهداشتی برخی از محصولات لبنی محلی با استانداردهای ملی و ضوابط بهداشتی کسب و کارهای خانگی
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
شهاب لواسانی.علیرضا
تغییرات ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
شهاب لواسانی.علیرضا
بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
شهاب لواسانی.علیرضا
بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
شهاب لواسانی.علیرضا
تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
شهاب لواسانی.علیرضا
اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
شهاب لواسانی.علیرضا
بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
شهاب لواسانی.علیرضا
تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
شهابی.نسیم
خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
شهدادی.فاطمه
جداسازی گونههای اسینتوباکتر از غذاهای یخزده و تاثیر آن بر برخی از قارچهای بیماری زا
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
شهدادی.فاطمه
تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
شهرابی.شیما
تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
شهرام پور.دینا
بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
شهرام پور.دینا
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و تنوع درون گونهای سویههای Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
شهریاری.سارا
شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضد قارچیEnterococcus faecium جدا شده از عسل طبیعی
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
شهریاری.سارا
ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی و ضد میکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش جو
[
دوره11,
شماره
2
,
2
- تابستانسال
1403]
شهریاری.شهلا
تاثیرنگهدارنده طبیعی مرزنجوش بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و زمان نگهداری سس مایونز
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
شهوه.محمود
مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایههای انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
شهیدی.مصطفی
بررسی ویژگیهای ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
شهیری طبرستانی.هدی
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]
شیخی.عبدالکریم
اثر پریبیوتیکی و ویژگیهای فراسودمند فیبر رژیمی استخراج شده از هسته کنار
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
شیرخان.فائزه
ارزیابی آلودگی برخی از ادویههای پرمصرف ایران و کاهش بار میکروبی به روش پرتودهی با اشعه ماورای بنفش
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
شیروانی برازجانی.فاطمه
اثر ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداریشده در دمای یخچال
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]