ی

  • یاورمنش.مسعود مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سین‌بیوتیک و دستگاه گوارش مصرف‌کنندگان [ دوره4, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • یدالهی.محسن بررسی نشانه‌های تزریقات دارویی در گاوهای ذبح شده در کشتارگاه صنعتی ساری [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • یزدان پناه.صدیقه اثر ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداری‌شده در دمای یخچال [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • یزدان پناه.غزال ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ایزوله‌های لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش های سنتی بر علیه باسیلوس سرئوس [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • یزدان ستاد.سجاد مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • یغما.الهام مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روش‌های دیسک دیفیوژن و چاهک‌گذاری [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • یوسف‌تبار میری.نجمه تغییرات شاخص‌های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]