ح

  • حاتمی.رقیه استخراج عصاره بره‌موم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • حاج صالحی.مازیار مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • حاج محمدی.بهاره اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز [ دوره7, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • حاجی اسماعیلی.رضا مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • حاجی رستملو.بهاره بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • حاجی محمدی فریمانی.رضا بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • حاجی محمدی فریمانی.رضا ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، آنتی‌اکسیدانی، درجه پروتئولیز و قدرت مهار آنزیم بازدارنده آنژیوتنسین در ماست تولید شده با آغازگرهای همراه جدا شده از ماست‌های سنتی ایرانی [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • حاجی محمدی.بهادر بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • حاجیان.سپیده تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفی‌موریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • حامدی.جواد بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگی‌های کیفی ژله پروبیوتیک و سین‌بیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس [ دوره7, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • حبیبی نجفی.محمد باقر بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • حجت الاسلامی.محمد کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • حجت الاسلامی.محمد بررسی توانایی رشد لاکتو باسیلوس پلانتاروم بر روی محیط کشت کنجاله کنجد [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • حجت.سیدمحمدحسین شیوع و ژنوتایپینگ سویه‌های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از نمونه‌های شیر خام [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • حداد خداپرست.محمد حسین اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • حداد خداپرست.محمد حسین بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • حداد خداپرست.محمد حسین بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • حداد.عطیه شناسایی ژن‌های حدت در سروتیپ O:3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد [ دوره5, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • حسن زاده.سید مهدی بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نیجر [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • حسن زاده.سید مهدی اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • حسین زاده.بهرنگ بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آن‌ها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • حسین زاده.سمیه بررسی اثر عصاره هیدروالکلی مرزه سهندیکا و تری‌سدیم فسفات بر تشکیل بیوفیلم در باکتری سالمونلا تایفی‌موریوم جدا شده از طیور [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • حسین نژاد یزدی.ندا تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه [ دوره4, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • حسینی شکرابی.سیدپژمان اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده‌ فیل‌ماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • حسینی شکرابی.سیدپژمان مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • حسینی شکرابی.سیدپژمان اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • حسینی.ابراهیم مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • حسینی.رضا مروری بر بیماری آنیزاکیازیس در ایران طی سال های 1349 تا 1398 [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • حسینی.رضا بررسی میزان آلودگی سیستی سرکوس بویس در گاوهای کشتار شده در کشتارگاه‌های اصفهان و شهرکرد به روش ملکولی و میکروسکوپی [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • حسینی.سید ابراهیم اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده‌ فیل‌ماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • حسینی.سید ابراهیم بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه [ دوره4, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • حسینی.سید ابراهیم مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • حسینی.سید ابراهیم بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • حسینی.سیدمحمدحسین منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • حسینی.مطهره السادات بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • حق شناس.فاطمه ارزیابی اثر اسانس علف لیمو (Cymbopogon citratus) بر میکروارگانیسم‌های آلوده کننده غذا [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • حکیم زاده.وحید تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • حکیم زاده.وحید بررسی ویژگی‌های ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • حکیمی پور.فاطمه ارزیابی کمی و کیفی سلول‌ها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زنده‌مانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک [ دوره7, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • حنیفیان.شهرام میزان آلودگی، کمیت و تنوع گونه‌ای باکتری‌های اسپوردار هوازی در ادویه‌ها و گیاهان معطر عرضه شده در تبریز [ دوره5, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • حنیفیان.شهرام لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونه‌ای و ویژگی‌های فنوتیپی [ دوره4, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • حنیفیان.شهرام بررسی میزان آلودگی و تولید بیوفیلم باکتری‌های سرماگرا در مخازن شیر خام و تجهیزات فرآوری محصولات لبنی [ دوره5, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • حنیفیان.شهرام باکتری‌های اسپوردار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجان‌شرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونه‌ای [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • حنیفیان.شهرام اثر افزودن اسانس‌های ترخون و مرزه بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت چرخ‌کرده گاو [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • حیدری نژاد چهارمحالی.فاطمه مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • حیدری.عزیزه تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه‏ سیب و زنجبیل [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • حیدریان.سلمان ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) روی باکتری های غذازاد [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]