حاتمی.رقیه
استخراج عصاره برهموم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]
حاج صالحی.مازیار
مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1393]
حاج محمدی.بهاره
اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز
[
دوره7,
شماره
1
- بهارسال
1399]
حاجی اسماعیلی.رضا
مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
حاجی رستملو.بهاره
بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
حاجی محمدی فریمانی.رضا
ارزیابی ویژگیهای میکروبی، آنتیاکسیدانی، درجه پروتئولیز و قدرت مهار آنزیم بازدارنده آنژیوتنسین در ماست تولید شده با آغازگرهای همراه جدا شده از ماستهای سنتی ایرانی
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
حاجی محمدی.بهادر
بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
حاجی نیا.فهیمه
ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی و ضد میکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش جو
[
دوره11,
شماره
2
,
2
- تابستانسال
1403]
حاجیان.سپیده
تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفیموریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
حامدی.جواد
بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگیهای کیفی ژله پروبیوتیک و سینبیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس
[
دوره7,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
حجت الاسلامی.محمد
کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
حجت الاسلامی.محمد
بررسی توانایی رشد لاکتو باسیلوس پلانتاروم بر روی محیط کشت کنجاله کنجد
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]
حجت.سیدمحمدحسین
شیوع و ژنوتایپینگ سویههای هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از نمونههای شیر خام
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]
حداد خداپرست.محمد حسین
اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
حداد خداپرست.محمد حسین
بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
حداد خداپرست.محمد حسین
بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسمهای بیماریزا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
حداد.عطیه
شناسایی ژنهای حدت در سروتیپ O:3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
حسن زاده.سید مهدی
بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نیجر
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
حسین زاده.بهرنگ
بررسی مقایسهای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آنها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
حسین زاده.سمیه
بررسی اثر عصاره هیدروالکلی مرزه سهندیکا و تریسدیم فسفات بر تشکیل بیوفیلم در باکتری سالمونلا تایفیموریوم جدا شده از طیور
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
حسین نژاد یزدی.ندا
تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
حسینی شکرابی.سیدپژمان
اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده فیلماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
حسینی شکرابی.سیدپژمان
مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
حسینی شکرابی.سیدپژمان
اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
حسینی نسب.سید عرفان
بررسی مقاومت ژن¬های انتروتوکسیژنیک جدایه¬های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی¬سیلین در مواد غذایی عرضه¬شده در شهرستان قم
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1403]
حسینی.ابراهیم
مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1393]
حسینی.سید ابراهیم
اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده فیلماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
حسینی.سید ابراهیم
بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
حسینی.سید ابراهیم
بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه
[
دوره4,
شماره
1
- بهارسال
1396]
حسینی.سید رضا
مروری بر بیماری آنیزاکیازیس در ایران طی سال های 1349 تا 1398
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
حسینی.سید رضا
بررسی میزان آلودگی سیستی سرکوس بویس در گاوهای کشتار شده در کشتارگاههای اصفهان و شهرکرد به روش ملکولی و میکروسکوپی
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
حسینی.مطهره السادات
بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
حق شناس.فاطمه
ارزیابی اثر اسانس علف لیمو (Cymbopogon citratus) بر میکروارگانیسمهای آلوده کننده غذا
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
حکیم زاده.وحید
تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
حکیم زاده.وحید
بررسی ویژگیهای ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
حکیمی پور.فاطمه
ارزیابی کمی و کیفی سلولها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زندهمانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک
[
دوره7,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
حنیفیان.شهرام
باکتریهای اسپوردار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجانشرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونهای
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
حنیفیان.شهرام
اثر افزودن اسانسهای ترخون و مرزه بر ویژگیهای میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت چرخکرده گاو
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
حنیفیان.شهرام
بررسی میزان آلودگی و تولید بیوفیلم باکتریهای سرماگرا در مخازن شیر خام و تجهیزات فرآوری محصولات لبنی
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
حنیفیان.شهرام
میزان آلودگی، کمیت و تنوع گونهای باکتریهای اسپوردار هوازی در ادویهها و گیاهان معطر عرضه شده در تبریز
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
حنیفیان.شهرام
لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونهای و ویژگیهای فنوتیپی
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
حیدری نژاد چهارمحالی.فاطمه
مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
حیدری.عزیزه
تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه سیب و زنجبیل
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
حیدریان.سلمان
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) روی باکتری های غذازاد
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1402]