ح

  • حاجی رستملو.بهاره بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • حداد خداپرست.محمد حسین بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • حداد خداپرست.محمد حسین بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • حسین زاده.سمیه بررسی اثر عصاره هیدروالکلی مرزه سهندیکا و تری‌سدیم فسفات بر تشکیل بیوفیلم در باکتری سالمونلا تایفی‌موریوم جدا شده از طیور [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • حسینی.رضا بررسی میزان آلودگی سیستی سرکوس بویس در گاوهای کشتار شده در کشتارگاه‌های اصفهان و شهرکرد به روش ملکولی و میکروسکوپی [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • حق شناس.فاطمه ارزیابی اثر اسانس علف لیمو (Cymbopogon citratus) بر میکروارگانیسم‌های آلوده کننده غذا [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • حنیفیان.شهرام اثر افزودن اسانس‌های ترخون و مرزه بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت چرخ‌کرده گاو [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]