ش

  • شاکریان.امیر بررسی شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گوشت پرندگان مختلف آلوده به آرکوباکتر در مراکز فروش استان اصفهان در چهارفصل سال 1397 [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • شب خیز.محمدعلی بررسی لاکتوباسیل های جدا سازی شده از پنیر سنتی مراغه و بررسی قدرت تولید اسید توسط آنها در زمان و دماهای مختلف [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • شریفان.انوشه تغییرات ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • شریفی سلطانی.مهدی ارزیابی آلودگی شیر خام و کره غیر پاستوریزه محلی شهر آمل به لیستریا مونوسیتوژنز و تعیین مقاومت آنتی‌بیوتیکی آن ها [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • شریفی.مهدی بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • شهاب لواسانی.علیرضا تغییرات ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]