شاکریان.امیر
به کارگیری سه روش ERIC-PCR, RAPD-PCR, Rep-PCR در دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر ژژونی وکمپیلوباکترکولی جدا شده از گوشت خام مرغ
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1403]
شاکریان.امیر
فیلم نانوکامپوزیت هیدروکسی پروپیل متیل سلولز/کیتوزان/آنتوسیانین پوست بادمجان/نانوذرات اکسیدروی سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره کلاهک بادمجان برای افزایش ماندگاری فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilusfrisii kutum)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1403]
شاکریان.امیر
ارزیابی فعالیت آنتی¬اکسیدانی و آنتی¬باکتریالی نانوامولسیون عصاره زرشک (Berberis vulgaris) به عنوان نگهدارنده طبیعی در یک مدل غذایی
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
شریف زاده.علی
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان باگت¬های غنی شده با پروتئین¬های تک یاخته
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
شهریاری.سارا
ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی و ضد میکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش جو
[
دوره11,
شماره
2
,
2
- تابستانسال
1403]