ش

  • شاکریان.امیر بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396 [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • شاکریان.امیر مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • شریفی.مهدی مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • شهاب لواسانی.علیرضا تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • شهاب لواسانی.علیرضا اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس [ دوره5, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • شهاب لواسانی.علیرضا بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت [ دوره5, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • شهریاری.شهلا تاثیرنگهدارنده طبیعی مرزنجوش بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و زمان نگهداری سس مایونز [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]