ر

  • رحیمی.ابراهیم بررسی شیوع و خصوصیات مولکولی گونه‌های سالمونلا جدا شده از شیر، گوشت و فرآورده‌های شیر در گاومیش [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • رحیمی.ابراهیم بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396 [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • رحیمی.ابراهیم ردیابی ژن‌های مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از گوشت قرمز در شهرستان شهرکرد [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • رحیمی.ابراهیم شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان [ دوره5, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • رحیمی.ابراهیم مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک [ دوره5, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • رحیمی.ابراهیم بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • رستمی.رویا بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • رضاپور.رسول بررسی میزان آلودگی و تولید بیوفیلم باکتری‌های سرماگرا در مخازن شیر خام و تجهیزات فرآوری محصولات لبنی [ دوره5, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • رضازاده باری.محمود تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه‏ سیب و زنجبیل [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • رمضانی.رخساره تأثیر مو‌سیر بر قابلیت‌زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکو‌شیمیایی و پذیرش‌کلی ماست هم‌زده کم‌چرب [ دوره5, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • ریسی.مریم شناسایی ژن‌های حدت در سروتیپ O:3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد [ دوره5, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • رئیسی.مجتبی ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش‌های‌ سبوس گندم و سبوس برنج [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]