رحیمی.ابراهیم
مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
رحیمی.ابراهیم
شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
رحیمی.ابراهیم
بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
رحیمی.ابراهیم
ردیابی ژنهای مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزولههای انتروکوکوس فکالیس جدا شده از گوشت قرمز در شهرستان شهرکرد
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
رحیمی.ابراهیم
بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
رحیمی.ابراهیم
بررسی شیوع و خصوصیات مولکولی گونههای سالمونلا جدا شده از شیر، گوشت و فرآوردههای شیر در گاومیش
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
رستمی.رویا
بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
رضاپور.رسول
بررسی میزان آلودگی و تولید بیوفیلم باکتریهای سرماگرا در مخازن شیر خام و تجهیزات فرآوری محصولات لبنی
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
رضازاده باری.محمود
تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه سیب و زنجبیل
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
رمضانی.رخساره
تأثیر موسیر بر قابلیتزنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکوشیمیایی و پذیرشکلی ماست همزده کمچرب
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
ریسی.مریم
شناسایی ژنهای حدت در سروتیپ O:3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
رئیسی.مجتبی
ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]