ک

  • کاشانی نژاد.مهدی ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش‌های‌ سبوس گندم و سبوس برنج [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • کالستیانس.آرتور بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت [ دوره5, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • کریمی مجد.مهرداد اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس [ دوره5, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • کریمیان.حامد ردیابی ژن‌های مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از گوشت قرمز در شهرستان شهرکرد [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]