نجاتی هفدانی.فاطمه
افزایش زندهمانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
نجاتی هفدانی.فاطمه
تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
نظری مقدم.مرضیه
بررسی شیوع و خصوصیات مولکولی گونههای سالمونلا جدا شده از شیر، گوشت و فرآوردههای شیر در گاومیش
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
نودرگاه.محمد
مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
نوری.سحر
مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]