ن

  • نجاتی هفدانی.فاطمه افزایش زنده‌مانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • نجاتی هفدانی.فاطمه تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر [ دوره5, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • نظری مقدم.مرضیه بررسی شیوع و خصوصیات مولکولی گونه‌های سالمونلا جدا شده از شیر، گوشت و فرآورده‌های شیر در گاومیش [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • نودرگاه.محمد مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • نوری.سحر مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]