بروغنی.مطهره
اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زندهمانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
بریموندی.طاهره
بررسی اثر pH و غلظت های مختلف آبمیوهتوتفرنگی بر قابلیت زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
بهادر.نیما
شناسایی فنوتپی و ژنوتیپی گونههای مختلف شیگلا از غذا براساس ژن IpaH و تعیین الگوی آنتیبیوتیکی جدایهها
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
بهرامی.احمد رضا
بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
بهرامی.ماهرخ
ردیابی ویبریو پاراهمولیتیکوس در نمونههای میگوی جمع آوری شده از شهر اردبیل به روش PCR
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]