باقری.محسن
تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
بحرینی.معصومه
بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتریهای عامل پوسیدگی سبزیجات
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
بم زاده.زهرا
بررسی فراوانی فاکتورهای ویرولانس در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از همبرگر
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
بندیان.لیلا
بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتریهای عامل پوسیدگی سبزیجات
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
بنیادیان.مجتبی
فراوانی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینیهای خامهای.
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
بهشود.پریسا
شناسایی سویههای استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس مقاوم به متیسیلین (MRSE)، مرتبط با شیوع مسمومیت غذایی در نمونههای بالینی
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]