ربانی فرد.محبوبه
بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
رحیمی.ابراهیم
مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویههای اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
رستمی.سودابه
بررسی فراوانی سویههای استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتیبیوتیکی آنها در اصفهان در سال 95-1394
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
رضوی.سید محمد علی
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و تنوع درون گونهای سویههای Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
رضویلر.ودود
کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
رنجبر.رضا
مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایههای انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
روزبه نصیرائی.لیلا
تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
رئیسی.مهدی
مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]