ر

  • ربیعی فرادنبه.محمد جدا سازی و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی و ردیابی ژنهای حدت اشریشیاکلی مولد شیگا توکسین (STEC) در نمونه های سالاد جمع آوری شده از استان چهارمحال و بختیاری و شهر اصفهان [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • رحیمی.ابراهیم ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • رحیمی.ابراهیم بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • رحیمی.مهدی بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • روزبه نصیرائی.لیلا مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • رومیانی.لاله طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • رئیسی.مجتبی ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1 [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • رئیسی.مهدی ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • رئیسی.مهدی بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]