ربیعی فرادنبه.محمد
جدا سازی و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی و ردیابی ژنهای حدت اشریشیاکلی مولد شیگا توکسین (STEC) در نمونه های سالاد جمع آوری شده از استان چهارمحال و بختیاری و شهر اصفهان
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
رحیمی.ابراهیم
ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
رحیمی.ابراهیم
بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
رحیمی.مهدی
بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
روزبه نصیرائی.لیلا
مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
رومیانی.لاله
طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
رئیسی.مجتبی
ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوسهای جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
رئیسی.مهدی
ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
رئیسی.مهدی
بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]