قاسمی.ژیلا
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوساورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
قجقی.فریبرز
اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
قجقی.فریبرز
اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
قربانی.شقایق
مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]