ق

  • قاسمی.جعفر مطالعه آلودگی باکتری‌های کلی فرم یخ های تولیدی کارخانجات شهرستان ارومیه [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1394]
  • قاسمی.ژیلا بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1394]
  • قجقی.فریبرز اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • قجقی.فریبرز اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1394]
  • قربانی.شقایق مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1394]